Bi arkadaş kadının anlamaması imkansız dedi. Bılıp bilmemezlikten gelıyo olabilir dedi ikide çocuğu var. Kendi patlar umarm ellemicem ben.Bence direk siz söylemeyin.Baskasi söylesin.
Teşekkür ederim hem çekınıyorum hemde kadın biliyodur bilmemezlikten gelıyodur dendi. Mantıklı geldi amaç vicdanımsa kadın daha çok rencide olmuş olucak. İntikamlk hissimde kalmadı. Umarım ya düzelir ya da yakalanırBi zarfın içine koyup gönderebilirsiniz yada fake hesap açıp da gönderebilirsiniz. Ama yine de çekiniyorsanız sessiz kalabilirsiniz
Ben olsaydım söylerdim aynı sekildi benimde başıma gelse banada söylensin isterdimBi arkadaş kadının anlamaması imkansız dedi. Bılıp bilmemezlikten gelıyo olabilir dedi ikide çocuğu var. Kendi patlar umarm ellemicem ben.
Şimdi yuva yikmanin vicdan azabı da var.Bi arkadaş kadının anlamaması imkansız dedi. Bılıp bilmemezlikten gelıyo olabilir dedi ikide çocuğu var. Kendi patlar umarm ellemicem ben.
Evet tamam vicdanım rahatlıcak ama başka bir vicdani boyuta gecicek. Kadının anlamaso farklı birinden öğrenmesi çok farklı.Şimdi yuva yikmanin vicdan azabı da var.
Adamla hiç konuşmadın mı? Utanmaz, arlanmaz diyeSöyleyemedim arayıp akşama plan yaptım ama dayanamadm tabi 20 kez aradım anladı. Arkadaşı aradı onla da samimiydik cenazedeydik dedi. Bana söylemek istediğin bi şey var mı dedim arkadaşına ne gibi dedi. Uzatmadım çocuk beni arasın diye bekledim ağzına …. İçinaramdı engelledim o da engellemiş. Sonra arkadaşı aradı benim ki için dedim ki evliymiş ikide çocuğu var milyon insan var bunu kabul edicek beni mi bulsuznz. En salak ben miydim bana sormadın bana hakkı ı helal et dedi sacma sapan haram zehir zıkkım olsun dedim hepinize kapattım
Evet doğru olabilir bazı aldatıldığını bile bile evliliğini sürdürüyor. Sıkmayın tatlı canınızı her şeyin hayırlısı olsunTeşekkür ederim hem çekınıyorum hemde kadın biliyodur bilmemezlikten gelıyodur dendi. Mantıklı geldi amaç vicdanımsa kadın daha çok rencide olmuş olucak. İntikamlk hissimde kalmadı. Umarım ya düzelir ya da yakalanır
Sıkmıyorum herkez gönlünce mutlu olsun inşallah. Teşekkür ederimEvet doğru olabilir bazı aldatıldığını bile bile evliliğini sürdürüyor. Sıkmayın tatlı canınızı her şeyin hayırlısı olsun
Konuşması demek değer vermesidir.Adam dur izah edebilirim diyecek.Adamla hiç konuşmadın mı? Utanmaz, arlanmaz diye
Dediğim gbi konuşmak için buluşmayı bekledim dayanamayıp ısrarla aradım açmadı. Aramasını bekledm aramadı engelledim. İş yeri evimin arkası evimi bilıyodu. Bir özür bekledim tabi gaflete düştüm gibilerinden. Ama yok oralı olmadı. Benimde uzatmamam işine geldi bence.Konuşması demek değer vermesidir.Adam dur izah edebilirim diyecek.
Bence başına bela alma cnmSelam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Karışmıcam aylar geçti zaten Allahından bulsunBence başına bela alma cnm
Sana şöyle söyleyeyim bazı insanlar var eslerinin aldattığını bile bile sesini çıkarmayan aynısını yapan falan bunu yaşamış biri olarak söylüyorum karışma sen kurtulduğunu sevin
Öncelikle üslubunuzdan ve vicdanınızdan dolayı tebrik ediyorum çünkü , genelde evli adamlar tarafından aldatılan kadınlar karısını aldattığını düşünmüyor direkt kendisi daha çok aldatılmış gibi yapıp kendini karısından daha üstün görüyor zulüm aynı zulüm zalim aynı zalim olan iki kadına da oluyor ama sevgilisi daima karısından daha çok aldatildigini düşünüyor iki kadına da olan oluyor kısacası . Bence söylemelisin uygun bir dille ama karşı taraftaki kadın senin kadar anlayışlı olmayabilir kocasini savunup sana cephe alabilir mesajlaşmalar arama kayitlari fotoğraflar vs varsa gidip soylemelisin aynı duruma sen düşsen nasıl davranirdin karşıdaki kadından ne beklersin sana söylemesini mi yoksa susmasini mi böyle dusunSelam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Ben kesinlikle bilmek isterim ama kendim de fark etmek isterim kadından duyması çok rencide edicek onu. Bu pis adam devam ediyodur. Bir şey yapmıcam. Kadın ya daha çok üzülmüş olcak ya da bana çemkiricekÖncelikle üslubunuzdan ve vicdanınızdan dolayı tebrik ediyorum çünkü , genelde evli adamlar tarafından aldatılan kadınlar karısını aldattığını düşünmüyor direkt kendisi daha çok aldatılmış gibi yapıp kendini karısından daha üstün görüyor zulüm aynı zulüm zalim aynı zalim olan iki kadına da oluyor ama sevgilisi daima karısından daha çok aldatildigini düşünüyor iki kadına da olan oluyor kısacası . Bence söylemelisin uygun bir dille ama karşı taraftaki kadın senin kadar anlayışlı olmayabilir kocasini savunup sana cephe alabilir mesajlaşmalar arama kayitlari fotoğraflar vs varsa gidip soylemelisin aynı duruma sen düşsen nasıl davranirdin karşıdaki kadından ne beklersin sana söylemesini mi yoksa susmasini mi böyle dusun