• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep ile başak

2 tane akrep burcu sevgilim olmuştu 2si de başlarda coolluk abidesiydi xd bi süre sonra ikisi de birer köpeciğe dönüşmüştü şdlgkdfg
eğer burçları araya katıyosak başta öyle görünüp sonra aşk dolu adam moduna giriyorlar :KK70: ama ben yakıştıramamıştım ilk baştaki hallerini daha çok sevmiştim sonraki halleri sırıttı :KK70:
Aaa erkek arkadasımda öyle nasıl cool takılıyo anlatamam :))) bu modellerin hepsi böyle sanırım. Böyle kabullenmek lazım galiba :)))

Akrep burcu koru korune baglanmaz zaman verir once gozlem yapar. Cunku bir sure sonra kendini kaptiracaktir bu yuzden temkinli olmak ister. Bir sene az bir sure ona zaman ver. Akrep zordur ama seninleyse seni sevdigi sectigi icindir. Onun guven ve sadakat testini gecersen tum hayatini sana adar. Suphecidir cunku bide hislerini belli etmez emin olmadan. Emin olmasida oyle cok kisa surmez.
:KK70::KK70:

Yani çiçek almayan grubuna girdiği için ilgisiz mi oluyor şimdi !! ne alaka ?
Çiçek sadece örnekti. Sevdiğini filanda dile getirmez pek. Bi bana karşı değil ailesine karşıda böyle. Aslında onu değiştirmeyede çalışmıyorum sadece eşi ilgisiz olan arkadaşlar bu durumu nasıl kabullendiler merak ettim olay bu :)

Akrep kolay kolay güvenmez. Gururludur, kincidir. Her an herkesten vazgeçirmeye hazirdir, hata affetmekte zorlanır. Kendini mükemmel zanneder tabi bu arada bu hatasının farkına varmaz. Sevince de çok sever, bağlanınca güzel bağlanır ama yine de vazgeçmesi kolay olur çünkü çok gururludur, kalbi kirilirsa ve kapısında paspas olana kadar yalvarmazsan iş inada biner. Kendimi anlattım :)) ben olsam akreple olmam çok dengesiz bir burç aslında. Bu kadar kuşku, güvensizlik ben bile kendime katlanamiyorsun.

Akrep kolay kolay güvenmez. Gururludur, kincidir. Her an herkesten vazgeçirmeye hazirdir, hata affetmekte zorlanır. Kendini mükemmel zanneder tabi bu arada bu hatasının farkına varmaz. Sevince de çok sever, bağlanınca güzel bağlanır ama yine de vazgeçmesi kolay olur çünkü çok gururludur, kalbi kirilirsa ve kapısında paspas olana kadar yalvarmazsan iş inada biner. Kendimi anlattım :)) ben olsam akreple olmam çok dengesiz bir burç aslında. Bu kadar kuşku, güvensizlik ben bile kendime katlanamiyorsun.
Yemin ederim bi an korktum erdiniz mi siz :))) resmen erkek arkadaşımı anlattınız :))) bazen çok zorlanıyorum ama onsuzda olamıyorum. Evlenmeyi istiyo ama ben evlenince bigün sabrım taşcakta gemileri yakcam diye korkuyorum :)))

Evet sevgili veya nişanlıyken yapmayan bencede evlennce hiç yapmaz . biz nişanlımla 6 yıl bitti görüşüyruz bana çiçek aldıgı bir elin parmağı kadar bile yoktur ha romantik değil dersem hakkını yemiş olurum . Canı isterse öyle romantik olur ki sadece sözlede olsa şaşrıyorum :-)

Ama gel gör ki o kadar söylememe rağmen ne evlilik teklifi etti ne de doğum günümde öyle çiçek göndermeler falan biri bile olmadı isterim tabi ama olmcak gibi Allah bilir. Ben alıştım. Alışırım diyorsanız devam ama yok ben onları illa isterim diyorsanız sonç belli ..
:KK51::KK51:
Bende evlilik teklifi istedimde bnm oduncuğum karambole getircek gibi :)))

Merhaba hanımlar. Bir yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadasm farklı bir şehirde çalıştığı için ayda bir gelip bi kaç gün kalıp gidiyor yani pek zaman geçiremiyoruz. Çok dürüst iyi niyetli biri ama hiç romantik değil. Ben özlediğimde özledim derim sevdiğimi dile getiririm ama o hiç yapmaz böyle şeyler. Şimdi diyeceksinizki bu da dert mi diye. İnsan sevgiliyken böyle şeyleri yaşamıycakta ne zaman yaşayacak. Onu çok seviyorum ama sevgisini belli etmeyişi beni deli ediyor artık. Bir yılda insan sevgilisine hiç mi çiçek almaz dile getirdim bi kaç kez anca o zaman bi gül aldı. Ben maddi sıkıntı yaşamama rağmen hediyeler almaya çalışıyorum Şımartmaya çalışıyorum kendisi bu güne kadar bi çöp bile hediye etmemiştir. Yanlış anlamayn inanın hediyenin maddi kısmında değilim beni düşünüp bir liralık bi toka bile alması mutlu etcektir beni. Ayrıca çok inatçı kendisi tam bir akrep Burcu erkeği. Tüm özelliklerini taşıyor. Bazen diyorumki sevmiyomu acaba beni .Ama sevmeyen insan evlenmek ister mi ailesiyle tanıştırır mı? yardım edin lütfen Eşi veya sevgilisi ilgisiz olan hanımlar neler yapıyorsunuz çıldırmamak için.
Ben basagim esim akrep. odundurlar ama onu ancak sen yontabilirsin. Benim yontmam 2-3 seneyi buldu ve istem disi bi yontma idi sevdigimden. Azcik sabredersen, karsi tarafda seni seviyorsa, hic de sevmem bu tabiri ama dicek baska bisey bulamadim kölen olur kölen .. :KK48:

Yemin ederim bi an korktum erdiniz mi siz :))) resmen erkek arkadaşımı anlattınız :))) bazen çok zorlanıyorum ama onsuzda olamıyorum. Evlenmeyi istiyo ama ben evlenince bigün sabrım taşcakta gemileri yakcam diye korkuyorum :)))
İşte zırhını bir delersen senden başkasını da gözü görmez en güzel özelliği bu bence. Sabredebilir ve kalbini kazanabilirsen ölünceye kadar sever seni tabi kalbini kirmazsan. Yükseleni de akrepse böyle oluyoruz büyük çoğunlukla. Ha bi de seni kendinden çok düşünmeye başladığı zaman arkana yaslan ve sevgi gösterilerini izle :)) yine de zor burç gerçekten.

Hic mi özledim, seviyorum demiyor? Bazi erkekler yada insanlar duygularini belli etmekte güclük cekerler ama hissetirirler. Cicek falan almamasina takilmayin bence. Size karsi davranislari nasil yaninizda iken?
Birlikteyken iyiyiz. Aslında sevdiğini hiç hissettirmiyo desem haksızlık etmiş olurum. Galiba ben biraz şımarmak istedim :)))

Ben basagim esim akrep. odundurlar ama onu ancak sen yontabilirsin. Benim yontmam 2-3 seneyi buldu ve istem disi bi yontma idi sevdigimden. Azcik sabredersen, karsi tarafda seni seviyorsa, hic de sevmem bu tabiri ama dicek baska bisey bulamadim kölen olur kölen .. :KK48:
Ben azcık fazla konuşurum çenemi tutamam :KK70:sanırım çeneyi zapt etmekle işe başlamalıyım:KK70:

İşte zırhını bir delersen senden başkasını da gözü görmez en güzel özelliği bu bence. Sabredebilir ve kalbini kazanabilirsen ölünceye kadar sever seni tabi kalbini kirmazsan. Yükseleni de akrepse böyle oluyoruz büyük çoğunlukla. Ha bi de seni kendinden çok düşünmeye başladığı zaman arkana yaslan ve sevgi gösterilerini izle :)) yine de zor burç gerçekten.
Bende aşırı hassasım.Sanırım Kendimi değiştirmekle işe başlamalıyım :)))

Ben azcık fazla konuşurum çenemi tutamam :KK70:sanırım çeneyi zapt etmekle işe başlamalıyım:KK70:
Kesinlikle.. :KK48: bi hafta ayri kaldik flort doneminde oda benim dir dirim yuzundendi, niye aramiyon niye ilgilenmiyon vs. Halbuki gerek yok, bu adamlar sevdigi zaman gercekten daha iyisini bulamazsin.. :KK51:

Bende aşırı hassasım.Sanırım Kendimi değiştirmekle işe başlamalıyım :)))
Bir kere güvensizlik oluşturacak şeyler yapma, bir şeyler gizleme. Gizemli kadın olayı akreplerin kafasında kötü senaryolara neden olabilir. Deliler gibi aşık gibi de davranma, dozunu ayarlaman gerek. Senin onu gerçekten sevdiğini bilsin ama onsuz yaşayamayacağını dusunmesin bunalir ona yuk gibj gelirsin kacmak ister. Çok dırdır etme, söylediklerini küçümseme, alay etme, aranızda olanları başkalarıyla paylaşma, güçlü dur. Kesinlikle kendini beğenmişlik yapma, birak o begensin sonra istediğin kadar tepesine çıkarsın :))

Birlikteyken iyiyiz. Aslında sevdiğini hiç hissettirmiyo desem haksızlık etmiş olurum. Galiba ben biraz şımarmak istedim :)))

hissetiriyorsa sorun edilecek birsey degil bana göre cünkü adamin huyu bu demeki. Ama ne biliyim hic mesajlarda demezmi özledim falan diye?

Bir kere güvensizlik oluşturacak şeyler yapma, bir şeyler gizleme. Gizemli kadın olayı akreplerin kafasında kötü senaryolara neden olabilir. Deliler gibi aşık gibi de davranma, dozunu ayarlaman gerek. Senin onu gerçekten sevdiğini bilsin ama onsuz yaşayamayacağını dusunmesin bunalir ona yuk gibj gelirsin kacmak ister. Çok dırdır etme, söylediklerini küçümseme, alay etme, aranızda olanları başkalarıyla paylaşma, güçlü dur. Kesinlikle kendini beğenmişlik yapma, birak o begensin sonra istediğin kadar tepesine çıkarsın :))
Sevdiğimi aşırı belli ederim ama demekki bundan sonra bende odun olcam mutluluğumz için :)))

Bende evlilik teklifi istedimde bnm oduncuğum karambole getircek gibi :)))
Öyle oluyor genelde :)
Tmm bi gece dışardayken çok güzel şeyler söyleyip teklif etti pat diye hatta ağladım sözleri karşısnda boynuna atladım ama bana BU SAYILMAZ diyip tekrar bekllentiye soktu
:-):-)

Back
X