Aldatan erkeği karısına söylemeli miyim?

Çok haklısınız muhtemelen yapmaya devam edicek hiç bilmiyosa bile eşi öğrenicek. Sebep olamayayım. İntikam kısmı şöyle aşkından öldüğüm biri değildi bi çok kez ayrıldım. İntikam güttüğüm tek nokta zaten ayrılmışım. Yalvar yakar kendini affettirmesi çok değişik bir adam. Mesele instgramdan tanımadığım insanları takip etmemesini istemiştim telefonu elime verip istediğini sil sahiplenilmek güzel his falan demişti. Aşkından değilde ağır aptal yerine koyulduğum için üzüldüm birazda ağladım ama geçti. İntikamlık bir gönül bağım yok onunla. Özlemıyorum bile mesele yok yani. Dediğiniz gibi kendi öğrensin eşi. Teşekkür ederim

Bi zarfın içine koyup gönderebilirsiniz yada fake hesap açıp da gönderebilirsiniz. Ama yine de çekiniyorsanız sessiz kalabilirsiniz
Teşekkür ederim hem çekınıyorum hemde kadın biliyodur bilmemezlikten gelıyodur dendi. Mantıklı geldi amaç vicdanımsa kadın daha çok rencide olmuş olucak. İntikamlk hissimde kalmadı. Umarım ya düzelir ya da yakalanır

Bende bilmek isterdim kesinlikle çok üzülürdüm ama salak gibi bilmeden mutlu mesut yaşamak istemezdim. Bilemeyorum ya daha çok karıştm şu an kadın biliyo mudur. Aynı evin içinde bilmemesi imkansız gibi. Çocukta aşırı güvenilir bi tip hacca falan gidip gelmiş kadın belkide asla şüphelenmıyo bilmiyorum

Adamla hiç konuşmadın mı? Utanmaz, arlanmaz diye

Konuşamadım akşam buluşalım yüz yüze rezil etme planları kurdum aradım program yaptık. Dayanamdm 20 kez daha aradım huylandı bir gin bekledim kendi bir açıklama yapar diye dönmeyince engelledim. O da heryerden engelledi.

İş yerinde ki sekreterden daha çok intikam almak istiyorum o kadar gittim yüzsüz kadın bana bir güzel davranıyo insan bi soğuk yapar bana bi düşünürüm kendi kendime bu kadın sekreter bana niye böyle davrandı acaba bu adamda ne var diye resmen çanak tutuyo adama. Kadın bazen kadının yurdu bazende düşmanı gerçekten garip.

Evet doğru olabilir bazı aldatıldığını bile bile evliliğini sürdürüyor. Sıkmayın tatlı canınızı her şeyin hayırlısı olsun

Konuşması demek değer vermesidir.Adam dur izah edebilirim diyecek.
Dediğim gbi konuşmak için buluşmayı bekledim dayanamayıp ısrarla aradım açmadı. Aramasını bekledm aramadı engelledim. İş yeri evimin arkası evimi bilıyodu. Bir özür bekledim tabi gaflete düştüm gibilerinden. Ama yok oralı olmadı. Benimde uzatmamam işine geldi bence.

Bence başına bela alma cnm
Sana şöyle söyleyeyim bazı insanlar var eslerinin aldattığını bile bile sesini çıkarmayan aynısını yapan falan bunu yaşamış biri olarak söylüyorum karışma sen kurtulduğunu sevin

Ulkemin guzel.kadinlari malesef eslerinde suc bulmayip diger kadini sucluyolar. Keske soyleseniz ama soylediginizde canim kocam diyip sizi or.spulukla suclamasi yuksek ihtimal. Sanki sadakatla yukumlu olan sizmissiniz gibi

Öncelikle üslubunuzdan ve vicdanınızdan dolayı tebrik ediyorum çünkü , genelde evli adamlar tarafından aldatılan kadınlar karısını aldattığını düşünmüyor direkt kendisi daha çok aldatılmış gibi yapıp kendini karısından daha üstün görüyor zulüm aynı zulüm zalim aynı zalim olan iki kadına da oluyor ama sevgilisi daima karısından daha çok aldatildigini düşünüyor iki kadına da olan oluyor kısacası . Bence söylemelisin uygun bir dille ama karşı taraftaki kadın senin kadar anlayışlı olmayabilir kocasini savunup sana cephe alabilir mesajlaşmalar arama kayitlari fotoğraflar vs varsa gidip soylemelisin aynı duruma sen düşsen nasıl davranirdin karşıdaki kadından ne beklersin sana söylemesini mi yoksa susmasini mi böyle dusun

Ben kesinlikle bilmek isterim ama kendim de fark etmek isterim kadından duyması çok rencide edicek onu. Bu pis adam devam ediyodur. Bir şey yapmıcam. Kadın ya daha çok üzülmüş olcak ya da bana çemkiricek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…