"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

Mantık abidem ya hu seninle okeyde eş olursak biz eğer bu mona bize tur bindirir
ben iflah olmaz berbatım okeyde

Canım ciğerim ben oraya girmeden de bunalıma sokabiliyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 Hem siz kocccaman kızlarsınız, ne güsel idare ediyosunuz tükkanı. Artık ben bunca yıllık patronluktan sonra emekliiğimin tadını çıkartayım de mi ama şakkıdı

ulen men geyik topişinden bahsediyom ne bunalımııııı
töbeler olsun koyun can kasap et derdindeeee
çenem olaydı şimcik bi o anlar beni ayolllllkaydirigubbakcemile5

Beni de bi sen anladın emme sen de yanlış anladın.
Bağrıma bastığım taşlarla yazlık ev yaptırırdım len Marmariste.
Kuşadasında da olabilirdi...

Ben buraya geyik topiği diye geldim emme değil mi yoksa anlamadım ben :)

Aslında bi topic açsak da mesela sadece geyiklerden, onların hayatından, nasıl çiftleştiklerinden, ne yediklerinden falan bahsetsek :roflol: Ayyy zeka pırıltılarım fışkırıyo dört bi yana.

Aslında bi topic açsak da mesela sadece geyiklerden, onların hayatından, nasıl çiftleştiklerinden, ne yediklerinden falan bahsetsek :roflol: Ayyy zeka pırıltılarım fışkırıyo dört bi yana.

:roflol: olur ben araştrmaya başlıım hemen ... -tatlicadiarzu-

bu aralar nedense marmaris'i çok duyuyorummm
alla allaaaaa
ne olaki
var bi kumpas ama neeeee
????sengözlerimebaksanab:eek:klava:
bak bak sen attığın taşlarla bana ne hastane masrafları çıkardın aberin yokkk tey teyyyyy:eek:lmaz:

Geyiklerin deelde bence lalelerin bu durumlarını şettirsek yada eşdeğer timsahlara bakalımmm :)))

Vîrginia geyiklerinin flörtü ve aile hayatı:

Virginia geyiklerinde flört ekimde başlar ve aralığa kadar sürer. Bu arada, dişilere sahip olmak için, erkek Virginda geyikleri'nin arasında şiddetli kavgalar olur. ıki erkek Virginia geyiğinin boynuzlarının birbirine dolaştığı ve geyiklerin ikisinin de açlıktan öldüğü çok görülmüştür.
Benekli yavrular mayısta dünyaya gelirler. Her biri yaklaşık olarak 2 kilo ağırlığmdadır. Yavruların sayısı annenin yaşma göre değişir. Dişi Virginia geyiği'nin ilk doğumunda yavru sayısı tektir, ikinci yıl ikiz, bazen de üçüz doğurabilir. Ender de olsa bir batında dört yavrunun doğduğu bile görülmüştür.
Virginia geyiğinin hayat süresi on beş, yirmi yıldır. Dişisinin, hayatmm ilk on dört yılında doğurduğu yavru sayısı otuz biri bulabilir.

Dalga geçme ablaylaaa bak sennn
neden özellikle Vîrginia geyiği açıkla çıbıkkkkkkk:umursamaz:

İstanbul geyiği olsa onu araştırırdı zaar halala :dilcikar: elimizde Virginia geyiği kaldı kardeşim, sezon açılmadı daha :1closedeyes:

Ay ben bugün pek geyik modumda değil miyim ne yetişemiyorum size uzak kalıyorum :)

Geyik modumu olurmuşş töbe töbeee hade bakemmm
çıbık olaya dahil ol ne dimişler
taraf olmayan bertaraf olurmuşş
hade hadeeee :lepi:

Onu bunu bilmem de rüyada lale görmek aşık olunacağına ve evlilikle ilgili kısmet demekmiş. Anlayışlı, gururlu ve iyi niyetli birini temsil edermiş.

Ha gayret kızlar, hadi bakiim bu gece herkes rüyasında eski laleyi görsün, kısmet açıcaz, sorucam sabah ona göre.

Geyik modumu olurmuşş töbe töbeee hade bakemmm
çıbık olaya dahil ol ne dimişler
taraf olmayan bertaraf olurmuşş
hade hadeeee :lepi:
Olmaz mı Mintim insanın bi hüzün modu olur, bi geyik modu olur,bi boşvermiş modu olur,bi aşık modu olur, bi neşeli modu olur...v.s..Bol bol moda girer insan gün içerisinde :)

X