Aklımlamı oynuyorlar kafayı yemek üzereyim sorunlarla baş edemiyorum

Boşanmaya sıcak bakmıyorum değil boşanmayı düşünüyorum sadece arkamda destek yok ne yapabilirim onu düşünüyorum

Boşanmaya sıcak bakmıyorum değil boşanmayı düşünüyorum sadece arkamda destek yok ne yapabilirim onu düşünüyorum

mesleğiniz var mi? ne mezunusunuz, yaşadığınız yer büyük bir şehir mi? is bulabilir misiniz?

eğer tek başıma ayakta nasıl dururum diye soruyorsaniz çok kisi yardımcı olur burada size, destek olur.

ama eşinizle iliskinizde sizi çok ezmişler ve onların karakter yapisi bu anladigim kadarıyla.

Malesef bir işim yok 20 yaşındayım lise mezunuyum yaşadığım şehirde çok küçük Bi şehir

Sen eşinle evlendin sülalesiyle değil arada görüşür sün yeter kayınvaliden gelin aldı hizmetçi değil arada yardım edersin yeter

Malesef bir işim yok 20 yaşındayım lise mezunuyum yaşadığım şehirde çok küçük Bi şehir

daha önceki konunuzda evlenmeden önce çalıştığınızı çok iyi para kazandığınızı yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. iş deneyiminiz var yani.. yine iş bulup ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. evlilik yapabilen biri bunu da yapabilir.

gerçekten boşanmaya niyetiniz varsa ailenizden akrabalarinizdan size destek olacak, arkanızda duracak akli basinda birini bulun. onunla konuşun niyetinizi. ailenizle aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?

yanlış anlamayın ama daha önceki konularinizi da okuyorum. sanki eşinizi ailesini buraya şikayet eder gibi bir haliniz var. bu kadar güçsüz hissetmeyin kendinizi, bir adım atarsanız gerisi gelir.

Tehdit yapan hala değil eşim hala sustu orda bşy demedi bizi dinledi

Şuan bende gidip konuşmayı düşünüyorum teşekkür ederim bana güzel bir fikir oldu

Ufak bir cinnete bakar. Taviz verme aaa isim gucum var siz evde bossunuz gidin gezin eglenin benim aklim siparislerimde kalir diyeceksin.Allah askina cocukta yapmisyormussn yap giderini.benimde benzer sorunlarim vardi bastim ailemim yanina gittim uzak kalimca kiymete bindim simdi ailesiyle filan anca dugunde cenazede onun disinda aramam bile.yapacak bisey birakmiyorlar insana.birde evde surekli yakin iste esine ua sende yardim et bitsin su siparisler aman nasil bitecek aman yarina kadar bitmesi lazim falan gibisine yani yogunlugunu gorsun

Evet onların arabalarında böyle kv erkek kardeşinin gelini var onada aynı şeyi yapuyolar sanki mecvurmuş gibi sürekli arkasından konuşuyorlar flan gelmiyor etmiyor annemin evini temizleniyor flan diye.
Kv ile konuşmaya karar verdim sizce ne konuşabilirim nasıl konuşmalıyım

valla ben akıl tutulması yaşıyorum şuan resmen bilemiyorum icinizden geldiği gibi konusun

Şöyle gerile gerile bir şey gecirmek gerekiyor suratlarina..
Kime emir veriyor bunlar ya
Bu insanlarin kendilerini ilah görmesi insanda sinir bırakmıyor puff

Hala nasıl gösteririm ben sana diyebiliyor dicem de
Aile bi acayip,es sahip çıkmayınca sokakdan gecen bile laf söyleer.
Evinin isini niye yapıyorsunuz?
Koca bide vuruyor
Bosan net.
Bu aileden hayır gelmez.
Bide bu adam için eve is alma değmez.
Cok biliyosa baksın evine.

Kendi borçlarım vardı onların taksidini ödüyorum bu arada halası demedi eşim dedi ben sana gösteririm diye

Cocuk yok deyince derin bir nefes aldim.sanirim evden calisiyorsunuz.bence baska bir is bulun calisin ve bu adamdan kurtulun.

Kv ile konuşcam sizce nasıl konuşmalıyım
Asla yapmayın çünkü eşiniz arkanızda değil. Anneme çemkirdin üzdün deyip vurabilir.
Eşinizle konuşun. Neden boşanmak istediğinizi o bilsin. Anlatın sakince.

Bu arada aileniz neden destek değil? Her ailede bir iyi insan çıkar dayı, teyze, amca, kuzen gibi. Aileniz destek olmazsa o insanın desteğini isteyin, ona sığının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…