Akrep ile başak

Aaa erkek arkadasımda öyle nasıl cool takılıyo anlatamam :))) bu modellerin hepsi böyle sanırım. Böyle kabullenmek lazım galiba :)))

Yani çiçek almayan grubuna girdiği için ilgisiz mi oluyor şimdi !! ne alaka ?
Çiçek sadece örnekti. Sevdiğini filanda dile getirmez pek. Bi bana karşı değil ailesine karşıda böyle. Aslında onu değiştirmeyede çalışmıyorum sadece eşi ilgisiz olan arkadaşlar bu durumu nasıl kabullendiler merak ettim olay bu :)

Akrep kolay kolay güvenmez. Gururludur, kincidir. Her an herkesten vazgeçirmeye hazirdir, hata affetmekte zorlanır. Kendini mükemmel zanneder tabi bu arada bu hatasının farkına varmaz. Sevince de çok sever, bağlanınca güzel bağlanır ama yine de vazgeçmesi kolay olur çünkü çok gururludur, kalbi kirilirsa ve kapısında paspas olana kadar yalvarmazsan iş inada biner. Kendimi anlattım :)) ben olsam akreple olmam çok dengesiz bir burç aslında. Bu kadar kuşku, güvensizlik ben bile kendime katlanamiyorsun.

Yemin ederim bi an korktum erdiniz mi siz :))) resmen erkek arkadaşımı anlattınız :))) bazen çok zorlanıyorum ama onsuzda olamıyorum. Evlenmeyi istiyo ama ben evlenince bigün sabrım taşcakta gemileri yakcam diye korkuyorum :)))

Bende evlilik teklifi istedimde bnm oduncuğum karambole getircek gibi :)))

Ben basagim esim akrep. odundurlar ama onu ancak sen yontabilirsin. Benim yontmam 2-3 seneyi buldu ve istem disi bi yontma idi sevdigimden. Azcik sabredersen, karsi tarafda seni seviyorsa, hic de sevmem bu tabiri ama dicek baska bisey bulamadim kölen olur kölen ..

İşte zırhını bir delersen senden başkasını da gözü görmez en güzel özelliği bu bence. Sabredebilir ve kalbini kazanabilirsen ölünceye kadar sever seni tabi kalbini kirmazsan. Yükseleni de akrepse böyle oluyoruz büyük çoğunlukla. Ha bi de seni kendinden çok düşünmeye başladığı zaman arkana yaslan ve sevgi gösterilerini izle :)) yine de zor burç gerçekten.

Hic mi özledim, seviyorum demiyor? Bazi erkekler yada insanlar duygularini belli etmekte güclük cekerler ama hissetirirler. Cicek falan almamasina takilmayin bence. Size karsi davranislari nasil yaninizda iken?
Birlikteyken iyiyiz. Aslında sevdiğini hiç hissettirmiyo desem haksızlık etmiş olurum. Galiba ben biraz şımarmak istedim :)))

Ben azcık fazla konuşurum çenemi tutamam sanırım çeneyi zapt etmekle işe başlamalıyım

Bende aşırı hassasım.Sanırım Kendimi değiştirmekle işe başlamalıyım :)))

Ben azcık fazla konuşurum çenemi tutamam sanırım çeneyi zapt etmekle işe başlamalıyım
Kesinlikle.. bi hafta ayri kaldik flort doneminde oda benim dir dirim yuzundendi, niye aramiyon niye ilgilenmiyon vs. Halbuki gerek yok, bu adamlar sevdigi zaman gercekten daha iyisini bulamazsin..

Bende aşırı hassasım.Sanırım Kendimi değiştirmekle işe başlamalıyım :)))
Bir kere güvensizlik oluşturacak şeyler yapma, bir şeyler gizleme. Gizemli kadın olayı akreplerin kafasında kötü senaryolara neden olabilir. Deliler gibi aşık gibi de davranma, dozunu ayarlaman gerek. Senin onu gerçekten sevdiğini bilsin ama onsuz yaşayamayacağını dusunmesin bunalir ona yuk gibj gelirsin kacmak ister. Çok dırdır etme, söylediklerini küçümseme, alay etme, aranızda olanları başkalarıyla paylaşma, güçlü dur. Kesinlikle kendini beğenmişlik yapma, birak o begensin sonra istediğin kadar tepesine çıkarsın :))

Birlikteyken iyiyiz. Aslında sevdiğini hiç hissettirmiyo desem haksızlık etmiş olurum. Galiba ben biraz şımarmak istedim :)))

hissetiriyorsa sorun edilecek birsey degil bana göre cünkü adamin huyu bu demeki. Ama ne biliyim hic mesajlarda demezmi özledim falan diye?

Sevdiğimi aşırı belli ederim ama demekki bundan sonra bende odun olcam mutluluğumz için :)))

Bende evlilik teklifi istedimde bnm oduncuğum karambole getircek gibi :)))
Öyle oluyor genelde :)
Tmm bi gece dışardayken çok güzel şeyler söyleyip teklif etti pat diye hatta ağladım sözleri karşısnda boynuna atladım ama bana BU SAYILMAZ diyip tekrar bekllentiye soktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…