• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan ve şimdi yeniden mutlu olan var mı?

bu konu bakış açısıyla ilgili olsa da

affetmenin sonunda mutluluk olduğu tezini savunanların biraz olsun kendilerini kandırdıklarını düşünüyorum açıkcası..

zira kadın affeder ama unutmaz diye bir söz vardır

ben kesinlikle gurur onur meselesi yapar ve asla geri dönmezdim...

tahammül etmeyeceğim nadir konulardan birisidir bu...

bir düşünün eşiniz aynı mutluluk amacı ile sizi affedermiydi ...

bilmem..

herkesin duruma bakışı farklıdır.
hatta aynı kişinin olaydan önceki yargısıyla başına geldikten sonraki yargısı bile farklıdır
yani burdan tek bi sonuç çıkarmak ya da kendine en yakın sonucu doğru kabul etmek pek mümkün değil.
hepimiz kendi şartlarımıza göre kararlarımızı veriyoruz
affeden bundan sonra mutlu edileceği vadine kanarak affetmiyor
kendince öyle gerektiği için affediyor
ha ondan sonra huzura erilir mi...bence çok zor
etrafımda bin tane örnek var.iflah olmaz kadınlar örneği
aradan 15 yıl geçmiş hala kocama dokunurken içim bi garip olur diyen kadınlar.
teni bi başkasının tenine değmiş
seni başının üstünde gezdirse nolacak ki

evlenince bilirsin vereliniortak

veeeeee benim bildiğimle aynı şeyi bileceksin sengözlerimebaksanab

bu arada kadın eğer çaresiz olduğu için affediyorrsa..

bence kesin adama hayatı zindan etmek için affediyordur... :1shok:

birinci şık korkaklık ikincisi ise kazdığı kuyuya düşmektir.. :kahve:

çünkü herzaman bir çıkış vardır mutlaka ve arkaya dönüp baktığınızda kaybettiğniz koca bir hayat olacaktır... yasakkelime

o zaman affedip mutlu olup olamayacaginizi neden kendin yasayarak gormeyi denemiyorsun Pazza`cim?
cesaretin mi yok sadece bunun icin?

evlenince bilirsin vereliniortak

veeeeee benim bildiğimle aynı şeyi bileceksin sengözlerimebaksanab

bu arada kadın eğer çaresiz olduğu için affediyorrsa..

bence kesin adama hayatı zindan etmek için affediyordur... :1shok:

birinci şık korkaklık ikincisi ise kazdığı kuyuya düşmektir.. :kahve:

çünkü herzaman bir çıkış vardır mutlaka ve arkaya dönüp baktığınızda kaybettiğniz koca bir hayat olacaktır... yasakkelime

peki erkek affediyorsa o ne için affediyordur?

o zaman affedip mutlu olup olamayacaginizi neden kendin yasayarak gormeyi denemiyorsun Pazza`cim?
cesaretin mi yok sadece bunun icin?

affedecek bir durumum yok, bu tarz bişey yok başımda.. ama cesaret etme olayında haklısın.....

Son düzenleme:
ben görmedim çevremde.. bi örnek var etrafımda şuanda, kadın tedirgin erkek barışmış olmanı verdiği rahatlıkla gerim gerim gerilio :delphin:

ben olsam affetmem.. o beni kaybetmeyi göze alıp aldatıosa, bende kendisini çıkartırım gözden :kahve:

neyse canlı örneklere yoğunlaşalım.. başına bu tarz bişey gelmiş biri var mı onu merak ettim.. yoksa aldatan ikinci kez dener mi onda değilim..

peki erkek affediyorsa o ne için affediyordur?

hı işte ardından bu soruyu bekliyordum zaten...alkisalkisalkis

canım onların nedenleri birazdaha karışıktır aslında..

oranları az olsa da sebepleri yakındır genelde..:kahve:

onlar eşlerine adeta taparlar ... ve bu kadınlar o kadar iyi konuşmacılardır ki ağzından girip burnundan çıkan işveli erkeğinin hassas noktalarını bilen ve arzu edilen kadınlardır..

yani erkeğin o kadının sahibi olma arzusu daha üstün gelir... sengözlerimebaksanab

ve birçoğu kendine şunu sorar tabii ben yapmamışmıydım bu da o erkeklerin mazeretidir..:1ninca:

hıımmm senin durum farklı CADIARZU

sen olsan affedermiydin?? objektif ol yalnız :kahve:

etrafimda aldattigi icin kendisini affeden iki erkek arkadasim oldu
birincisinin nedeni sevdigi icin felan degildi cinsel acidan biraz daha vakit gecirmek istiyordu kendisiyle. bunu da acikca ifade ediyordu.
ikincisi ise kendisince cok cok cok sevdigini soyluyordu sevgisinden emin olamyiz elbette.
ama nedenlerinin icerisinde cinsellik onplandaydi.

nerden bakarsan bak erkekler kendisini cinsel acidan mutlu eden kadinlari daha kolay affediyolar.
benim etrafimda gordugum ornekler bu yonde.

bu arada bu affetmelerinin uzerinden 3-4 ay gibi bir zaman sonra iki cift de ayrildilar.

neyse canlı örneklere yoğunlaşalım.. başına bu tarz bişey gelmiş biri var mı onu merak ettim.. yoksa aldatan ikinci kez dener mi onda değilim..

canım bu topikteki konuları arat bir kaç arkadas affedip yaşadığı sıkıntıları yazmış belki sana yardımcı olabilir.

evet dayim esini aldatti.
yengem affetti. ama hicbirsey eskisi gibi degil.
dayim kopek gibi pesinde heryerde yengemle heryerde.
herseyi birlikte yapiyorlar.is yerleri var onun idaresini evi mali mulku herseyi yengemin ustune gecirdi kendini affetirmek icin ama gel gor ki yengem sadece cocuklar icin evliligi surdurdugunu soyluyor.
allah gostermesin benim basima gelse ne yaparim bilemiyorum.
buyuk konusmak istemiyorum rabbim yasatmasin.

evet dayim esini aldatti.
yengem affetti. ama hicbirsey eskisi gibi degil.
dayim kopek gibi pesinde heryerde yengemle heryerde.
herseyi birlikte yapiyorlar.is yerleri var onun idaresini evi mali mulku herseyi yengemin ustune gecirdi kendini affetirmek icin ama gel gor ki yengem sadece cocuklar icin evliligi surdurdugunu soyluyor.
allah gostermesin benim basima gelse ne yaparim bilemiyorum.
buyuk konusmak istemiyorum rabbim yasatmasin.

dayın çok pişman olmuş gerçekten.. sanırım bunu gösteriyor da.. inşallah zamanla düzelir..

Back
X