Valla benm her aklıma gelen başıma gelir....ben nerelere gideyi mmmmlaelaelaelaelae
Yaaaa arkadaşlarım daha ne istiyosunuz bilemedim valla
ben ne kadar istersem o kadar uzakta biter mantarcım; istemesemde yine uzakta biter
napsam bilemiyorum hakkaten:kedi:
Bi el versenizde ben de sizin zümreye iltica etsemmm :kedi:benide alınnn nütfennnn:a015:
iyi de be canım benimkiler zaten olmasını istemediğim şeyler olmasını istediklerim olsa ne diye yakınimm kaçacak delik arıyim kii aklıma getiriveririm olu verir yaaaa
anamm aklıma gelmemiş olsun anında şıpp olay oluveriyoo..
geçen gün hiç oolmayacak bi dosya vardı elimde dedim amann bunudaa yapmasam olur kim ne isyiycek bunu bendenn .Sonra dedim aman kızım hallet şunu şimdi bu senin aklına geldiyaa ahanda hemen istenir.
kızlar diğer gün sen genel müdür açıpta bana on sormasınmıı al işte buyur burdan yak benim aklıma gelmeyeydi kadın ında gelip bana soracağı yoktu.Kendi kendime iş çıkardım yanii..:roflol::roflol:
ayy kıyamam mintim... düşünce gücüyle diosun bari isteklerim gerçel olsun...
tüm kk kafa kafaya verip düşünsek belki olur fisfisfis
çenoşum nasılsın
iyiyim demi bennna.s.
aynen katılıyorum rosemm istemediğin ot burnunda biter derler demi
( laf aramızda dedikodu yapalım bende monişimin burnunda bitiveriyommm :kedi:)
yaaa ben bu düşünce gücüne fena taktım galiba böcüşüm beeekaydirigubbakcemile
evet tee kardeşim neden hep olumsuz olanlar bu güçten yararlanıyooo...
olumlu şeylerde bu güçten yararlanıp gelselerya yanımızaa...ohh ne keyf olurdu yaa
mesela ben patronumunn bana % 100 yok hadi % 95 zam yapacağını istesem yaparmı acaba haaa....sırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3zam olayı için ben kukumav kuşu olsam şartlar değişmez sanırsam :roflol:
bi düşün sen ne kaybedersin ki hatta grup halinde düşünüp bi sinerji yaratalım ...
:jeyyar:
mintim iyiyim desem kuyruklu yalan olcek valla
20liğim çıkıyo, ağzımın içi inanılmaz sızlıyo, dilim damağım yarıldı, çıkacaksa çıksın artık mafoldumben
sonracıma işyerinde yine kafamı attırdılar sabah sabah, ona bi moralim bozuldu
sonracıma bilgisayarımı sıfırdan kurmaya uğraşıyorum, bisürü program yüklemem lazım
hadi bi güzel bişey söyleyin de iyi olayım kaydirigubbakcemile3
hadi ben buldum size bi tane, cumaya hepsini il sınırında bırakıcam bunların :teytey:
hi hiiii napalım mint yeni bi topik mi açalım rose ve mintin zammı için sinerji yardımı yapmak isteyenler burayaaa diye....delikafaduldendelikafadulden
bi bakıyomuşsun kk toplanmışşş zam zam zamm rose a ve mint e zam zam zamm diye diye
patronlarımız bizi çağırıyoo
-dün aklıma bi fikir geldi rose seni şirkete ortak yapmaya karar verdimm .......sana yapacak zam oranınıbulamadım dedim ki kar ortağı olsun şu rosee :roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
ben de zamn istiyorum yaaaa Çok üzgünüm çoook
he heee zam isteyenler topiği farz olacak galibaaa ne dersinizzz:roflol::roflol:
olamazzz tatilemi gidiyosun
bende allah nasip ederse 15 gün sonraa ayy ayy gel 15 gün gell yaaa
opuyorumnanaktan