• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan ve şimdi yeniden mutlu olan var mı?

dayın çok pişman olmuş gerçekten.. sanırım bunu gösteriyor da.. inşallah zamanla düzelir..

evet fazlasiyla pisman oldu. birden bire saclari bembeyazoldu.gorenler inanamiyor.ama iste pismanlik fayda etmedi.
unutulmuyor zannetmem hicbir kadin unutamaz ihaneti.

biz eşimle uzun süre flört ettik ve bi ayrılığımızda (bundan 6 yıl önce) ben başka biriyle çıktım ama eli elime değmedi sadece iki kez bi yerde oturduk , sonra eşim çıktı geldi barışmak için ben de bunu onunla yıllarca paylaşmadım çünkü altında başka şeyler arıyacağınıı düşündüm ama yıllar geçti ve içimde hep bi korku oldu sonunda evlenmeden bunu ona söyledim çok bozuldu ama kabul etti yani onu aldatmamıştım ama yıllarca sakladım , hiç yüzüme vurmaz lafını bile etmez bu durumun bizi etkilemedi yani

bide soyle birsey var arkadaslar allah askina esimizle tartistigimizda yada kavga ettigimizde bazen o kadar kirici sozler soyluyoruz birbirimize insan o soyledigi sozleri bile unutamazken kalbinin biryerinin hep kirik buruk oldugunu dusunurken ihanet gibi bir olay nasil affedilir unutulur ve hayata hicbirsey olmamis gibi devam edilebilirki.
eger yapilan bilen varsa o insan hayati umursamiyor demektir.
benim gibi herseyi kafaya takan cok hassas duygusal bir insan asla unutmaz.

bide soyle birsey var arkadaslar allah askina esimizle tartistigimizda yada kavga ettigimizde bazen o kadar kirici sozler soyluyoruz birbirimize insan o soyledigi sozleri bile unutamazken kalbinin biryerinin hep kirik buruk oldugunu dusunurken ihanet gibi bir olay nasil affedilir unutulur ve hayata hicbirsey olmamis gibi devam edilebilirki.
eger yapilan bilen varsa o insan hayati umursamiyor demektir.
benim gibi herseyi kafaya takan cok hassas duygusal bir insan asla unutmaz.

aaahh ahh içim kurudu tüketti beni bu mesajın valla :)

aaahh ahh içim kurudu tüketti beni bu mesajın valla :)

valla canim gercek bu.biz bayanlar hassas varliklariz. duygusal.
ayni zamanda cok sefkatliyizdir bunun icin allah kadina bahsetmistir annelik duygusunu.
o kadar sefkatli olmamiza karsin yinede affedilemez.
bir arkadasin dedigi gibi affeden yada cocuklari icin ya caresizlikten affeder.
yoksa hicbirkadin o ihanetin ustune esim halen beni seviyor diye dusunmez bence.
seven insan zaten sadakatin anlami bilir.
seven insan sevdiginden baskasina dokunmaya korkar.
seven insan baskasina dokunmayi dusundugu an bile vicdan azabi ceker.

aile desteği olmayan büyük çocukları olan çalışmayan bir bayanın boşanması her şeye koşturması oldukça zor. malesef aldatılıp affeden bayanlar gidecek yerleri olmadığı için yada çocukları için devam ettiriyor.

aynı yatağa her girdiğinde o kişiye her bakışında acaba onda ne buldu diye sorgular durursun. adam biraz dalgın dursa acaba onu mu düşünüyor. yada bir kavga etseniz beni yüzsüz gurursuz buluyor onu terketmediğim için dersin.
ya biz onları aldatsak.. onun yaşattığını yaşatsak tepki ne olurdu?

Türkiyenin bir çok yerinde hala KUMA durumu var. bu da gözgöre göre aldatılma kabullenme değil midir.
dostu metresi bilmem nesi olmuyor hala bir çok erkeğin...

Allah yaşatmasın çok zor.

Bende aldatildim
evliligime devam ediyorum
esim pisman oldu tadini cikariyorum bende
mutlumuyum bilmiyorum sadece ani yasiyorum
unutmak mi ah ahh insallah...

Kesinlikle unutulmaz..

Benim annemin kuzeni aldatıldı ve aldatılıyor herifin cebinde alışveriş listeleri fotolar mı bulmadı yahuu ben ilkokuldan beri biliyorum bunları şuan 20 yaşındayım teyzeminde en büyük oğlu benden 1 yaş büyük..3 çocuğu var gitse babası kabul etmez..

Kaç kez şans verdiler kavgalar edildi,konuşuldu hatta sözler verildi ama adam gene aynı bu bahsettiği kişi varlıklı..

Teyzem boşanmak istiyo boşamıyor artık zaten teyzemde eşi olarak görmüyor o adamı..

Tazminat davası açılabilir çocukları da büyüdü zaten onlar yeter..Öyle bir adamın kahırırını çekmetense ayrılırım en iyisi..Duymayan kalmadı aldattığını.

Yıllar önce aldatılan bir arkadaşım afetmiş .Esi pışman olmuş ve şu an üzerine titriyo.En iyi erkek pişman olmuş erkektir der hep.Kişilik meselesi bence Ben afetmezdim affedenleride anlayamıyorum.Güven bir kere sarsıldımı geri kazanmak zor,.ama olayları şartları içinde değerlendirmek lazım tabi.

bu konu çok derin aslında ama benimde yaşamış olduğum bir tecrübem var bu sene allaha çok şükürki eşimle değil bu tecrübe eşimin ablasının yaşadığı bir olay.

görümcemin eşi tarafından aldatıldığını öğrendik bu yıl üstelik eskiden birlikde yaşadığı dostu ile
henüz bebekleri 1 aylıkdı sanırım öğrendiğinde sütü kesildi emziremedi bebeğini::(((
uzun zaman mücadele etti iki tarafında ailesi destek vermedi erkek tarafı ne var bunda dediler
kaynıda aldatmış eltisini çocuk için affetmiş sen affedemiyomusun demişler
kendi ailesi kendin istedin evlendin bizemi sordun dediler yüz vermediler::(((
belki çok üzüldü çok yıprandı bilmiyorum enson tasını taranı topladı annesine geldi
bebeğiyle birlikde dediler olmuyor anladık tamam boşanın biz sana sahip çıkıcaz hatta ben bile dedimki
gel bizde kal biz ne yersek sende onu yersin dedik eşimle
gel zaman git zaman 3 aylıkdan fazla hamile olduğunu öğrendik yıkıldık bebek için değil kandırıldığımız için
neyse fazla uzatmiyim ayrı ev tuttular taşındılar 2. bebek geçen gün doğdu mutlularmı hayır
sevmiyorlar bile birbirlerini aynı evin içinde 2 alakasız insan yaşama çabası veriyorlar.
görümcem hala ADAM olacak diyor ben gülüyorum allah kimseye yaşatmasın...

bu konuyla alakalı benim düşüncem affedipde mutlu olmak çok zor
mümkün bile değil bence

ben olsam asla affetmem allah eşimin aklına böle bişiy sokmasın
affetmicemi biliyor ama genede allah korusun

Bir arkadaşım var affetti ayrılmak için bütün şartları yeterliydi ama affetti...eşi pişman ve şimdi mutlu atlattı...bende yaşadım ...evliliğim devam ediyor...ama çok öğrenmem baya yenii..bilmiyorum mutlu olurmuyum..eşim pişman ve affet ne olur mutlu olacağız diyor ama bilmiyorum...

Pazza bi sonuca ulaşabildin mi
Yorumlar arasında sorunun cevabını çıkarabildin mi merak ettim

Bir arkadaşım var affetti ayrılmak için bütün şartları yeterliydi ama affetti...eşi pişman ve şimdi mutlu atlattı...bende yaşadım ...evliliğim devam ediyor...ama çok öğrenmem baya yenii..bilmiyorum mutlu olurmuyum..eşim pişman ve affet ne olur mutlu olacağız diyor ama bilmiyorum...

bu tip örnekleri bekliodum teşekkürler...

Pazza bi sonuca ulaşabildin mi
Yorumlar arasında sorunun cevabını çıkarabildin mi merak ettim

yorumlar arasından pek çıkaramadım çünkü gerçek örnekler duymak istiyordum.. "keza ben aldatılsam affetmem" gibi olasılık ifadeleri değil.. birkaç yaşanmış şey paylaşıldı arkadaşlar tarafından..

başta gerçekten pişman bir insana güvenilebileceğini düşünüyordum, konuyu açtıktan sonra da bu fikrim değişmedi açıkçası.. konu da yanlış anlaşılsın istemem, aldatıldım ve affedeyim mi gibi bir durumum sözkonusu değil.. en azından bu şekli ile değil..

Pazzacim ben senin sorunu anladim ama derdini anlayamadim acik konusmak gerekirse erkek arkadasinmi seni aldatti yoksaaaa senmi onu?

konuna donersek kesinlikle affetmezdim, erkek affedermi onuda bilemiyorum.ama cesaret ister galiba erkek icin.

Back
X