Aldatan erkeği karısına söylemeli miyim?

zambak21

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
95
104
Selam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum

Kadının yerinde olsam bilmek isterdim bu durumu kimse aptal yerine konmak istemez. Ama karı koca arasına girmek gerçekten çok riskli kocam da kocam bile diyebilir başınıza bela olabilir. Bilemiyorum zor bir durum. Ama sanırım ben olsam komple iletişimi keser her yerden engeller hiçbir şeye karışmazdım.

Bence elinizde kanıt olmadan söylemeyin. Adam inkar edebilir sonra kötü siz olursunuz

Aslında şöyle şok oldum ve aşırı sinirlendim çünkğ yan yana toplu bir yemekte karşı masada bir kadın için dedi ki şu kadın falancı esnafın metresi ben dedim ki terbiyesiz kadın kadın kadına bunu neden yapıyo adamın karısı da evde çocuk yedırıyo ya da ütü yapıyor bunu burda rezil etceksin bi daha yapamıcaklar dedim. O da beni onayladı yüzsüz neyse öğrendiğimde o sinirle aradm akşam beraber kalalım dedim kafamda bi şeyler kurdum intikam vari sonra vazgeçtim sinirle bana bi zarar verir gerek yok bulaşma dedim ısrarla 10 kez aradm huylandı sonra heryerden engelledim o da beni engellemiş. Daha sonra arkadaşıyla konuştum o da evliymiş bunlar teşkilat

Başıma iş almak istemiyorum. Arkadaşına da onu eşine söyleyeceğimi annesinin kardeşinim sosyal medyadasına fotoğraflarımızı göndercğimi söyledim. Oralı olmadı gibi. İş yerine gidip yüzüne tükürcem dedim sakın gitme başına bela alma sana zarar verir dedi. Üstü kapalı tehtit yani.

İşin özü kendimi belli edip başımı onu bela edemem. Ama vicdanen de eşine insanı olarak bunu yapmamam lazım mis gibide çocukları var

Ayy valla zor bi karar. Ama benim başıma gelse bilmek isterdim. Bence her mantıklı kadın bunu ister. Ama tam tersi kocam da kocam diyen tipler de var. Daha kötüsü bunu o adam da yapabilşr. Başıma iş alırım diye de korkuyosunuz haliyle. Hani direkt gidip söylemek yerine başka bi yol olsa keşke

Başıma böyle birşey geldi ben kadına söyledim. Ne o... Pulugum kaldı be ka.. Liğim. Üzerine dulsun sen tabi konuşur dedi karısı. Ne sandın seninle mi evlenecekti dedi

Başıma böyle birşey geldi ben kadına söyledim. Ne o... Pulugum kaldı be ka.. Liğim. Üzerine gülsün sen tabi konuşur dedi karısı. Ne sandın seninle mi evlenecekti dedi
Terbiyesiz kadın böyle bi tepkide olabilir evet. Ben benden sonradan Fake bir hesaptan çocuğa yazdım buluşma ayarldım hiç akılllanmamış yani. Dıyorum ki yine Fake bir hesaptan konuşup buşuşma ayarlayıp bunları eşine göndersem . Yalnız eşini bulamadım annesi kardeşi gelinleri bile var ama eşi yok

Soledınmı adama sen evşıymıssın ne serefsızmıssın dıye

Bu kadını çok baskılamş olmalı ki hep benle sadece geç saatlerde aradığımda çok kısa konuşuyodu. Neden konuşamıyorz dediğimde de annem çok evlen baskısı yapıyo biliyosun dıyodu ve 11/12 gibide uyuduğu için anlamammştm. Kadın çok otoriter olsa bu kadar rahat olamaz çirkef bir kadın olduğunu sanmıyorum

Soledınmı adama sen evşıymıssın ne serefsızmıssın dıye
Söyleyemedim arayıp akşama plan yaptım ama dayanamadm tabi 20 kez aradım anladı. Arkadaşı aradı onla da samimiydik cenazedeydik dedi. Bana söylemek istediğin bi şey var mı dedim arkadaşına ne gibi dedi. Uzatmadım çocuk beni arasın diye bekledim ağzına …. İçin aramdı engelledim o da engellemiş. Sonra arkadaşı aradı benim ki için dedim ki evliymiş ikide çocuğu var milyon insan var bunu kabul edicek beni mi bulsuznz. En salak ben miydim bana sormadın bana hakkı ı helal et dedi sacma sapan haram zehir zıkkım olsun dedim hepinize kapattım

Madem elinizde delil var o halde sessiz kalmayın. Siz üzerinize düşeni yapın gerisine onlar karar versin
Yavrumo korkuyorum lavuktan iş yeri evimin arkasında olduğum şenirde kardeşimle yaşıyorum. Hali vakti yerinde karısına acımayan bana da acımaz zarar versinde istemiyorum. Söylemem lazm ama başka bi planla ben olmadan

Büyük ihtimal boşanmazlar da ve sen suçlu olursun ama ben yine de vicdanım rahat olsun diye söylerdim. Belki bu kadın boşanabilecek güçte ve şüpheleniyor ama kanıtlayamıyor. Daha önce arkadaşım, bilmeden arkadaşının sevgilisi ile tanıştı eş bulma uygulamasından. Arkadaşına bunu söyledi, sevgilin benle flört etti diye. Sonuç olarak arkadaşımı her yerden engellediler ve bikaç ay sonra evlendiler. Ama arkadaşımın içinde kalmadı yani, söylemese ve evlenseler hep vicdan yapardı

Bi zarfın içine koyup gönderebilirsiniz yada fake hesap açıp da gönderebilirsiniz. Ama yine de çekiniyorsanız sessiz kalabilirsiniz

Asla karışmayın. Aldatılan bir insanın bunu anlamayacagini sanmıyorum. Hele de aylarca başka kadinla konuşma, gezme tozma rahatlığında bir adam kesinlikle fark edilir. Karısı biliyor görmezden geliyor olabilir, biliyor sürekli kavga ediyor ama ayrılmak istemiyor olabilir, bilse de ayrılmayacak olabilir bu durumda hiç bilmemesi daha iyi, kendi de aldatıyor olabilir.... ikili ilişkiler çok farklı asla bilemezsiniz.

İntikam istiyorsanız bilemem ama gerçekten mesele vicdani ise karışmayın derim, her türlü siz suçlanacaksiniz, bir ayrilma karari olursa cocuğun babasız büyümesinden sizi sorumlu tutacaklar. Siz öğrenir öğrenmez iletişimi kesmişseniz vicdanı bir sorumluluğunuz yok. Gerçekten ben evliliklere karisilmamasi taraftarıyım, sizin birkac ayda ne mal oldugunu anladiginiz adamin evdeki karisinin anlamamasi mumkun degil bence haa yine de haberi yoksa da bırakın karısı yakalasın.

Bence direk siz söylemeyin.Baskasi söylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…