Aldatan erkeği karısına söylemeli miyim?

Selam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Bizde bir söz var '' karı koca ipektir araya giren köpektir '' diye. Günün sonunda kötü olanın siz olma ihtimali yüzde 2 milyon. Hatunun gözünü açmak isterken kendi gözünüzden olmayın ortalık sapık takık ve kuruntulu insan kaynıyor. ne kadının ne adamın manyak çıkmayacağı belli değil. Bence araya girmeyin Allaha havale edin.

Bizde bir söz var '' karı koca ipektir araya giren köpektir '' diye. Günün sonunda kötü olanın siz olma ihtimali yüzde 2 milyon. Hatunun gözünü açmak isterken kendi gözünüzden olmayın ortalık sapık takık ve kuruntulu insan kaynıyor. ne kadının ne adamın manyak çıkmayacağı belli değil. Bence araya girmeyin Allaha havale edin.
Öyle yapıcam teşekkür ederim 🙏

İy rezil herif. Şirketindeki çalışanlarına kadar herkesi ayarlayan adam karısını da ayarlar. Kim bilir siz kaçıncı kişisiniz böyle oyuna getirdiği. Terbiyesiz pislik. Bunların böyle boy boy fotoğraflarını ifşalamak gerekir.
Evet kesinlikle gerekir. İlk ben değilim belli sekreteri bile alıştığına göre. Hatrı sayılır da bi esnaf rezillikten korkmuyo göze aldığına göre. Çoluk çocuğu gıdıyomş ofise ofiste fotoğrafları var facebokkta. Karısı da girip çıkıyor demekki. Sekreter de göz yumuyor. Bu kadar rezillikten korkmayan adam. Karısndan çekinmıyodur. Hep böyle sıcrayamaz. Bi yerde patlar. Benden olmasın yeter.

Kadinin yerinde olsam ben de bilmek isterdim. Ama ulkemizde pinar gultekin olayi gibi bir olay gerceklestigi icin git konus kadinla diyemiyorum.
Çok çok efendi biriydi zamana göre aykırı bir anormallik olduğu belliydi. Bu kadar işi çevirip pot kırmayan adam. Bana neler yapar. Karısına bi şey yapar her adım risk. Görünce yolumu değiştirmekten başka şansm yok

Yıllar yıllar önce başıma gelmişti. Karısı beni kimsin kocama mesaj atmışsın diye aradı. O zaman anlamıştım. Evlilikleri bozulur sebebi ben olurum diye demedim. Ama pişman oldum keşke söyleseydim. Kimse böyle bir şeyi haketmiyor. Ortada mağdur 2 kadın ve çocuklar var.

Iyide bu keyfi böyle takiliyor aksamlari msjlariniza aramalariniza cvp veriyormuydu.esi nerde kafasina gore yasiyor kadinda ses etmiyor mu vay be adamin yasi
Aldatıldığını bildiğim bir kadına özelden arayıp aldatıldığını söylemiştim kadın benle resmen billur geçmişti. Öyle içime oturmuştu ki o tavrı sanki aldatılan bendim x jsjsjsjsjs
Meğer kadın biliyormuş zaten kocasını o şekilde kabul etmiş. Hala evliler ve mutlu pozları var 🤷🏻‍♀️
Sahte insanlar kimisi kabul edebilyo. Tepki ne olur asla fikrim yok. Karışmıcam

Bu herifi karısı bir yana da; sizin bu şahsı dava etme seçeneğiniz yok mu?
Evli olduğu halde sizi dolandırmış. Madem boy boy fotograflar da var yani belgelenir.
Şahitlik edecek kişiler de varmış, kardeşiniz bile tanıyormuş.
Benden evli olduğunu gizleyip, kadınlık onurumu kırdı diyerek dava edebiliyor muyuz bu tipleri?
Hukuki yönden bilen biri aydınlatırsa ne iyi olur. Hem eşi öğrenir, hem siz rahatlarsınız, hem de o pislik hak ettiği cezayı alır belki.

Aynı sebepten boşanma aşamasında olan birisi olarak söylemek isterim ki lütfen eşine haber verin. Bakın benim görüştüğüm kız da korktuğu için söylemek istememiş. Benimle eşini aldattığına göre başkaları da vardır demiş onlardan bulsun deyip susmuş. Ama ben daha önce öğrenmiş olsaydım kesinlikle hayata daha hızlı adapte olurdum. Hala tam anlamıyla kendime gelebilmiş değilim. Ben o kızla konuştuğum masadan elini sıkarak ve teşekkür ederek kalktım. Çünkü her ne kadar evli olduğunu öğrenmesine rağmen ilişkiye devam etse de esas suçlu benim eşimdi. Eğer şimdi siz söylemezseniz hastalık kapabilir başkaları yüzünden, yeniden hamile kalabilir, önündeki fırsatları kaçırabilir ve en kötüsü de hayata geç kalabilir. Siz siz olun içinizde tutmayın.

Bu herifi karısı bir yana da; sizin bu şahsı dava etme seçeneğiniz yok mu?
Evli olduğu halde sizi dolandırmış. Madem boy boy fotograflar da var yani belgelenir.
Şahitlik edecek kişiler de varmış, kardeşiniz bile tanıyormuş.
Benden evli olduğunu gizleyip, kadınlık onurumu kırdı diyerek dava edebiliyor muyuz bu tipleri?
Hukuki yönden bilen biri aydınlatırsa ne iyi olur. Hem eşi öğrenir, hem siz rahatlarsınız, hem de o pislik hak ettiği cezayı alır belki.
Vallahi çok güzel olur mükemmel olur birinci derece yakınmda avukat. Tamamen kendine ceza kesilmeli ama uğraşamam psikolojik olarak

Aynı sebepten boşanma aşamasında olan birisi olarak söylemek isterim ki lütfen eşine haber verin. Bakın benim görüştüğüm kız da korktuğu için söylemek istememiş. Benimle eşini aldattığına göre başkaları da vardır demiş onlardan bulsun deyip susmuş. Ama ben daha önce öğrenmiş olsaydım kesinlikle hayata daha hızlı adapte olurdum. Hala tam anlamıyla kendime gelebilmiş değilim. Ben o kızla konuştuğum masadan elini sıkarak ve teşekkür ederek kalktım. Çünkü her ne kadar evli olduğunu öğrenmesine rağmen ilişkiye devam etse de esas suçlu benim eşimdi. Eğer şimdi siz söylemezseniz hastalık kapabilir başkaları yüzünden, yeniden hamile kalabilir, önündeki fırsatları kaçırabilir ve en kötüsü de hayata geç kalabilir. Siz siz olun içinizde tutmayın.
Böyle değilse kadına bi yerde kötülük etmiş olucam. Geri dönüşü nasıl olucak bana fikrim yok. Kardeşm öğrenci olayın olduğu şehirde. Yüzyüze kendimi riske atamam. Açık açık :KK43:

Iyide bu keyfi böyle takiliyor aksamlari msjlariniza aramalariniza cvp veriyormuydu.esi nerde kafasina gore yasiyor kadinda ses etmiyor mu vay be adamin yasi kaç
Ben 27 o da 33 sabah namaza kalkıyo işine gidıyo gün içinde veya akşam buluşuyoduk. Bir ya da iki kez telefonu çaldı yanımda gösterdi valide arıyo misafir var kalkalım diye. Bi aykırılık da görmedim acıkcası. Şüphe uyandırcak sabah 6 da kalkıyo akşamda 11 yatıyo. Her günde bululuyoruz. İş yerindeyken rahat rahat arıyodu demkki. Akşamda uyuyo ama tabi istisnası sabaha kadar mesajlaştğmz oluyodu kavga edince. Kadın nasıl görmuyo bi fikrim yok. Olay olduktan sonra taşları oturtuyorum. Bir iki kere çok acele konuştğunu hatırlıyorum ona da iş yeri için depo bakıyorz tarıznda konuşmalar. Asla evli olduğuna dair bi şey hissetmedim yani. Telefonu falan bana verıyodu arada.

Karısından ziyade sana yaptığı şeyde yenilir gibi değil hani gizli tutsa neyse tanıştırmalar falan bu neyin cesareti
Bunlar rencide edici şeyler ne hakkı var ama demekki sürekli yapıyor ve başına hiç bir şey gelmiyor evli erkeği kabul eden çok kişi var onlar yapışıyor karakter olarak ayrılık durumunda ortalığı yıkıyor onları değilde sessiz kalacak düzgün insanları seçtiğine göre demekki eşi bilmiyor.
Kırılmaz olur mu gururum çok kırıldı tabi. Yavaş yavaş kafamda düzgün bir ilişki artık demeye başlamşıtm. İki çocuğu görünce sular döküldü başımdan. Kaç kerese ayrıldk. Salak bellemiş beni yani emin olmuş bu bana zarar vermez diye. Bu yüzden tedirginm zaten bu ruh sağlığında iki hayat yaşayan adam normal değildir

Ona yaptığının terbiyesizlik olduğunu evli iken başka kadınlardan vazgeçmemesinin ş@erefsizlik olduğunu ve böyle bir insanla iletişime dahi grçmeyeceğini belirterek yolla bence diğer hanımların görüşlerini okudum karısı çocuğu da varsa bilmemesinde faydası var boştan yere hayatı alt üst olabilir belki eşi hanımefendi gözü karadır boşanma kararı alabilir bilemedim iyi düşün keşke böyle şeylere maruz kalmasa kimse
Keşke ah keşke. Küçük çocukları da. Böyle bir adamla mükemmel bir hayat yaşamadığı kesin eşinin. Karışmıcam umarm en az hasarla atlatr kadın

Oturup, kalktiginiz adamlari hic mi araştırmıyorsunuz. Kahve ictigim adamin dahi seceresini cikaririm. Kafaya taktiysan soyle, kadin Kemal'im yapmaz diyip, sana salça olabilir :)
Yok pata küte dalıyoruz 😀 Tabi ki kendi çevremce araştırıyorm ama daha 5 aylık bir ilişki çok düzgün bir profil ilk yemekte sordum söz nişan bi şey attın mı hayır dedi. Sonrasında da bir uygunsuzluk görmedim. El ele fink atıyoduk onun arkadaşları benim arkadaşlarım. Aklımn ucundan dahi geçmedi. Telefonu hep ortada tanımadığm insanları sil dediğimde çat çat sılıyodu. İş yerine gidiyodum gelıyodum. Vahiy yoluyla inmediği sürece anlayabileceğim bir durum olmadı. Gözümüz önünde olan bu tarz olaylarıda beraber eleştiriyoduk. Sadakat timsali gibiydi şerroo

Böylelerini bastırmak lazım sahte hesap açıp kocan şurada başka kadınla deyip başkası dese inanmıyorlar çünkü 🙄

Başıma ne gelirse gelsin asala susmazdm kart zampara. Karısını aldatır kızlarla yemekler gezmeler her 2 tarafında elinde oynatır yanına kâr kalmasın . Bu susulacak bişey değil eşine soylemeniz lazım yoksa hayatınız boyunca vicdan yükü çekersiniz
Bide bunu yapanlara kendide hakaret edıyo. Tam zampara öyle masum oynuyodu ki. Haysiyet yoksunu. Nasıl susmayayım ki kadını sosyal medyadan bulamdım yok. Evini bi şekilde bulurum ama buna cesaret edemem

X