- 18 Aralık 2015
- 241
- 237
- 18
- 34
Merhaba hanımlar. Bir yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadasm farklı bir şehirde çalıştığı için ayda bir gelip bi kaç gün kalıp gidiyor yani pek zaman geçiremiyoruz. Çok dürüst iyi niyetli biri ama hiç romantik değil. Ben özlediğimde özledim derim sevdiğimi dile getiririm ama o hiç yapmaz böyle şeyler. Şimdi diyeceksinizki bu da dert mi diye. İnsan sevgiliyken böyle şeyleri yaşamıycakta ne zaman yaşayacak. Onu çok seviyorum ama sevgisini belli etmeyişi beni deli ediyor artık. Bir yılda insan sevgilisine hiç mi çiçek almaz dile getirdim bi kaç kez anca o zaman bi gül aldı. Ben maddi sıkıntı yaşamama rağmen hediyeler almaya çalışıyorum Şımartmaya çalışıyorum kendisi bu güne kadar bi çöp bile hediye etmemiştir. Yanlış anlamayn inanın hediyenin maddi kısmında değilim beni düşünüp bir liralık bi toka bile alması mutlu etcektir beni. Ayrıca çok inatçı kendisi tam bir akrep Burcu erkeği. Tüm özelliklerini taşıyor. Bazen diyorumki sevmiyomu acaba beni .Ama sevmeyen insan evlenmek ister mi ailesiyle tanıştırır mı? yardım edin lütfen Eşi veya sevgilisi ilgisiz olan hanımlar neler yapıyorsunuz çıldırmamak için.
Son düzenleme: