Aldatan erkeği karısına söylemeli miyim?

Benim görduğum bir olayda da kadin aldatıyor. Eşi bunu ogrenince karşidaki adamin karisina diyor bak aldatmislar diye. Ne var bu daki ne olacak diyor kadın
Kadının anlamama olasılığı sıfır benim saçlarım avuç avuç dökülür. Arabaya binmıyo mi her indiğimde saç mı topluyo. Ya da gün içinde hiç mi aramıyo. Evlerine misafir mi gelmıyo hiçte gitmesi gerekmıyo. Ya da hepsine kılıf uyduruyo. Kadın hisseder bi şekilde. Bilememezlikten gelıyo olabilir. Belki de dayak yıyo susuyo. 10 yılı aşkın evliler facede hep çocuk fotoları var kadın yok. Evliliklerinde bi tuhaflk var o yüzden böyle idare edıyo bi şekilde.

Bu herifin ilk vukuatı değildir eminim sonda olmayacak. Çekil köşeye seyret. Bulur belasını elbet. Karısıda bilmiyo mu sanıyorsun? Kesinlikle kadınlar hisseder.

Kadına ulaşıp anlatman bir işe yaramaz. Adamın ilk vukuati değildir muhtemelen. Sen öğrenir öğrenmez ayrılmışsin. Üzerine gidersen işler pislesir. Kendi hallerine bırak.Gunun birinde nasılsa yakalanır.

Sanki adam bi senle gezmiş kimbilir bu kaçıncı karisida kimbilir kaç kez yakaladi yani demek isterim ki hiç bulaşma

Böyle durumlarda genelde olan 3. Kişiye olur eğer çok çirkef yırtık değilsen:) karısı sana karşı tavır alır direkt, kocasında suç yokmuş gibi…sen bunu tecrübe say bundan sonra daha dikkatli ol ve emin ol elbet birgün sert kayaya çarpıcaktır belasını bulur

Başka bir mesele olsa kavgadan da yırtıklıktan da cekincek kadar sakin uysal değilim ama konu çok iğrenç hiçbir şekilde anlayışla bitme ihtimali yok. Aptal cesareti olucak. Sonuç beni memnun etmicek. Söylediği yalanı değiştiremicem. Onun çevresi araya giricek falan filan. Benim iyi niyetli ama çizgi aşılınca da tersi olduğumu biliyor tanışmıştır. Bunları beni bile bile yaptıysada göze almış. Bu kadar rezilliği göze aldığına görede bi şeye güveniyo. Ayrı şehir falan olsa uzak bi şey yaşasak hadi rahat diyelim. Bu kadar yakın bu kadar aleni kimseden korkmuyo bu pi…. Tecrübe saydım ilk buluşmada e devletten medeni haline bakıyorum artık kötü bir önyargı bırakıyo karşı tarafa ama yapcak bi şey yok dkdldşd

20li yaslarimin basinda olsam soylerim derdim ama tecrubem arttikca fikrim degisti, hic karismam. Boyle durumlarda olayin hemen hemen her zaman ucuncu sahsin basina patladigini gordum. Bu arada adam profesyonel dolandiriciymis yani bu kadar cok acik vermeyini ilk defa duydum.

Başıma böyle birşey geldi ben kadına söyledim. Ne o... Pulugum kaldı be ka.. Liğim. Üzerine dulsun sen tabi konuşur dedi karısı. Ne sandın seninle mi evlenecekti dedi
Kadın kadının düşmanı gerçekten. Sen ne mal olduğunu anlatmaya çalışmışsın gördüğün muameleye bak. Erkeğin suçu yok zaten kadınlar baştan çıkarıyor.

Karışmıcam bütün arkadaşlarım evli bir sürü aldatılma olayı duydum. Şüphe ettğim insanlarda oldu. Kırk yıl düşünsem bende beklemezdim

Kadının bilmeye hakkı var. Evini biliyorsanız gidip sakince konuşabilirsiniz karısı ile. Adam işe gittiğinde.

Kesinlikle bilmek isterdim.
Aldatılan bir kadının bunu bilmeye hakkı var.
Ama tabii burdaki pek çok kişi karışma demiş.
Deneyimleri de dinle derim.

bizim bi komşuyada iş yerinden adamın biri takmış aylardır böyle ama görmezden geliyorum fln dedi,ya olurmu tepki ver fln dedim,ya neden tepki vereyimki gelip konuşmuyor dedi adam sadece bakıyor hani hoşlandıği belli ama neden cesaretlendirimki dedi,varlığını yok sayarsam zamanla unutur gider hem belli edersem karısı çocukları var onların huzurunu kaçıramam çocukların okulu var düzeni var bunları bozamam hemde benim eşim nasil tepki verir olay çok farklı boyutlara gider adam işinden olur fln dedi bilmiyorum yani tam olarak söylediklerini hatırlamıyorum buna benzer şeyler söyledi ve çok mantıklı geldi,bende kadının yerinde olsam eşimin aldattığını bilmek isterdim,ama o taraf bilmediği için şuanda mutlu o mutluluğu bozan kişide ben olmak istemezdim o yüzdende söylemezdim arakdaşımın davranışı mantıklı geldi en az hasar en mutlu sonuç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…