Akrep ile başak

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Merhaba hanımlar. Bir yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadasm farklı bir şehirde çalıştığı için ayda bir gelip bi kaç gün kalıp gidiyor yani pek zaman geçiremiyoruz. Çok dürüst iyi niyetli biri ama hiç romantik değil. Ben özlediğimde özledim derim sevdiğimi dile getiririm ama o hiç yapmaz böyle şeyler. Şimdi diyeceksinizki bu da dert mi diye. İnsan sevgiliyken böyle şeyleri yaşamıycakta ne zaman yaşayacak. Onu çok seviyorum ama sevgisini belli etmeyişi beni deli ediyor artık. Bir yılda insan sevgilisine hiç mi çiçek almaz dile getirdim bi kaç kez anca o zaman bi gül aldı. Ben maddi sıkıntı yaşamama rağmen hediyeler almaya çalışıyorum Şımartmaya çalışıyorum kendisi bu güne kadar bi çöp bile hediye etmemiştir. Yanlış anlamayn inanın hediyenin maddi kısmında değilim beni düşünüp bir liralık bi toka bile alması mutlu etcektir beni. Ayrıca çok inatçı kendisi tam bir akrep Burcu erkeği. Tüm özelliklerini taşıyor. Bazen diyorumki sevmiyomu acaba beni .Ama sevmeyen insan evlenmek ister mi ailesiyle tanıştırır mı? yardım edin lütfen Eşi veya sevgilisi ilgisiz olan hanımlar neler yapıyorsunuz çıldırmamak için.

Son düzenleme:
Burçla ilgisiz. Adamın huyu suyu bu, evlenince ya da bi şeyler yapınca değişmeyecek özü. Malzemesi bu çünkü...

Ona göre beklentilerini ayarla, insanlar huy olarak farklı işte.. Huy olarak uyuşmuyorsunuz gibi gördüm.

burçlara inanma boş

burçlara inanma boş
Burçlara inanan biri değilim aslında.en son çare ona baktım belki bi fikir olur diye. O kadar zıtki bana başkası deseki böyle biri sevgilin olacak gülerdim. Bakıyorum adamda cezbeden bişey yok aslında niye bu kadar seviyorum anlam veremiyorum :)

Akrep burcu koru korune baglanmaz zaman verir once gozlem yapar. Cunku bir sure sonra kendini kaptiracaktir bu yuzden temkinli olmak ister. Bir sene az bir sure ona zaman ver. Akrep zordur ama seninleyse seni sevdigi sectigi icindir. Onun guven ve sadakat testini gecersen tum hayatini sana adar. Suphecidir cunku bide hislerini belli etmez emin olmadan. Emin olmasida oyle cok kisa surmez.

Esim tipik ikizler, ben tipik oglak.
Astrolojik uyuma bakinca "ooovvv yoooo" dersin.
Normalde hic de oyle degil.

Ustune bile dusunme.

Hic mi özledim, seviyorum demiyor? Bazi erkekler yada insanlar duygularini belli etmekte güclük cekerler ama hissetirirler. Cicek falan almamasina takilmayin bence. Size karsi davranislari nasil yaninizda iken?

erkek ilgisizse ilgisizdir, neyse odur, ha başta romantik davranıp evlenince antiromantik olanlar da var çoğunlukla ama baçı modeller (sevgiliniz gibi) baştan beri neyse o olurlar, yani demem o ki, beklemeyeceksin, seni sevdiğini söylemez, romantık anlar yaratmaz, hediyeler almaz, sen bilirsin ancak seni sevip sevmediğini, böye bir model de bizim evde var ordan biliyorum, ilk zamanlar özellikle sevgili iken bekliyorsun, evlenince de beklentiler sürüyor ama yıllar geçtikçe kanıksıyorsun bu hallerini ve artık sende önemsemiyorsun bazı şeyleri eskisi kadar, ne olmuş evlilik yıldönümümüzü unuttuysa, aman canım doğum günümü de mi unuttu, ayyy sevgililer günü mü e artık evliyiz biz gibi kendi kendine bahaneler buluyorum.
seviyorsan takılma bence, sen kendi kendine al hediyeler, hatta onun kartını kullan, ben öyle yapıyorum eşim adına kendime hediyeler alıyorum

Bende akrep burcuyum akrep burcu severse çok severse doğası geeği soguk durur ama tam tersidir :)))) Şımartma tabii sonra yüksekten bakar bu erkekler:)) huy canım değiştiremezsin değiştirmeye de çalışma soğur inan :) olduğunuz gibi kabul edin mutluluklar

Evet sevgili veya nişanlıyken yapmayan bencede evlennce hiç yapmaz . biz nişanlımla 6 yıl bitti görüşüyruz bana çiçek aldıgı bir elin parmağı kadar bile yoktur ha romantik değil dersem hakkını yemiş olurum . Canı isterse öyle romantik olur ki sadece sözlede olsa şaşrıyorum

Ama gel gör ki o kadar söylememe rağmen ne evlilik teklifi etti ne de doğum günümde öyle çiçek göndermeler falan biri bile olmadı isterim tabi ama olmcak gibi Allah bilir. Ben alıştım. Alışırım diyorsanız devam ama yok ben onları illa isterim diyorsanız sonç belli ..

Konuyu burçlara bağlamaktan çıkarsan daha mantıklı sonuçlar elde eder, olaya daha mantıklı yaklaşırsın.

İlişkilerinizi burçlara göre mi yönlendiriyorsunuz? Benim de erkek arkadaşımla burçlara göre uyumum 0, ama yok öyle bir şey. Kuzenim aynı şekil de ama yok öyle bir şey. En yakın arkadaşım ay şu bu burç olmaz dedi durdu, sonra güya en uyumsuz burca ait birisi ile evlendi ve şu an çok mutlu.
Burçlara göre değenlendirmekten daha mantıklı şeylerde olmalı bence.

Yani çiçek almayan grubuna girdiği için ilgisiz mi oluyor şimdi !! ne alaka ?

Tabiki buna gore yonlendirmemeli fakat kisilikler hakkinda fikir edinmek icin kullanilabilir. Tabiki uyumsuz diye genellenen burclar anlasabilirler. Nasilki esiniz veya sevgilinizle anlasamadiginiz konular oluyor veya kotu donemler atlatiyorsunuz, bu bunun gibi birsey uzerinizde kotu etkileri oluyor elbet. Ve birde yukselen burcu ogrenmek dogun haritasi cikarmak gerek kisisel bir yorum icin. Bunun disinda orada burada okudugunuz yorumlar genel yorumlar olur yine az cok fikir alirsiniz fakat cok is gormez :)

2 tane akrep burcu sevgilim olmuştu 2si de başlarda coolluk abidesiydi xd bi süre sonra ikisi de birer köpeciğe dönüşmüştü şdlgkdfg
eğer burçları araya katıyosak başta öyle görünüp sonra aşk dolu adam moduna giriyorlar ama ben yakıştıramamıştım ilk baştaki hallerini daha çok sevmiştim sonraki halleri sırıttı

Tabiki burçlara göre değerlendirmiyorum :) odunluğuna gıcık olunca bi burcunun özelliklerine bakıyım dedim yoksa ilişkime astrolojiye göre yön vercek değilim :))) ama şöyle birşeyde var akrep Burcu özelliklerini okuyunca sevgilimi tanıyan biri yazmış gibi geldi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…