birseyleri düzeltmek ancak iki tarafin da istemesiyle mümkün..
eski konularinizi da okudum, gerçekten çok çok uzgunum bana da düşmez bunu söylemek ama esiniz bu sekilde mutlu.
yanlış hatirlamiyorsam esiniz sizden para sakliyor, nereye harcama yaptığını bile soylemiyor. cuzdaninizdaki parayı aliyor, sizi parasız bırakıyor. bir ara parayı ickiye vs. harcadığını söylemiştiniz.
kendi başında da bu dert olan biri olarak soyluyorum, bir adam parayı nereye harcadigini gizliyorsa ya kumar oynuyordur, ya sizden gizlediği bir hayati vardir.
bunların dışındaysa eğer sebep, sizi takmiyordur. ki bu hepsinden daha berbat. şuan çok gencsiniz, yeterince olgun değilsiniz. durumun vehametini farkedemiyorsunuz. eşinizle bin tane sorununuz varken kayinvalideyle konusacagim diyorsunuz. ne degisecek?
eşinizle olan sorunları cozdunuz de sıra ona mi geldi? bu hayatta kayinvalidesiyle sorunu olmayan insanların ya kayınvalidesi çok iyidir, ya da esi kendisine sahip çıkıyordur. e sizde ikisi de mevcut değil gordugum kadarıyla.
sizden çok büyük değil yasim belki ama beni ablaniz kabul edin lütfen, bu saçma hayata kendinizi layik gormeyin. isterseniz çok güçlü olabilirsiniz. bu hayata bir çocuk getirirseniz yanlışlıkla sonuçları çok daha agir oluyor.