Aldatılan ve şimdi yeniden mutlu olan var mı?

Öyle düşünmedim zaten
ınsanın bişeylere cevap araması yaşadığı anlamına gelmez
Ama arkadaşların anlatmak istediği sanırım şu
ıhanet güveni zaten yerle bir ediyor bu yüzden erkeğin pişmanlık cümleleri pek inandırıcı olmuyor
Belki bazı arkadaşlar güvenebilse affedecek
Ama güven yıkılıyor. O yüzden kimse pişmanlıklara inanamıyor

Pazzacim ben senin sorunu anladim ama derdini anlayamadim acik konusmak gerekirse erkek arkadasinmi seni aldatti yoksaaaa senmi onu?

konuna donersek kesinlikle affetmezdim, erkek affedermi onuda bilemiyorum.ama cesaret ister galiba erkek icin.

bence erkek için de kadın için de affetmek cesaret ister.. affetmek kadın için bazen mecburiyet oluyor ne yazık ki ama mecburiyetten bağımsız düşünürsek onun için de cesaret isteyecektir..

Son düzenleme:

peki o zaman pişmanlığın samimi olduğuına inandırmak için ne yapmak gerekir? yoksa beyhude çaba mıdır? genelde aldatılan taraf kendini korumak için samimiyete inanmaktan imtina eder çünkü..

En iyi çare zaman
Önce aldatılanın sakinleşip gerçekten affedecek kadar sevip sevmediğine
Sonrada aldatan insanın kendini ispatlaması için zaman gerek
Aldatan ne yapmalı
Belki işinden arta kalan her dakkasını eşiyle geçirip geçmişteki bütün hatalarını telafi etmesi
Onunla gezmesi zaman geçirmesi aldatılan nelerden mutlu oluyorsa onları yapması gerek

olur mu dersin sahrud..?

Bende olmazdı çünkü huyum kurusun çok acaip kindar biriyim
Kolay kin tutmam ama böyle bişeyi asla unutamazdım
Ama çok azda olsa olanlar var
Birazda ihanete bağlı
Yani adamın ne için yaptığına bağlı sanırım
Hani bazıları sarhoştum hatırlamıyorum der,
Yada ne bileyim çok büyük bi kavganın üstüne bi şuursuzluk olmuştur
Böyle şeyleri affeden kadınlar gördüm
Ama mutlular mı bilemem
Sadece hiçbi kadının üzülmesini istemediğim için
Mutlu olmalarını diliyorum

Pazzacim ben senin sorunu anladim ama derdini anlayamadim acik konusmak gerekirse erkek arkadasinmi seni aldatti yoksaaaa senmi onu?
konuna donersek kesinlikle affetmezdim, erkek affedermi onuda bilemiyorum.ama cesaret ister galiba erkek icin.

Dogrusu bende bunu merak etdim? :kedi:

konuyla ilgili dusuncemse , senin istedigin gibi bir cevap degil pazzacim ama benim dusuncem bu yazmak istedim ..

Ben asiri derecede kiskan bir kadinim ve esinede asik bir kadinim evleneli 23 yil bitdi esime ilk gunden bu yanada her zaman soylemisimdir "ben seni aldatsam sen beni nasil af etmezsen bende seni asla af etmem" diye sanirim bana gore ölumden sonra gelecek en buyuk acilardan ilkidir aldatilma bu gune kadar Allahima cok sukurki hic aldatildigimi hisetmedim (kadin aldatilirsa kesinlikle hiseder diye dusunuyorum) insallahda hisetmem :Saruboceq:, esimi o kadar cok seviyorumki onun kokusunu bile paylasamam ama kendi icimde düsününce acaba esim beni aldatsa ne yaparim diye heralde onu af edebilmek icin bir sürü neden arardim maglesef icim acisada kahrolsamda esimin benden af dilemesini ve benimde onu af edebilmmi isterdimm ve bir sürü evlilikde bu nedenle devam ediyor ama bir cok kisi ya bunu bilmiyor yada itira edemiyor kendine ..

ben de bu şekilde düşünüyorum.. insan inanmak, affedebilmek istemez olur mu hiç? nefret etmiyorsa elbette ki affetmek isteyecektir.. sevdiği kişiye inanmak isteyecektir.. bir daha onu üzmesin isteyecektir.. peki nası inandırmak gerekir, ne yapılmalıdır? bugünden yarına olmaz herhalde..

birini seviyorsan eğer evet onun pişman olduğuna inanmak istersin... ama sevgi bazen yeterli olmaz maalesef... bu biraz kişilikle alakalı...inanmak istersin ; inanırsın da belki ama kabullenemezsin...

ihanet nefreti ; tiksinme duygusunu oluşturmaz mı sence? bence ihanet sonrası hissedilecek ilk duygulardır bunlar...sonrasında şaşkınlık ; kırgınlık; gerçeklik vs... gelir...

bir de diğer arkadaşlar gibi ben de senin tam olarak ne bilmek istediğini anlayamadım... bu konuda fikir almak amacındaymışsın gibi cümlelerin ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim;

eğer affedilmesi gereken bir erkek değil de bir kadınsa ; erkeğin bunu kabullenmesi kadınlara göre çok çok zordur ; yani durum buysa bence uzun bir sürece ihtiyaç var bugünden en azından birkaç aya kadar yolu var... hatta bence pek ümit de yok... :1closedeyes:

Konu benım yasadıklarım yani..
6 senelik evliyim 4 sene sevgılılık hayatı yasadım kacarak evlendım. Eşimi çok sevıyorum kalbımde bıtıremıyorum. Bir değil birden fazla aldatdım sevgılıykende aldatıldım hep af dıledı affettım vazgecmedim inatla sevgımle olur dedım.1 ay ayrı yasadık bosanmak ıstedım yıne af dıledı vs vs neyse sımdıye gelelım affettıkten 2 ay sonra hamıle kaldım suan 3 yasında oglum var babasına herkezden benden bıle düşkündür. Eşimin babalığını tartısmaya bıle sokmam o kdr ılgılıdır . evım tertemız yemegım hep var ara ara destek olmak ıcın calıstım yemedım yedırdım gıymedım gıydırdım eşımede cocugumada sımdı bı kız cıktı 2 senedır kocanı takıp edıyordum sonra evlı oldugunu ogrendım 9 ay aramadım sonra dırek bulustuk dıyor bana rahat rahat kankammıs gbı bulusmuslar resınlerıde var elımde esımle konustum anlattım durumu oglum ıcın duzelmeye bak yoksa olmayacak dedım konusmak ıstemıyorum dedı sonra bana sarıldı yatma kalkma yok bulusma vs var guven dıye gurur dıye bısey kalmadı. Niye boşanmıyorsun hemen bosan dıyenler var tabı bosanmak cok kolay gelıyor ınsanlara 10 senemı verdugım ugruna aılemı yıktıgım adamı bende bosamak ıstıyorumda kımın yuzune bakabılecegım kısmı yuz felcıde gecırdım aldatıldıgımı ogrendıgımde suan evde gece yarısı geldı koltukta yatıyot oglum anne babam usuyor dedıde ustunu yıne ben orttum evlı bır erkekle olan kadına bısey demıyorum erkek ıstemezse hıc bısey olmaz demem o ki kadınlara bosan demeyı kesın artık sız mutlusunuz ben degılım ben yapamıyorum bak corbamıda yaptım cayımıda demledım sustum kaldım sımdı nereye gıtmeli yada kalıp savasmalı ıkısıde boş emın olun hayatınızın ıcıne edıp bırakıyorlar onlar mutlu siz pişman aylar sonra oda pişman olur elbet ama sizi bitirdi yanı herturlu zafer onun. Yazık ya kucucuk cocuklarımız oluyor bırde bakıyoruzda ayrılcaz cocuk sızde o kadınlarla arada bır gormek ısteyecek uzun sure sonra görmekte ıstemeyecek cunku alısacak hayatım dıye bısey kalmadı yanı anlıycanız olmuyor ole bır dunya ben cok denedım cok fazla affettım kotude davranmadım uzakta olmayınca olmuyot bu arada merak edenler olur oglumun babası bana sevgı dolu bır dedıgımı ıkılemez sarmalamadan uyumaz bırıydı takııı ben resımlesrı önune koyana kadar...

Ben affettim eşim elinden gelenin fazlasını yapıyor o pişmanlığı gördüm ben onda, iki çocuğum var onlarında mi ikinci bi şansa hakki yok diye düşündüm ama inşallah bu yaptığıma pişman olmam diye de düşünmüyor değilim açıkçası

Bende affettim çocuklarım için ama bi türlü aklımdan gitmiyor kalbim kırık ne pis bi acıymış bu unutulmayacak yara bıraktı bende. Çocuklarım için küçüklerdi çocuk olmasaydı bırakırdım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…