"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

Ben akşam bebek gördüm lale felan görmek istemiyorummm
bide bu böcük içimi kararttı beee
geyikler bile bi amaç uğruna savaşıyo benim exlalemde geyik kadar akıl yok ,
yuh be kardeşim git bi geyiğe aşık ol diyo şeytan beee:kedi:benekli yavrularımız olur
:kedi:mutlu mesut yaşarım

Aaa istihareye mi yatıyoruz topyekün halde yanilülülülülülü
Ama ben ayrıldıktan sonraki ay rüyamda benimkini deniz kenarında görmüştüm. Üstünde beyaz mont, altında yeşil botlar bana sarılıyordu. Sonra birine sordum.Bana evlenme teklifi edecekmiş kısmetimmişkaydirigubbakcemile3 Rüya işte ama sonra pişman oldum keşke kimseye anlatmasaydım demi gitti rüya:gitme:

rüyaya nasıl yattıysan bilinçaltındaa delikafadulden beyaz yeşilden geçilmiyoo eferim kısss
şaka bi yana rüyalar herkese anlatılmaz yoruma göre çıkarmış derler :uhm:

rüyaya nasıl yattıysan bilinçaltındaa delikafadulden beyaz yeşilden geçilmiyoo eferim kısss
Bilmem canım olursa sende düğünümüzde göbüş atarsın artık:jeyyar:

Ben çıkıyorum fıstıklar :) Mintim artık kısmetse haftaya senle yüz yüze geyik yaparız :) Ben şimdi mutfak moduna geçiyorum :) Öpüyorum hepinizi yavriler :)

Evet öyle derler. Sen uğraşırsın ki adam gibi bi rüya göreyim, zarlan zorlan görürsün, yorumlatayım dersin birine, güzel yorumlar da çıkar inşallah diye, o da kalkar sana kıçın açıkta kalmış der :roflol: peeehhh.... en güzeli kendi yorumundur.

Ben çıkıyorum fıstıklar :) Mintim artık kısmetse haftaya senle yüz yüze geyik yaparız :) Ben şimdi mutfak moduna geçiyorum :) Öpüyorum hepinizi yavriler :)

Güle güle şeker, eyi bak kendine... ben de çıkıcam birasdan... akşam gene alemlere akmayı düşünüyoruummmm ehhhe....

mona oynasın benim yerime en anlamadığım alanıdır vallaa

yeterki senin düğünün olsun salihliye gelirim ben merak etme sennnn

tamam lakitocum sabırsızlıkla bekliyorum seniii
görüşürüz kardişimmmmm

:))))))
öle sensörlerde bi zman sona kaşıntı yapıyo monişimmm

ya niye eski laleyi görücez ki ...

sarı lale var mı acep -tatlicadiarzu-

ben de varııım ... ben de akşam köpeciii gezdirip film gösterimine gidicem kankamla :)

ben çıkıyorum böcüşüm iyi gezdirmler sana köpişi
sarışını görmen dileğiyle huzurlarınızdan ayrılıyorum
selametle kalın efenimmmmm
saygılar sevgilerrr
bilumum iyi niyetler üzerinize olsun canımcımlarımmm

Kaçan kaçana :) Ben de çıkıcam birazdan, böcüğüm öpüyorum seni en hislisinden, iyi seyirler şekerim.

topik topik değil gezginler klübüüü
biri sinemaya biri alemlere akmaya vay be dünya size güzel kızımmmm
hayatt beni neden yoruyosunnnn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…