Aldatan erkeği karısına söylemeli miyim?

Ulkemin guzel.kadinlari malesef eslerinde suc bulmayip diger kadini sucluyolar. Keske soyleseniz ama soylediginizde canim kocam diyip sizi or.spulukla suclamasi yuksek ihtimal. Sanki sadakatla yukumlu olan sizmissiniz gibi
Bilmiyorum vallahi ama altıncı his mi dersiniz adamn davranışları mı. Adını koyamadğm bi şey var adam bu kadar rahatsa bi şey vardır. Kadın çok bastırılmş olabilir baya da erken evlenmişler faceden gördüm en az 12/13 yıllık garip bi durum var

Birde kızlar bütün sülalesinin sosyal medyası var karısına dair bi şey yok. Tek bir resim dahi çocuklar falan var. Kız kardeşi erkek kardeşi ve annesinde karısı olabilcek soy isimde kimse yok. Varsa da bulamadım. Bi yerden hafif uyarcak bi mesaj attım diyelim hadi yok kadın. Yüz yüze de uğraşıp bulurm bi şekilde ama. Ona da cesaret edemem. Travma kalır bende

Zor bir karar.. Kadının bilmeye hakkı da var ama kadın boşanmazsa kötü siz olursunuz bela bile olabilirler.
Ben olsam söylemezdim zaten bu gibi insanların sonu olmadığı için elbet ortaya çıkıyor sizden olmasa da başka birinden çıkar mutlaka.

Kesinlikle başkasından çıkacağına bende eminim teşekkür ederim.

ay söyleyin kesinlikle, belki de biliyordur ama bu sizi ilgilendirmez. Üzerinize düşeni yapın ben boyle seyleri söylemek taraftarıyım bazı insanlar hiç anlamıyor çünkü bilemeyiz.

Ben olsam bilmek isterdim hatta kıza yalvarırdım bile bana delil vermesi için. Ama tabi kocam da kocam bir kadınsa size hakaret etmesi, sizi suçlaması muhtemel.

Iyide bu keyfi böyle takiliyor aksamlari msjlariniza aramalariniza cvp veriyormuydu.esi nerde kafasina gore yasiyor kadinda ses etmiyor mu vay be adamin yasi kaç

Aldatıldığını bildiğim bir kadına özelden arayıp aldatıldığını söylemiştim kadın benle resmen billur geçmişti. Öyle içime oturmuştu ki o tavrı sanki aldatılan bendim x jsjsjsjsjs
Meğer kadın biliyormuş zaten kocasını o şekilde kabul etmiş. Hala evliler ve mutlu pozları var

Başıma ne gelirse gelsin asala susmazdm kart zampara. Karısını aldatır kızlarla yemekler gezmeler her 2 tarafında elinde oynatır yanına kâr kalmasın . Bu susulacak bişey değil eşine soylemeniz lazım yoksa hayatınız boyunca vicdan yükü çekersiniz

Karısından ziyade sana yaptığı şeyde yenilir gibi değil hani gizli tutsa neyse tanıştırmalar falan bu neyin cesareti
Bunlar rencide edici şeyler ne hakkı var ama demekki sürekli yapıyor ve başına hiç bir şey gelmiyor evli erkeği kabul eden çok kişi var onlar yapışıyor karakter olarak ayrılık durumunda ortalığı yıkıyor onları değilde sessiz kalacak düzgün insanları seçtiğine göre demekki eşi bilmiyor.

Başıma böyle birşey geldi ben kadına söyledim. Ne o... Pulugum kaldı be ka.. Liğim. Üzerine dulsun sen tabi konuşur dedi karısı. Ne sandın seninle mi evlenecekti dedi
Benim görduğum bir olayda da kadin aldatıyor. Eşi bunu ogrenince karşidaki adamin karisina diyor bak aldatmislar diye. Ne var bu daki ne olacak diyor kadın

İy rezil herif. Şirketindeki çalışanlarına kadar herkesi ayarlayan adam karısını da ayarlar. Kim bilir siz kaçıncı kişisiniz böyle oyuna getirdiği. Terbiyesiz pislik. Bunların böyle boy boy fotoğraflarını ifşalamak gerekir.

Ona yaptığının terbiyesizlik olduğunu evli iken başka kadınlardan vazgeçmemesinin ş@erefsizlik olduğunu ve böyle bir insanla iletişime dahi grçmeyeceğini belirterek yolla bence diğer hanımların görüşlerini okudum karısı çocuğu da varsa bilmemesinde faydası var boştan yere hayatı alt üst olabilir belki eşi hanımefendi gözü karadır boşanma kararı alabilir bilemedim iyi düşün keşke böyle şeylere maruz kalmasa kimse

İşte tam bundan bahsedıorum. Aynen öle hemde seni suçluyorlar

Oturup, kalktiginiz adamlari hic mi araştırmıyorsunuz. Kahve ictigim adamin dahi seceresini cikaririm. Kafaya taktiysan soyle, kadin Kemal'im yapmaz diyip, sana salça olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…