Düzen konusundan sonra

Kendi ailenize haftada kaç gün gidiyorsanız eşinizin ailesine de o kadar gitmek zorundasınız. Herkese kendi annesi kıymetlidir. Eşiniz sizin hatrınızı kırmıyorsa siz de onunkini kırmayıp annesine gitmelisiniz. Ayrıca bu kadar kendi ailenize düşkünseniz, karşı tarafı ziyaret bile etmek istemiyorsanız keşke evlenmeyip aile evinde oturmaya devam etseydiniz. Böyle git gel yollarda yorulmazdınız.

Merhaba

Dediğim gibi geçen perşembe hafta içi kızımın düzeni bozulmasın diye kv ye gitmemiştik. Ama ertesi gün gitti yani cuma sonra pazarda bize geldiler yemeğe. Pazartesi kv yine çağırdı yemeğe eşimde biz gelemeyiz dedi öfkeli gibi. Sorun şu hafta içi kızın okulu var diye anneme gidiyoruz kızı alıyoruz bazen yiyoruz bazen eve geçiyoruz. Ama başka yere gitmek istemiyorum okul olduğu için kızımın ödevleri kalıyor uykusu değişiyor vs. Kendim de hafta içi aşırı Yorgun oluyorum. Kv ve görümcem evde çalışmıyorlar o yüzden beni anlamıyorlar :KK43: eşimle geçen perşembe den beri doğru düzgün konuşmuyoruz ama haftasını hazırladığım kahvaltı ve yemekleri yedi.
Dün sabahta ona mesaj attım sen annenlere git akşamları bende annemlere sonra kızı alır eve geçerim. İşte bana yazmış ben annenlere severek geliyorum zaten. Sorun burda bakış açımızda yazmış. Cevap vermedim zaten içimden de gelmiyor artık muhattap olmak istemiyorum beni yordu birşey de sem yine ben haksız olacağım :KK43: artık kendim ve kızım için yaşamak istiyorum. Kimse gerçekten umrumda değil.. (tabi kendi ailem dışında)

Yoruldum bu şekilde yaşamaktan.
Öneriniz var mı? Psikolog luk muyum veya muyuz?
Sizin ailenizle bu kadar vakit geçirince eşiniz de bunu talep etmekte haklı.Problemin çoğu siz de gibi.

Kendi ailemle de eşimin ailesi ile de bu kadar sık görüşmek bana anormal geliyor en son eşimin ailesi bana 1 sene önce geldiler ben de onlara gideli 7,8 ay oldu mesela. Sorunumuz yok bu arada çok samimiyet sevmiyorum ;kendi ailem için de geçerli . Hele ki çalışan çocuklu insanların ailesi ile çok görüşmesi gereksiz bence. Kendi içlerinde düzen kalmaz çünkü bir oraya bi buraya derken . İki tarafa da ayda yılda bir gidin yani

Merhabalar düzeni bozulmasın demenizde size katılıyorum. Benim çocuğumda ilkokulda o yüzden hafta içi misafir almıyorum ve bizde gitmiyoruz, cuma akşamları kvye gidiyoruz, cumartesileri de bnm aileme bu şekilde bi denge oluşturduk çünkü gerçekten ödevleriyle ilgili düzeni bozuluyor ayrıca biz okul yüzünden erken yatıyoruz bi akşam misafirlik demek her şeyi bozuyor uyku ödev vs… ama size katılmadığım nokta her akşam sizin ailenize gitmeniz, çocuğu eve girmeden alıp kendi evinize gidin haa siz her akşam annenize giderseniz eşinizinde arada da bizimkilere gidelim demesi çok normal.

Sizi hiç tanımıyorum ama ben bile farkettim ki çocuğun düzeni bahanesi altında eşinizin tarafından uzak durmaya çalışıyorsunuz ama aynı bahaneyi kendi ailenize karşı kullanmıyorsunuz eşinizde bunu farkettiği için size karşı soğumaya başlamış, eşinizin açısından da olaya bakmaya çalışın

Haksizsiniz es ailesini sevmediginiz icin sacma bahaneler bulmaya calisiyorsunuz bu sekilde esinizi kendinizden sogutuyorsunuz ortada bir sorun olmamasi a ragmen kendim ve kizim icin yasamak istiyorum tripleri cok ergence hayatta sadece sizin aileniz yok biraz olgun davranin

X