Aaa istihareye mi yatıyoruz topyekün halde yanilülülülülülüOnu bunu bilmem de rüyada lale görmek aşık olunacağına ve evlilikle ilgili kısmet demekmiş. Anlayışlı, gururlu ve iyi niyetli birini temsil edermiş.
Ha gayret kızlar, hadi bakiim bu gece herkes rüyasında eski laleyi görsün, kısmet açıcaz, sorucam sabah ona göre.
Aaa istihareye mi yatıyoruz topyekün halde yanilülülülülülü
Ama ben ayrıldıktan sonraki ay rüyamda benimkini deniz kenarında görmüştüm. Üstünde beyaz mont, altında yeşil botlar bana sarılıyordu. Sonra birine sordum.Bana evlenme teklifi edecekmiş kısmetimmişkaydirigubbakcemile3 Rüya işte ama sonra pişman oldum keşke kimseye anlatmasaydım demi gitti rüya:gitme:
Bilmem canım olursa sende düğünümüzde göbüş atarsın artık:jeyyar:rüyaya nasıl yattıysan bilinçaltındaa delikafadulden beyaz yeşilden geçilmiyoo eferim kısss
şaka bi yana rüyalar herkese anlatılmaz yoruma göre çıkarmış derler :uhm:
rüyaya nasıl yattıysan bilinçaltındaa delikafadulden beyaz yeşilden geçilmiyoo eferim kısss
şaka bi yana rüyalar herkese anlatılmaz yoruma göre çıkarmış derler :uhm:
Ben çıkıyorum fıstıklar :) Mintim artık kısmetse haftaya senle yüz yüze geyik yaparız :) Ben şimdi mutfak moduna geçiyorum :) Öpüyorum hepinizi yavriler :)
Onu bunu bilmem de rüyada lale görmek aşık olunacağına ve evlilikle ilgili kısmet demekmiş. Anlayışlı, gururlu ve iyi niyetli birini temsil edermiş.
Ha gayret kızlar, hadi bakiim bu gece herkes rüyasında eski laleyi görsün, kısmet açıcaz, sorucam sabah ona göre.
ben de görüşmek istiom ama sizleee yaaaa... mafoldumben
Kaçan kaçana :) Ben de çıkıcam birazdan, böcüğüm öpüyorum seni en hislisinden, iyi seyirler şekerim.
topik topik değil gezginler klübüüü
biri sinemaya biri alemlere akmaya vay be dünya size güzel kızımmmm
hayatt beni neden yoruyosunnnn :)))