Bence elinizde kanıt olmadan söylemeyin. Adam inkar edebilir sonra kötü siz olursunuzSelam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Boy boy resimlerimiz var toplu halde dahi var tek derdim kadını aptal yerne koyup fıldr fıldır karı kızla gezmesiBence elinizde kanıt olmadan söylemeyin. Adam inkar edebilir sonra kötü siz olursunuz
Başıma böyle birşey geldi ben kadına söyledim. Ne o... Pulugum kaldı be ka.. Liğim. Üzerine dulsun sen tabi konuşur dedi karısı. Ne sandın seninle mi evlenecekti dediSelam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Terbiyesiz kadın böyle bi tepkide olabilir evet. Ben benden sonradan Fake bir hesaptan çocuğa yazdım buluşma ayarldım hiç akılllanmamış yani. Dıyorum ki yine Fake bir hesaptan konuşup buşuşma ayarlayıp bunları eşine göndersem . Yalnız eşini bulamadım annesi kardeşi gelinleri bile var ama eşi yokBaşıma böyle birşey geldi ben kadına söyledim. Ne o... Pulugum kaldı be ka.. Liğim. Üzerine gülsün sen tabi konuşur dedi karısı. Ne sandın seninle mi evlenecekti dedi
Madem elinizde delil var o halde sessiz kalmayın. Siz üzerinize düşeni yapın gerisine onlar karar versinBoy boy resimlerimiz var toplu halde dahi var tek derdim kadını aptal yerne koyup fıldr fıldır karı kızla gezmesi
Soledınmı adama sen evşıymıssın ne serefsızmıssın dıyeTerbiyesiz kadın böyle bi tepkide olabilir evet. Ben benden sonradan Fake bir hesaptan çocuğa yazdım buluşma ayarldım hiç akılllanmamış yani. Dıyorum ki yine Fake bir hesaptan konuşup buşuşma ayarlayıp bunları eşine göndersem . Yalnız eşini bulamadım annesi kardeşi gelinleri bile var ama eşi yok
Söyleyemedim arayıp akşama plan yaptım ama dayanamadm tabi 20 kez aradım anladı. Arkadaşı aradı onla da samimiydik cenazedeydik dedi. Bana söylemek istediğin bi şey var mı dedim arkadaşına ne gibi dedi. Uzatmadım çocuk beni arasın diye bekledim ağzına …. İçinSoledınmı adama sen evşıymıssın ne serefsızmıssın dıye
Yavrumo korkuyorum lavuktan iş yeri evimin arkasında olduğum şenirde kardeşimle yaşıyorum. Hali vakti yerinde karısına acımayan bana da acımaz zarar versinde istemiyorum. Söylemem lazm ama başka bi planla ben olmadanMadem elinizde delil var o halde sessiz kalmayın. Siz üzerinize düşeni yapın gerisine onlar karar versin
Bi zarfın içine koyup gönderebilirsiniz yada fake hesap açıp da gönderebilirsiniz. Ama yine de çekiniyorsanız sessiz kalabilirsinizYavrumo korkuyorum lavuktan iş yeri evimin arkasında olduğum şenirde kardeşimle yaşıyorum. Hali vakti yerinde karısına acımayan bana da acımaz zarar versinde istemiyorum. Söylemem lazm ama başka bi planla ben olmadan
Bence direk siz söylemeyin.Baskasi söylesin.Selam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!