Bilmiyorum vallahi ama altıncı his mi dersiniz adamn davranışları mı. Adını koyamadğm bi şey var adam bu kadar rahatsa bi şey vardır. Kadın çok bastırılmş olabilir baya da erken evlenmişler faceden gördüm en az 12/13 yıllık garip bi durum varUlkemin guzel.kadinlari malesef eslerinde suc bulmayip diger kadini sucluyolar. Keske soyleseniz ama soylediginizde canim kocam diyip sizi or.spulukla suclamasi yuksek ihtimal. Sanki sadakatla yukumlu olan sizmissiniz gibi
Zor bir karar.. Kadının bilmeye hakkı da var ama kadın boşanmazsa kötü siz olursunuz bela bile olabilirler.Selam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Kesinlikle başkasından çıkacağına bende eminim teşekkür ederim.Zor bir karar.. Kadının bilmeye hakkı da var ama kadın boşanmazsa kötü siz olursunuz bela bile olabilirler.
Ben olsam söylemezdim zaten bu gibi insanların sonu olmadığı için elbet ortaya çıkıyor sizden olmasa da başka birinden çıkar mutlaka.
ay söyleyin kesinlikle, belki de biliyordur ama bu sizi ilgilendirmez. Üzerinize düşeni yapın ben boyle seyleri söylemek taraftarıyım bazı insanlar hiç anlamıyor çünkü bilemeyiz.Selam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
Bir çocukla görüşmeye başladım. Bu zamana göre oldukça mesafeli sigara alkol yok. Sabah iş akşam ev tarzında bi çocuk. Her şey mükemmel. Çok kibar çok bonkör. Yemekler kahveler kız arkadaşlarımla tanışıyo kız kardeşimle tanıştı. Kendi arkadaşlarıyla beni tanıştırdı. Hep beraber yemekler sohbetler. Uygunsuz saatte buluşmak dahi istemıyo. Kendimce diyorum ki böyle zamanda böyle adam. 4,5 5 aya yakın görüştük ettik. Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla buluşunca adamın evli olduğunu öğrendim. Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım. Eşine söylemeyi göze alamadım vicdanen. Kadına da günah başıma bela almakta istemiyorum. Yanına kalsın karısı evde çocuk bakarken onu aldatmaya devam etsinde istemiyorum. Fikirlerinizi önemle bekliyorum
Benim görduğum bir olayda da kadin aldatıyor. Eşi bunu ogrenince karşidaki adamin karisina diyor bak aldatmislar diye. Ne var bu daki ne olacak diyor kadınBaşıma böyle birşey geldi ben kadına söyledim. Ne o... Pulugum kaldı be ka.. Liğim. Üzerine dulsun sen tabi konuşur dedi karısı. Ne sandın seninle mi evlenecekti dedi
Selam kızlar anlatacağım olayın üzerinden 4/5 aydan fazla geçti ama yanlış mı yaptım help!!
İşte tam bundan bahsedıorum. Aynen öle hemde seni suçluyorlarAldatıldığını bildiğim bir kadına özelden arayıp aldatıldığını söylemiştim kadın benle resmen billur geçmişti. Öyle içime oturmuştu ki o tavrı sanki aldatılan bendim x jsjsjsjsjs
Meğer kadın biliyormuş zaten kocasını o şekilde kabul etmiş. Hala evliler ve mutlu pozları var