Oleeyyyy bu oyun bizim o zamansırnaşık şeyMint de kesin büyük istasyondur.
Sen onun eşi ol. Lakitocuğumu ben alırım.
Seni seçtim pikaçuuuuvvvv
Canım ciğerim ben oraya girmeden de bunalıma sokabiliyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 Hem siz kocccaman kızlarsınız, ne güsel idare ediyosunuz tükkanı. Artık ben bunca yıllık patronluktan sonra emekliiğimin tadını çıkartayım de mi ama şakkıdı
Ben buraya geyik topiği diye geldim emme değil mi yoksa anlamadım ben :)
Aslında bi topic açsak da mesela sadece geyiklerden, onların hayatından, nasıl çiftleştiklerinden, ne yediklerinden falan bahsetsek :roflol: Ayyy zeka pırıltılarım fışkırıyo dört bi yana.
Geyiklerin deelde bence lalelerin bu durumlarını şettirsek yada eşdeğer timsahlara bakalımmm :)))
ben sana lalelerle de ilgili araştırma yaparım mintiicim benim :içelim:
İki erkek Virginia geyiğinin boynuzlarının birbirine dolaştığı ve geyiklerin ikisinin de açlıktan öldüğü çok görülmüştür.
Dalga geçme ablaylaaa bak sennn
neden özellikle Vîrginia geyiği açıkla çıbıkkkkkkk:umursamaz:
Salihli Geyiği var mı meselakaydirigubbakcemile2 Ya da genel olarak Ege Geyiği de olabilir.İstanbul geyiği olsa onu araştırırdı zaar halala :dilcikar: elimizde Virginia geyiği kaldı kardeşim, sezon açılmadı daha :1closedeyes:
Ay ben bugün pek geyik modumda değil miyim ne yetişemiyorum size uzak kalıyorum :)
Olmaz mı Mintim insanın bi hüzün modu olur, bi geyik modu olur,bi boşvermiş modu olur,bi aşık modu olur, bi neşeli modu olur...v.s..Bol bol moda girer insan gün içerisinde :)Geyik modumu olurmuşş töbe töbeee hade bakemmm
çıbık olaya dahil ol ne dimişler
taraf olmayan bertaraf olurmuşş
hade hadeeee :lepi: