"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

yaaa ben de mersine gidecektim ama gidemiyorum sanırım mafoldumben

böcüşüm sen de mi gidiyosun delikafadulden
nereye gidiyosun delikafadulden
yakınsak birbirimize uğrarız şekercim :teytey:
mintim sen iste mersini de geçer suriye kapılarına dayanırım...
ama bence gerek yok, allahından bulsun hepsi :dilcikar:

Home sweet home...
La mint gacısı, ben ettim sen etme...
Bakma şu trene yeter gari, ben kaç senedir bakıyorum, halen aynı rayda gidiyo geliyo, bu ne yav insan biraz değişiklik sokar monoton trenliğine.

yaaa monapisa hanım kardeşim ;
tren olayından çıkmak bi yana ben sankim tren garında dişlisi bozulmuş bi vagona döndüm
Ne güzel trene bakar bulurken ke ndicimi şimcik ruh hali karışıklığı şeklinde cereyan eden bi sürece girdiğimi çözümsüyorum...
haaa piki bundan kelli bi çözüm vaaamı yok ama gel sen bunu benim tren ve ona bakan şirin otyiyici hayvancazımız arasında gelgitlere dalmama sebep olan sorunsalıma anlat
gerçi ekşi sözlükte adana & mersin entrylerini okuyup neşelenmeme yarayan durumda olmasa idi sanırsam sorunsal çok büyüyecekti
eeee tecrübe bu olsa gerek tehlikeyi görüp yarayla merhemi aynı anda yapabilmek
kendimi tebrik ederkene senide ötüyorum yanımda olduğun için:1hug::sm_cool:buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkiszemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şeniz

:uhm: ulen bu hatunun kesin sensörleri var, kendine seslenildiği anda algılıyo ... korkuyorum kızım ben senden... kışşşş.......

ben geldimmm... belki az sora lakitom da gelir... hatunun burdan haberi yokmuş...
ne ayıp demi ... :)

ulen sensörle neyin ne uğraşıyon kardişim üzülmüş neyin demez hatun kişiiii
töbe töbeeee
hoşgeldin böcükçümmmmm

Son düzenleme:
Bende geldiiimmm :) Ama neden daha önce söylemediniz haber vermediniz burayı aşkolsun
Baştan okuyayım bi bari :)

eee lakitocum sen bakma ona böcük çok takılıyo da sankimmm buralara
niye gitmiyosun mersine bende seni ziyarete diye takılırdım aslında offf off

anaaa 4 olduk yaw... ben taş çalamam ; hiç de açamam ... ona göre kim eşim olmak ister ...

Şunun yüzü kızarıyo ya :kedi: o renk oje istiyorum...
İstiyorumm dedimmm :enbuyukkk:

yaa sorma ... param yok

halbuki ev arkadaşım londradan tatile geldi 2 haftalığına... çok istiodum ama olmadı...

Topik sahibisi olaraktan ben haber vermedim.. utanırım ben öyle şeyler yapmaya.. :kedi:

AYYY sevsinler utanırmışmışşş
ulen topiğee giriş yaptığın mı var beeee
aklımada geldiydi bu bi yolunu bulur zeytinyağı üste çıkar deyuuuu:icecream:

Topik sahibisi olaraktan ben haber vermedim.. utanırım ben öyle şeyler yapmaya.. :kedi:
Bu kadar alçak gönüllü olmaşakkıdı

Bilmem artık burada takılıyormuşsunuz siz bana öyle dediyerimseniben

Şunun yüzü kızarıyo ya :kedi: o renk oje istiyorum...
ıstiyorumm dedimmm :enbuyukkk:

ya bi akıllı ol kızım tutturma öleee böcüğe kötü örnek oluyosun ; lakito burayı okuyana kadar daha zman var ama böcüşe yazık yawww

LAKıTOO PıNOKYO OLUCAN KIZIM HANIIII ESKı SAYFALARI OKUYACAKTIN KARıZMAM SIFIR OLDU BE YAA

AYYY sevsinler utanırmışmışşş
ulen topiğee giriş yaptığın mı var beeee
aklımada geldiydi bu bi yolunu bulur zeytinyağı üste çıkar deyuuuu:icecream:

Canım ciğerim ben oraya girmeden de bunalıma sokabiliyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 Hem siz kocccaman kızlarsınız, ne güsel idare ediyosunuz tükkanı. Artık ben bunca yıllık patronluktan sonra emekliiğimin tadını çıkartayım de mi ama şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…