Aklımlamı oynuyorlar kafayı yemek üzereyim sorunlarla baş edemiyorum

Yaşıniz cok genç ve sizi bükmeye çalışıyorlar.

Eğer yaptığınız işin , gittiginizin kıymeti yoksa göze sokmadan yavaş yavaş azaltın.

Eşinizle restlesmeyin. Ancak " o benim annem " diyebiliyorsa , sizin de bir anneniz var unutmasın.

Öyleyse sizin annenize de her gün gitsin, bütün davetlerine katılsın , annenizin evinde iş yapsın.

Size en büyük tavsiyem , bu inatlasmalar bitmeden , sizi gercekten anlamadan, gerçek bir hayat arkadaşı olup olmadığını anlamadan asla çocuk sahibi olmak için cabalamayin.

Şuanki durumunuz nedir ? Sizi kolundan tutup sürükleyecek hali yok bence. Biraz kararlı ve çığırtkan olsanız ? Ailenizin yanında olmadığını göstermek istiyor belli ama kendi ayaklarımın üzerinde de dururum imajını çizmelisiniz.

Gayet net konuştum ailem arkamda dursun yada durmasınben eğer kafama koyarsam yaparım dedim. Ve evet ben ne kadar kararlı dursam da kolumdan tutup götürüyor zorla evde bağırıp çağırıyor

Gayet net konuştum ailem arkamda dursun yada durmasınben eğer kafama koyarsam yaparım dedim. Ve evet ben ne kadar kararlı dursam da kolumdan tutup götürüyor zorla evde bağırıp çağırıyor
Hayır zaten sizi sevmiyor. Ne bu ısrar?
Onlarda boşanmak ayıp mı?

Geri adım atmayın. Allah yardımcınız olsun.

Hayır zaten sizi sevmiyor. Ne bu ısrar?
Onlarda boşanmak ayıp mı?

Geri adım atmayın. Allah yardımcınız olsun.
Sevdiğini
Bence soru şu olmalı neden evleniyoruz ki?

ailenin arkanda olmadigina eminmisin peki?
yani bunu sana kendilerimi söyledi

Yani tam olarak söylemediler ama eve gelirsem ne olacak sanki dediler buda yetti yani
anne babalar cocuklari her cani sıkıldığında soluğu yanimizda almasin diye hemen cik gel demezler ama gecerli sebepler varsa kimse kolay kolay cocuguna sirtini donmez
benim annem mesela dovmedigi aldatmadigi surece psikolojik de olsa siddetin hic bir tuelusune bas vurmuyorsa ac susuz degilsen sorunlarini aşmaya çalış
ama sana kötü davraniyosa herzaman gelebilirsin der mesela
sizinkilerde suanki sorunlarinizi bosanmaya deger gormemis olabilirler belki

Eski konularımı okuyabilirmisiniz. Birde şu var eşim ve ailesi bize göre çok eski kafalılar ben üvüversitemi okumak istiyorum sadece dışarıdan okumama izin veriyorlar çalışmama izin vermiyorlar evlikle beraber bir çok hayalim yarım kaldı hiç birini yapamıyorum,
Eşimde ailesinde evlendiği günden beri çocuk çocuk deyip duruyorlar ve ben bu durumda çocuk isteyemiyorum malesef, sanki o çocugu da mutsuz edermişim gibi hissediyorum, annesi mutlu değil ki nasıl mutlu çocuk yetiştirin, eşimin tarafı arkamdan kısır mıki diye konuşmaya başladı Bi kaç kez kulağıma geldi. Bunlar da hayli hayli evlilikten soğutuyor beni birde yaşadığım sorunlar eşimin ailesinin istekleri bitmedi sürekli gelsin gitsin dediler, bu güne kadar ne deseler evet dedim ama artık uyandım böyle olmaz dedim ve kötü ben oldum. Eşimde bana hak vermiyor ne kadar konuşsam da. Düşünce yapımız fikirlerimiz çok zıt hiç bir konuda anlamıyor beni yanımda olduğunu hissedemiyorum bu yüzden. Sıkıştığımı hissediyorum mesela beni o pikniğe zorla götürdü beni kavga dövüş geldik sonra özür diledi pişman oldu gibi ama değişmez ki..
Birde şu var ben zamanında nişan atmak istedim ailem bana engel oldu

cok soyleyen olmustur sanirim da o yaşta evlenecek ne vardi kardeşim be gezip tozsaydin okusaydin keşke
çocuk yapma zaten bana göre sen daha kendin çocuksun zaten ben senin yaşında arkadaşlarımla paten bisiklet surup cekirdek çitleyip aşk acısı çekip salya sümük ağliyordum omuzlarina kendin buyuk agirliklar yuklemişsin
kendini ezdirme seni sindirmelerine izin verme olurmu

Ben ülkemizde anaerkil bir sistemin olduğunu düşünüyorum. Hatta erkeklere açıyorum. Hanımları ve anneleri arasında helak oluyorlar. Ya da birinden birini tutup diğerini helak ediyorlar. Hani kocanda iş yok etkilenmesin diyoruz ya Bazen. Bence öyle değil durum. Küçükken anne egemen baskın. Erkek de doğal olarak o baskıdan çıkamıyor. Onların dediğini yapıyor. Eğer evlendiği hanım cevvalse eyvah eyvah.

Saygınızı bozmadan kendinizi ezdirmeyin. En başta alıştırmışsınız. Göreviniz haline gelmiş maalesef. Şimdi ise yapmamaniz göze batıyor.

Allah kolaylık versin. Dik durunuz.

Farkındayım bu yaşta çok büyük bir yük yükledim ve malesef evlenince yaşın küçükte olsa kimse sana küçük gözüyle bakmıyor herkes bşyler bekliyor eşimede konuştum haftada Bi kere giderim dahasını ısrar edersen evliliğimz kötüye gider haberin olsun dedim bana hala ama ama diye başlayan cümleler kuruyor. Annemlede konuşcam siz arkamda durun yada durmayın ben kendi ayaklarımın üzerinde durup kendime bunu laik görmücem dicem. Çünkü benm hayallarm vardı evlenmeden önce. Kendi yaşlarımda ünüversite okuyan birini görünce içim burkuluyor kendime bunu nasıl yaptım bu yaşta bu kadar sorumluluğu neden yükledim kendime diye

bencede ailenizle uygun bir dille konusup size destek cikmalarini isteyin destek cikmasalarda bosanip basinizin caresine bakacaginizi kararinizin kesin oldugunu belirtin sizi ortada birakacaklarini sanmiyorum

başta çok taviz verdim kv kendisi zamanında kv sine aynı şeyleri yapmış şimdi kendi gelinleride bana hizmet etsin istiyor, bana sürekli gelin yemez içmez gelin yorulmaz diyordu. Bende zaman değişti hangi zamanda yaşıyoruz geçti o zamanlar dedim ama anlamıyor. Anlıcak Bi kafada da değil bakış açılarımız çok farklı

Boşanmaya gücünüz yoksa hem maddi hem manevi çokta bu tehditi abartmayin ters teper o sizi bosarsa vay ben ne yaptım dersiniz ayrıca öyle hemen herşeye de bosanilmaz biraz daha sabırlı olun derim ama tavizde fazla vermeyin gitmeyin pikniğe bakalım ne olacak iki üç tartisma olur sonra artık lafimizj geciremiyoruz deyip ısrar etmeyi bırakabilirler belki

kv ile konuşun bu yapılanlardan dolayı oğlunuzla ayrılma kararı aldım deyin bilsin.....tavrı ne olacak bakalım Eşiniz ayrılmak istemiyor belli hakkınızda hayırlısı olsun evliliklerde senin annen benim annem olayına girince tadı kalmıyor

Valla çok iyi dayanmışsınız ben sizin gibi kesinlikle sabırlı olamazdım.Ne o her pazar kayınvalideyle

Valla guzel rest cekmissiniz. Ardinda durun. Eisnize ayda 2 kere giderim annene temizligini yapmam yada boşanırız de. Kabulnederse ne ala. Etmezse boşanın.

Ha bana kalsa bana vurdugu icin ben zaten bosanirim o ayri.

Yaa ablacım topla eşyanı çek git annene evde yokken bugün. Dayak yiyorum de. O ezik de öldürür mü sanıyorsun kendini gerçekten? Anası ikinci haftaya kadın bulur ona evlenecek. Ben olsam annemin eteğine yapışırdım asla dönmezdim eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…