ben affedemedim ve 2.kez evlendim ve daha mutluyum..evet su anki esim üzerime titrer...toz kondurmaz...
hmm.. bu şekilde sormamıştım aslında :)
evliliği içerisinde bunu yaşamış ve geride bırakmayı başarabilmiş, üstesinden gelmiş ve şimdi kocasıyla ilişkisi gayet güzel olan var mı şeklinde düzelteyim..
Hiç aldatılmadım yada ruhum duymadı ama aldatılmadığımdan eminim :kedi:
Ama etraftan forumdan gözlemlediğim kadarıyla
Kadın affeder ama asla unutmaz
Affedip tekrar aldatılmasalar da hep içlerinde bi kırıklık kaldığını söylüyorlar
Ama en kötüsü de acaba tekrar yaparmı düşüncesi
İnsanın hayatını karartmaya yetiyor
Bazı erkeklerde ki bunlar çoğunluk nasılsa affediyor diyerek devam ediyor
Hatta yüzsüzce gizlemeye bile gerek duymuyor
bende ayni seyi düsünüyorum..hatta artik okadar düsüncelerinde haddini asmislarki bu dünyanin düzeni böyle erkler hep yapar kadinlarda affetmek zorunda..milletin karisi nasil affediyo..sen niye affetmiyorsun..senin ne özelligin var diyer kadinlardan kendini ne saniyorsun......bu lafi aynen eskisi söylemisti..bu sözleri neden ve nasil söyleyebiliyor..hangi toplum dan böyle örnek ,cesaret aliyorlar bukadar haddini asabiliyorlar bu tip erkekler..affeden hanimlarimiz bi oturup uzun uzun düsünsünler bence...Hiç aldatılmadım yada ruhum duymadı ama aldatılmadığımdan eminim :kedi:
Ama etraftan forumdan gözlemlediğim kadarıyla
Kadın affeder ama asla unutmaz
Affedip tekrar aldatılmasalar da hep içlerinde bi kırıklık kaldığını söylüyorlar
Ama en kötüsü de acaba tekrar yaparmı düşüncesi
ınsanın hayatını karartmaya yetiyor
Bazı erkeklerde ki bunlar çoğunluk nasılsa affediyor diyerek devam ediyor
Hatta yüzsüzce gizlemeye bile gerek duymuyor
bende az çok sahrud un yazacaklarını yazacaktım..vazo kırıldımı bir kere yapıştırmaya kalksan eskisi gibi olur mu ki?insan asla unutmaz böyle bir şeyi ne kadar mutlu olsan da içinde bir yerlerde korku kızgınlık ve kırgınlık..bir ağzıyla kuş tutsa güven gelmez..heran herşey olaiblir diye insan tetikte yaşar...
kırgınlık bir yerlerde illa ki kalır fakat kişinin yeniden aynını yaşarım paranoyasına girmesini engelleyecek şey biraz da aldatan kişinin tavrı değil midir? şimdi siz ben ilkini asla affetmem derken gerçekten pişman olmuş birisinin hakkını yemiş olmuyor musunuz? belki tekrarlamayacak? belki aklı başına geldi?
kırgınlık bir yerlerde illa ki kalır fakat kişinin yeniden aynını yaşarım paranoyasına girmesini engelleyecek şey biraz da aldatan kişinin tavrı değil midir? şimdi siz ben ilkini asla affetmem derken gerçekten pişman olmuş birisinin hakkını yemiş olmuyor musunuz? belki tekrarlamayacak? belki aklı başına geldi?
benim çok yakın bir akrabamın eşi bundan yıllar önce aldattı kendisini oda iki çocuğum var diye affetti ama hiç bir zamanda eşine güvenemedi araları eskisi gibi olamadı hiç bir zaman.ama eşini bırakıp gitmediği için eşi bundan cesaret bulmuş yıllarca o ikinci bayanla berabermiş geçen yıl ortaya çıktı artık çocuklar büyümüştü asıl şimdi ergen oldudukları için kaldıramadılar bu yükü ve bunalıma girdiler.sonuç olarak boşandılar çokta yara aldılar.bence en başta terk etmeliydi ve herkesde terketmeyi bilmeli.huylu huyundan vazgeçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?