• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan ve şimdi yeniden mutlu olan var mı?

Pazza

nam-ı diğer Lucita
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
627
1
96
İstanbul
Burada aldatılan evli kadınların sorunlarını okuyup yorum yapıyoruz.. Peki evliyken başından bir aldatılma mevzusu geçmiş ve bu konuyu evliliklerinde aşmış arkadaşlarımız var mı? Artık mutlu musunuz? Eşiniz üzerinize titriyor mu? Yoksa eski tas eski hamam mı?

ben affedemedim ve 2.kez evlendim ve daha mutluyum..evet su anki esim üzerime titrer...toz kondurmaz...

hmm.. bu şekilde sormamıştım aslında :)
evliliği içerisinde bunu yaşamış ve geride bırakmayı başarabilmiş, üstesinden gelmiş ve şimdi kocasıyla ilişkisi gayet güzel olan var mı şeklinde düzelteyim..

ben affedipte mutlu olani duymadim...hatta bi tanidik affetti..ama cocuklariyla beraber piskoloji tedavi aliyorlar.....

hmm.. bu şekilde sormamıştım aslında :)
evliliği içerisinde bunu yaşamış ve geride bırakmayı başarabilmiş, üstesinden gelmiş ve şimdi kocasıyla ilişkisi gayet güzel olan var mı şeklinde düzelteyim..

Vallahi canim ben boyle ornek bir cift gormedim,duymadim..bilen varsa yazsa da soyle "Oh ne mutlu " diyebilsek...-tatlicadiarzu-

yani bu konunun üzerine set çekilemiyor mu acaba? eskide bırakılamıyor mu? evet byle bişey yaşadık ama geride kaldı, şimdi mutluyuz diyen olmadı mı hiç?

Hiç aldatılmadım yada ruhum duymadı ama aldatılmadığımdan eminim :kedi:
Ama etraftan forumdan gözlemlediğim kadarıyla
Kadın affeder ama asla unutmaz
Affedip tekrar aldatılmasalar da hep içlerinde bi kırıklık kaldığını söylüyorlar
Ama en kötüsü de acaba tekrar yaparmı düşüncesi
İnsanın hayatını karartmaya yetiyor
Bazı erkeklerde ki bunlar çoğunluk nasılsa affediyor diyerek devam ediyor
Hatta yüzsüzce gizlemeye bile gerek duymuyor

Affedip tekrar aldatılmasalar da hep içlerinde bi kırıklık kaldığını söylüyorlar
İnsanın hayatını karartmaya yetiyor

muhakkak ki affedilmiş olmayı suistimal eden kişiler vardır.. ama bi de karşısındakini kaybetme korkusuyla kafasına dank etmiş, yaptığından pişmanlık duyan, eskiyi unutturmak için çok itinayla davranan kişiler de vardır eminim ki.. ben asıl onları duymak istiyorum..

ınsanın hayatını karartmaya yetiyor
bende ayni seyi düsünüyorum..hatta artik okadar düsüncelerinde haddini asmislarki bu dünyanin düzeni böyle erkler hep yapar kadinlarda affetmek zorunda..milletin karisi nasil affediyo..sen niye affetmiyorsun..senin ne özelligin var diyer kadinlardan kendini ne saniyorsun......bu lafi aynen eskisi söylemisti..bu sözleri neden ve nasil söyleyebiliyor..hangi toplum dan böyle örnek ,cesaret aliyorlar bukadar haddini asabiliyorlar bu tip erkekler..affeden hanimlarimiz bi oturup uzun uzun düsünsünler bence...:oklava:

bende az çok sahrud un yazacaklarını yazacaktım..vazo kırıldımı bir kere yapıştırmaya kalksan eskisi gibi olur mu ki?insan asla unutmaz böyle bir şeyi ne kadar mutlu olsan da içinde bir yerlerde korku kızgınlık ve kırgınlık..bir ağzıyla kuş tutsa güven gelmez..heran herşey olaiblir diye insan tetikte yaşar...

Bu gibi durumla hiç karşı karşıya gelmedim
ama bende aldatılmadığımdan eminim
ama eğer böyle bişey olsa devam etmem
edemem bu ne bana nede düşüncelrime yakışmaz
aldatanı affetmek ikinci bir aldatmaya
kılıf hazırlamak olur diye düşünüyorum açıkcası
neden ikinci kez aynı durumumu yaşamama ihtimal veriyim ki
ben ikinci, bir şans verenlerin mutlu olacağını düşünmüyorum :sinifsinif:

bende az çok sahrud un yazacaklarını yazacaktım..vazo kırıldımı bir kere yapıştırmaya kalksan eskisi gibi olur mu ki?insan asla unutmaz böyle bir şeyi ne kadar mutlu olsan da içinde bir yerlerde korku kızgınlık ve kırgınlık..bir ağzıyla kuş tutsa güven gelmez..heran herşey olaiblir diye insan tetikte yaşar...

kırgınlık bir yerlerde illa ki kalır fakat kişinin yeniden aynını yaşarım paranoyasına girmesini engelleyecek şey biraz da aldatan kişinin tavrı değil midir? şimdi siz ben ilkini asla affetmem derken gerçekten pişman olmuş birisinin hakkını yemiş olmuyor musunuz? belki tekrarlamayacak? belki aklı başına geldi?

kırgınlık bir yerlerde illa ki kalır fakat kişinin yeniden aynını yaşarım paranoyasına girmesini engelleyecek şey biraz da aldatan kişinin tavrı değil midir? şimdi siz ben ilkini asla affetmem derken gerçekten pişman olmuş birisinin hakkını yemiş olmuyor musunuz? belki tekrarlamayacak? belki aklı başına geldi?

bu çok pembe bir bakış açısı olmuş ama ...
ben erkeklerin bu konuda akıllarının hiç başlarında olmayacağı kanaatindeyim....

Aklı başında bi insan ancak düşünüp yaptığının yanlış olduğunu kabul eder
Ki zaten aklı başında biri aldatmaz

hadi kadin affeti..ve asla birdaha aldatilmadi kendisini...ama o aldatan herifin yüzünden kac kisi onun yaptiginin aynisini yapacak ve yüzlerce yuva dagilacak...yüzlerce kadin göz yasi dökecek..malesef bu zamanin insanlari güzel seylerden örnek almayi sevmiyorlar..nerde ahlaksizlik nerde cirkinlik var ona uyorlar...ama bunun birde öbür dünyasi var...tabi o halti yerken seytan unutturuyo..hesap gününü kul haklarini...ben mesela hesap gününde sadece eski esimin yakasina yapismayacagim..ona o isi güzel gösterenlere o ise tesvik edenlere....vs...vs...

benim çok yakın bir akrabamın eşi bundan yıllar önce aldattı kendisini oda iki çocuğum var diye affetti ama hiç bir zamanda eşine güvenemedi araları eskisi gibi olamadı hiç bir zaman.ama eşini bırakıp gitmediği için eşi bundan cesaret bulmuş yıllarca o ikinci bayanla berabermiş geçen yıl ortaya çıktı artık çocuklar büyümüştü asıl şimdi ergen oldudukları için kaldıramadılar bu yükü ve bunalıma girdiler.sonuç olarak boşandılar çokta yara aldılar.bence en başta terk etmeliydi ve herkesde terketmeyi bilmeli.huylu huyundan vazgeçmez.

benim çok yakın bir akrabamın eşi bundan yıllar önce aldattı kendisini oda iki çocuğum var diye affetti ama hiç bir zamanda eşine güvenemedi araları eskisi gibi olamadı hiç bir zaman.ama eşini bırakıp gitmediği için eşi bundan cesaret bulmuş yıllarca o ikinci bayanla berabermiş geçen yıl ortaya çıktı artık çocuklar büyümüştü asıl şimdi ergen oldudukları için kaldıramadılar bu yükü ve bunalıma girdiler.sonuç olarak boşandılar çokta yara aldılar.bence en başta terk etmeliydi ve herkesde terketmeyi bilmeli.huylu huyundan vazgeçmez.

tersini gören var mıd?

allah kımseye yasatmasın.erkek olsun kadın olsun kımse aldatılmayı hakk etmıyor.anlasamıyorsan sevgın bıttıyse ayrıl boşan fazlada zorlamaya gerek yokk kı

gerçekten pişman oldum diye alnında yazmıyorki pazzacığım ne sevgi ne saygı eskisi gibi olmaz bana göre..benim anlayışım insan oğlu çiğ süt emmiştir.yasak olanın cazibeside bir başkadır ..erkekler empati özürlüsü..sormak lazım ben seni aldatsam ne olur diye?iki kaşımın ortasından mıhlama hakkını kendinde buluyorsa bende gece uyurken tak diye satırı boynuna indireyim mi?
baklava arkadaşımız ne güzel demiş.adam yüzsüz yüzsüz konuşmuş arkadaşta eyvallah etmemiş tekmeyi basmış..helal olsun onun gibi kadınlar çoğalsın...kadın kısmı bu kadar başı eğik olmasa erkek kısmı bu cesareti nereden bulacak?yok ya!aldatacaksın madem benden ne istedin..illa erkekliğini cümle aleme kanıtlayacaksın her gece başka kadınla takıl bekarken..kimse kimsenin onuruyla oynamasın...koskoca insanı enayi yerien koymak ne demek?kendi nefsine uyup ailesini herbirşeyi kenara atarak zevke dalıyor ya...demek ki şeyinin peşinden bir daha gitme ihtimali var..
yine de allah büyük konuşmaktan korusun..inşallah başımıza gelmez gelirse de eyvallah etmeden başımız dik çekip gitme gücü buluruz..vazo örneğim hala daha geçerlidir:))
.

Son düzenleme:
Back
X