Aldatan erkeği karısına söylemeli miyim?

Bu kadar rezilliği göze aldığına görede bi şeye güveniyo. Ayrı şehir falan olsa uzak bi şey yaşasak hadi rahat diyelim. Bu kadar yakın bu kadar aleni kimseden korkmuyo bu pi….
Karısının kendisini bırakmayacağına, evliliklerinin bitmeyeceğine güveniyor.
Birebir yaşamadım ama kötü tecrübelere çokça şahit oldum.
Emin ol karısı çok iyi biliyordur kocasının ne mal olduğunu ama ikisi de bitirme taraftarı olmadığı için üstüne düşmüyorlardır.

Selam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Bir kadın aldatiliyorsa zaten hissediyorum diye düşünüyorum anlatsanız da size inanmaz diye düşünüyorum

Karısının kendisini bırakmayacağına, evliliklerinin bitmeyeceğine güveniyor.
Birebir yaşamadım ama kötü tecrübelere çokça şahit oldum.
Emin ol karısı çok iyi biliyordur kocasının ne mal olduğunu ama ikisi de bitirme taraftarı olmadığı için üstüne düşmüyorlardır.
Anlamaması imkansız bencede

bizim bi komşuyada iş yerinden adamın biri takmış aylardır böyle ama görmezden geliyorum fln dedi,ya olurmu tepki ver fln dedim,ya neden tepki vereyimki gelip konuşmuyor dedi adam sadece bakıyor hani hoşlandıği belli ama neden cesaretlendirimki dedi,varlığını yok sayarsam zamanla unutur gider hem belli edersem karısı çocukları var onların huzurunu kaçıramam çocukların okulu var düzeni var bunları bozamam hemde benim eşim nasil tepki verir olay çok farklı boyutlara gider adam işinden olur fln dedi bilmiyorum yani tam olarak söylediklerini hatırlamıyorum buna benzer şeyler söyledi ve çok mantıklı geldi,bende kadının yerinde olsam eşimin aldattığını bilmek isterdim,ama o taraf bilmediği için şuanda mutlu o mutluluğu bozan kişide ben olmak istemezdim o yüzdende söylemezdim arakdaşımın davranışı mantıklı geldi en az hasar en mutlu sonuç..
Bu kadar cesaretli adamın eşi bilıyo susuyo ya da susmak zorunda. Benden sonrada devam etecektir. Bi şekilde sızıntı verir. Olaya dahil olmak istemiyorum. Zarar görmek istemiyorum

Selam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Söylemeyin karislayin onlar namuslu olur siz namussuz olursunuz tecrübe ile sabittir

Bende bilmek isterdim ama herkes bir değil bi de devir kötü kimden ne geleceği belli olmuyor adam sonra dadanmasın bide sana?
Karısı illaki bi şekilde şüphelenir zaten diye düşünüyorum.

X