Aklımlamı oynuyorlar kafayı yemek üzereyim sorunlarla baş edemiyorum

Valla senin de işin zor ne diyim Allah kolaylık versin. Bu dediklerimiz eşinde işe yaramazsa eşinin ailesinin senden uzak durmak istemelerine sebep olacak şeyler yap. Bulaşık mı yıkıyorsun mesela kv evinde her defasında bişeyler kır zaiyat ver. Her türlü sakarlıgı yap. Misafir ortamlarında yerli yersiz konuşup kv yi utandıracak şeyler söyle. Arsız olcan biraz yani. Gelen tepkileri de takmayacaksın. Belki böylelikle "aman aman uzak olsun" der kv senin için. Bu da bi alternatif.

hayat bitmiş gibi konuşuyorsunuz, çok yanlış bu. hicbir sey yoksa gencliginiz var. ne kadar laf söyleseler de aileniz var, belki de kol kanat gererler size olayın ciddiyetini onlara da anlatırsanız.

eğitiminizi alırsınız, isinizi bulur çalışırsınız. en azindan bir çocuğun sorumluluğu yok üzerinizde bir de bunu düşünün olumlu tarafından bakin.

Bu kızcağız gitmezse hizmetini kim yapacak? Kime istediği gibi emirler yağdırıp, üzerinde ego tatmini yapacak?

Oralarda buralarda gezip fink atan kadın kendi işini,hizmetini de kendi görecek... demek fazla taviz vermiş tepesine çıkmışlar... kocaya da anasına da bir höst çekme vakti gelmiş yoksa daha çok canı sıkılır

Arkanda ailenin olmadığını hissettirme sakın eşin boşanma taraftarı değil bence seni Korkutmak istemiş bunu iyi kullan ama kendini garantiye aldıktan Sonra boşa bu adamı Ne bu böle sen hizmetçilik yapmak için evlendin

Burda birçok açıdan bakmak gerekir.
1-Eşini seviyorsun ikiniz arasında problem yok. Tek sorun ailesinin aşırı müdahalesi ise boşanmayı gündeme getirmekten ziyade konuşarak daha tatlı dille anlasabilirsiniz.
2-Eşini sevmiyorsun (sevmeden niye evlenilir onu da anlamam.biri yazmis sevmiyorum diye konu açtığını ondan diyorum)
Ama yine de iyi bir insan sevebilecegin yapıda biri o zaman boşanma konusunu gündeme getirip bir seçenek olarak sunarsın. Olursa bu şekilde olur olmazsa ayrılalım dersin.
3-eşini sevmiyorsun ve bes para etmez biri. O zaman boşa gitsin zaten
Ama bunların hepsi senin bileceğin şeyler. Daha çok cok gençsin. Hayatını harcama uolun başında önlem al derim. Ama ne olursa olsun problemini çözmeden asla çocuk yapma
Bir de lütfen kendini gelistir. Bi seyler öğren. Sudan çıkmış balik gibi olma bosanirsan. Belediyenin ücretsiz kurslarina falan katil5

Ne mezunusun .okumanin yasi yok daha cok kucuksun .lise mezunuysan iyi bir calismayla guzel bolum kazanip evliykende okuyabilirsin.

Ama beklemektense direkt bosanmak daha mantikli.cunku bu durmlarda uzadikca uzuyo hersey.
Esine sevgin azaldiysa ki insallah azalmistir yeni bir baslangic yap.
Ailenede herkes yasadigini bilir beni anlamiyorsaniz bosuna yormayin de.cok aciklama yapma.madem.
Dedigim gibi daha cok cok kucuksun.evde internetten sinava hazirlanip cok guzel bir bolum okuyabilirsin.gelecegin suan kendi elinde.ama cocuk olursa bunlarin hicbirini yapamazsin

Kv hasta mı niye evini temizliyorsun? Gelini hizmetçi olarak görüyorlar bayramda veya büyük bir organizasyonda yardım ederim ama haftalık günlük yapamam açıkçası

eşin evlenmeseydi keşke annesinin evinden çıkmayacaksa. senin aklında oynayan eşin ne varmış gitmezsen gösteririm sana ne gösterecekmiş dövecek mi? sövecek mi? yüz verirseniz dur demezseniz böyle olur eşiniz sizin yanında olacağına hala anamda anam gidecez gelcez..

Kavga etmeden kararından vazgeçmeyecegini işin ciddi olduğunu ona iyice gostermelisin . Ailem yok yalnizın falan deme yaninda ki bundan cesaret alıp hic birsey yapamaz diyemesin .zaten evde is yapıp kendi ayaklarin üzerinde durabilecek birisin . Şartlarım bunlar benim simdiye kadar katlandim artik yeter de. Gercektende ben seninde yerinde olsam simdiye kadar patlardım .

Adam dünkü onca kavgaya rağmen bugün gelmiş hala o pikniğe gidilecek diyor anneni ara konuşalım bu meseleyi dedi. Biliyor arkamda destek olmucaklarını ya onlar gelsin ya biz gidelim bu konuyu konuşalım dedi bende kendimi odaya kapattım valizimi topladım hala beni suçluyor kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum

Eşine de ki valla canım ben daha 20 yaşındayım hayatımı sıfırdan kurabilirim en fazla 2-3 yılımı alır ya bana annene aldığın bir hizmetçi gibi değil eşin gibi sahip çıkarsın yada ben kendi yolumu çizip kendi kendime sahip çıkarım de piknik kırılma noktası olabilir bi de gününü gösteririm filan demiş eşinin vereceği cevap ileri ki hayatın için bir fragman olacak ona göre yolunu çizersin annende boşanmış bi kadın seni anlıyacaktır kimse evladının boşanmasını istemez

Ben de bir sıkıntı var heralde ya bu kv evine gidip, temizlik yapıp, hizmet etmeyi, gel dediği yere gitme zorunluluğunu falan hangi çok akıllı çıkarmış gerçekten çok merak ediyorum ve diğerleri buna neden uymuşlar yani.. Neden kadınlar kendilerini evlenince kv ve koca boyunduruğuna girme mecburiyetinde hissediyorlar.onların kölesi gibi davranıp bazı şeylere alıştırıyorlar.. Yani sen onun oğluyla evlendin diye, onların her dediğini neden yapmak zorunda kalıyorsun,, evlilik sana onlar tarafından verilmiş bir "lütufmu" yani kafamda deli sorular
İnsan önce kendine değer vericek, sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez.....

Adam la konuşulmuyor ki canım boşanma lafjnı bile duyunca çıldırıyor kafayı yemek üzereyim inan ki sürekli ben nasıl bu hale geldim diyor hayatımı mahfettin diyor ailesini savunuyor sanki benm hayatım mahfolmadı hiç kafayı yemek üzereyim

Daha 20 yaşında uzun zamandır boşanmak aklınızından geçiyor. Kaç yaşında evlendiniz? Kendinizin evinizden başka kimsenin evini temizlemeyin. Ne münasebet

Kendimi sizin yerinize koyuyorum zor bir durum ne desem bilmiyorum . Ama haklısın sonuna kadar . Aileni esini tanımiyorum ben olsam evet dediklerimi yaparım ama ben şu an kendi ailemi düşünüyorum eşimi ve kendimi düşünerek yorum yapıyorum .sen benim yerimde ben senin yerinde değilim . Su an burada yazılanlara göre hareket edeceksiniz belki işler daha da sarpa saracak bilmiyorum ki . Sana ailenin yanında olmadığını gostermek istiyor. Bak senin gideceğin bir yer yok diyecek sana kendi dediğini yaptıracak . Ama kararliysan evet ailemin yanımda olmayacağını biliyorum o yüzden ailelerle konuşmaya gerek yok ben artık çok yoruldum mu desen ki. Ağlayıp alttan almaman gerekiyor.

Bir işe girip calissaniz kv de sürekli çağırmaz bu durumda

İşte bugün geldi dünkü tartışmaya rağmen hala piknik diyor belki normal Bi zaman olsa. Neyse ama dünkü tartışma ve olanlardan sonra bende inada bindirdim açıkcası çünkü sürekli benm dediğin olacak havasında düşüncelerim fikirlerim onun için önemli değil bana ailesini kat ve kat savunuyor şimdi birşey dedirtmiyor boşanma konusunu açıyorum bu sefer ben bunu haketmedim kendimi öldürürüm vebali sana kalır diyor iyice yıprandım gerçekten

Esinle halledemecegin bir mesele degil bence ustune basa basa soyle bu evi ayakta tutmak istiyorsan once ikimizi dusuneceksin annenin memnuniyetini degil diye belirt bende seninle ayni durumdaydim ama esim bisey demezdi ben yansitmazdim sonra isyan ettim ben kendı anneme bukadar sık gitmiyorum yeter haftada 1 2 giderim yeter dedim oda sesini çıkarmadı herkesin kendi evi duzeni var ne isim var annende surekli diye baya soylenmstim esimde zaten haftada 1 2 giderim fln diyince sesini cikaramadi bence attigin admdan vazgecme bosanilacak bisey degil

Öffff... Yemin ederim böyle adam ve ailelerinden gına geldi. Ne biçim insanlar bunlar ya.
Aman kızlar bakın böyle aşırı aileci, anneci adamlarla sonra ben bunu düzeltirim diye evlenmeyin sakın. Sonrası böyle oluyor işte.

Adam dengesiz. Bence net olun. Eşinizin ailesi ile aranıza mesafe koyun. Eşinize de bundan sonra her hafta gitmeyeceğinizi eğer bu konuda ısrar ederse boşanacağınızı belirtin. Eğer sizi kendinize bırakır baskı yapmazsa daha mutlu olacağınızı söyleyin bakalım..

Gerçi bu adamın ailesinin dolduruşuna gelip hiç böyle davranacağını sanmıyorum ama şansınızı deneyin...

Kendimi öldürürüm derse sende onu aynı şekilde tehdit et asarım kendimi o piknikte de cinnet geçircem yeter artık de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…