Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazza umarim boyle bir durum yoktur basinda?:bbo:
Aklı başında bi insan ancak düşünüp yaptığının yanlış olduğunu kabul eder
Ki zaten aklı başında biri aldatmaz
tam olarak bu şekilde bişey yok başımda..
ama ben eminim ki çok seven ve karşısındakine güvenmek isteyen birisi kesinlikle affeder.. ve aldatan kişi elinden gelenin en iyisini yaparsa, yeniden gücenini sağlarsa o ilişki yeniden yürümeye başlar.. sadece bunu neden söze dödkemiyoruz da yok efendim affetmek neymiş pehh diye ahkam kesiyoruz onu anlayamıyorum..
pazza bu bir bakış açısıdır seni bilmiyorum ama ben ağzıyla kuş tutsa geçmişi unutamazdım..isterse yeniden kazansın güvenimi isterse mutluluktan ölelim beraber içimde bir yerde yarası kalacak...
valla arkadas..kimsenin ahkam kesecegini sanmiyorum...bende ahkam kesenlerden deyilim..su anki esimde aldatsa yine biter evliligim...ama evlenme konusu kapanir benim icin..sadece hayat arkadaslarim cocuklarim olur..erkek merkek tanimam ondan sonra...bazi erkekler benim eskisi kadar acik sözlü olmayabilir...o acik acik söyledi bi adatan erkegin düsüncesinide yazdim buraya örnek olarak daha ne istiyorsunuzki..toz pembe seyler yazacask deyiliz...gercekler acidir malesf
evet pazzacım büyük konuşmak istemiyorum gerçi ama affetsem bile hiçbirşey eskisi gibi olmayacak demek daha doğru olur:))
acikcasi ben soyle dusunuyorum: olay karsindakini affetmekten cok senin onurunu kiran bir davranis. ama sen de diyorsun ki gercek bir askta zaten bunun esamesi okunmaz. ama sunu dusun gercek bir ask olsa bu karsindaki farkli bir ten farkli bir kucak arar mi?
o zaman bu ask tek tarafli demektir. sen buna razi misin? olay burda bitiyor aslinda.
eger sen kendi adina karsindakinin geceyi nerde gecirdigini umursamayacak ama neticede senin yanina gelicek ve seni sevecegini dusundugun biri ile olabilir misin?
bak mutlu olabilir misin bile demiyorum.. boyle biri ile beraber olabilir misin?
ask tanimin ne?.. ask in o kadar buyuk ve kutsal mi..
herseyi affedebilen bir insan ruh bakimindan tanri gibi olur nerdeyse. tanrisal bir aska sahip olursun. gercekten boyle bir ask hissediyor musun?
yoksa karsindakine duydugun ask kadar onurun gururun mutlulugun onemli mi?..
hic bir zaman buyuk konusmamak lazim neticede. insan hata yapmak icin vardir elbette. ama hatalarin derecesi vardir Pazza. eger bunu affedip bir daha gecmise bakmayacagina eminsen hic durma affet derim, bu alcaklik olmaz hicbir zaman.. ama o kadar cok seviyor musun bunu dusun//
yani başıma gelmrdi böyle bir durum o yüzden bilemiyorum.dediğim gibi hayat deneyimlerim bana asla dememeyi öğretti..belki elimi kolumu bağlayan durumlar olacak..çoluk çocuk maddi durum hastalık yada bilmediğim başka durumlar..sitede dikkat edersen eşini az evvel belirttiğim sebeplerden affedenler var..ama okuduğun zaman kırıklığı hissediyorsun kalplerinde...insan böyle birşeyi nasıl es geçerki nasıl unutur ki?ben şimdi bekarım daha gözü kara davranırım çünkü sorumluluğum altında insan yok radikal kararlar bütün hayatımı hallaç pamuğu gibi atabilirim onu da hayatımdan def edebilirim..ama evliyken böyle birşey olursa- ki allah korusun-ben kalmayı seçersem o vakit kocam sevgilim değil sadece çocuklarımın babası olur...
insan tabii ki hata yapmak için vardır.. bazı şeyleri hata yaparak öğrenir.. neleri yapması gerektiğini, neleri yapmaması gerektiğini.. ve bunlardan ders çıkarabilmişse o iyi bir hata değil midir? insanlar en büyük günahlardan tövbe ederek arınmıyorlar mı? peki ders çıkarmış birine, doğruyu bulmuş birine devamlı sabıkalı gibi veya potansiyel kötülük timsali şeklinde davranırsak ben ne anladım hatadan ders çıkarmaktan, doğruyu öğrenmiş olmaktan, iyi biri haline gelmiş olmaktan?
olaya felsefik bakiyorsun iste Pazzacim.. teoride olanlar bunlar, sen kac kisi gordun hatalarindan ders cikarabilmis gercek hayatta? insanlar neden tovbe ediyor biliyor musun? karsisiinda kendisini sonsuz affedici biri oldugu icin. sonsuz affedicinin karsisinda tovbeni ne kadar bozarsan boz her zaman bir sansi daha oldugunu bilr insan yasadigi muddetce.
ama sen insansin pazzacim, afettin evet sonra diyelim ki tekrari geldi bu sefer ilk hatasindan ders almadi bir sans daha diceksin. ve diyelim ki devami geldi. bu bir kisir dongu. bu senin sinirlarinla alakali olan bir olgu.
diger olasilik ise affettn ve bir daha bunu tekrarlamadin.
simdi burda sorman gereken ise su, gercekten affedebilecek misin? unutacak misin, aklina gelmicek mi? gelince canin acimicak mi. tum hepsi olsa bile raziyim diyorsan askinin buyuklugu karsisinda saygi duyarim.
bunlar karsindakinin senin icin ne kadar deger ifade ettigi ve senin onu ne kadar cok sevdiginle alakali olan birsey.