Aklı başında olan herkesin fikrine ihtiyacım var.. Lütfen.. Çok zor durumdayım..

Yazmasıyla mutlu eden 2-3 kişiden birisin.. Teşekkür ederim. Dediklerin doğru.. Ama ne birilerinin takdir etmesini istedim ne de başka birşey.. Tek derdim onun kurtulmasıydı. Sağlıklı ve mutlu olması..
Ben yaşadıklarımı yine söylüyorum doğrusunu yanlışını yazsınlar diye yazmadım. Bakın bunca şey yaşadım, yaşadık. O da bu kadar şey yaptı iyi, kötü.. Sizce seviyor mudur diye fikir almak adına yazdım. Ama daha da istemem burdan şu dediğime cevap. Çünkü zaten ben öz eleştrsini yapabilen ve buna karşı, akıl sağlığımında yerinde olmadığını bir şekilde ifade edere, "aklı başında birileri" diye devam eden bir cümleyle konu açmışım. İnsanların kalkıp kelimelerini süsleyerek ukala davranışlarına hiç lüzum yoktu.

ben ne desem, bilmiyorum ki
seviyorda diyemem, sevmiyorda diyemem, ama bence sevmiyor, yada en azından şöyle söyliyim, senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyor..benim düşüncem bu

Kaç yaşındasın arkadaşım bilmiyorum ama burdaki insanlar doğru söylüyor ne gerek var saplantılı bir aşka ömrünü ver ,hala seviyor mu sevmiyor mu diyorsun bu adam kendinde değilki sevse ne olur sevmese ne olur bu gerçeği kabul et yoksa gençliğine yazık edersin..

Aslında yorum yapmayacaktım küçük bir kızın aşk hikayesi diye düşünmüştüm ama herkese büyükçe cevaplar verince yazma gereği duydum ,ben 3 sene görüştüm sözlümle bir kere bile gitmedim evlerine gitmeyi bırak şehrine bile gitmedim heryere çok rahat gidebilen ben onun olduğu yere gitmedim ,annesiyle görüşürdük ama hep sizli bizli konuşurdum ,ne gereği var yatak toplamakta ne aylarca kalmak yanlış yoldasın canım yazık etme...

canım sanırım sevdiğin insan uyuşturucu kullandığı için ailesinide kendinide bunaltmış,ve derhal tedaviye ihtiyacı var şu durumda evlenmeniz zaten sağlıklı sonuçlar doğurmaz ,üç buçuk senedir böyle bir gidişat varsa kendini düzeltmek için hiç çaba harcamıyor u adam ayrıca ailesininde gergin olmasının nedeni bu bence ,sana yapılanlar haksızlık tabi sen sevmişisn güvenmişisin,birşeyler yapmaya çalışmışsın kendince ama onlar bunu bile görmezden gelmişler ,sana şöle yap böle yap diyemem unut falan sil gitsin demek çok kolay ama seven bir insan için çok zordur biliyorum ,bende farklı bir olay yaşadım ve şu anda acı çekiyorum ,ama dedğim gibi sevgilinin önce tedavi olması gerek bundan vazgeçmesi madde bağımlısı bir kuzenim var canım kaç seneden beri bu illetten kurtulamıyor ,hastaneye yatırdılar kaç kere kaçtı ,yani bunlar biraz insanın kendisinden bitiyor ,sen sadece destek olabilirsin ona başkada birşey yapamazsın ,ama bu şekilde hayatına devam etmek istiyorsa elinden birşey gelmez canım ,çok sıkılmışsın ailesi bile senin üstüne gelmiş ne alakaysa senle kendi çocuklarından belli ki çekiyorlar,bunun gerginliğini sana yansıtmışlar çok kötü birşey bu,ama aileleri çocğu maalesef türkiyede bilinçsiz ,sen şimdi seviyorsan ve karşındakinin sevgisine eminsen mücadele et,ama seni sevmekten vazgeçtiyse sende vazgeçmelisin,olay erkekte biter zaten ikinizin ilşkisi önemli ben ailelerin bu kadar işin içinde olmasına karışıyım,ayrıca keşke ailesiyle kalmasaydın bu kadar sık mesafeli olmakta fayda var her zaman,umarım herşey yoluna girer mutlu olursun sonunda tatlım.

Mecbur değilsin ki?
Kim o kadın senin neyin kimin oluyorda sana ne cürretle surat asıyor.
Anan mı bacın mı ekmeğini mi veriyor suyunu mu veriyor.
Sevgilinin annesi,ne hakkı var senin üstünde ?
Kendini neden bu poziyona soktun neden ilişkine 1-0 önden başlamak varken 0-3 geriden başladın.
Hata bunlar işte ama sen kanıksamışsın.
Şans faktörü var evet katılırım ama yaşadıklarımızı biz de çağırıyoruz çoğu kez tavizlerimizle.

ee herhalde, ekmeğinide vermişler, suyunuda
biraz ağır davransaydı, onların evinde kalmasaydı 1 ay, surat yapabilirmiydi çocuğun annesi ona?

Kaç yaşındasın arkadaşım bilmiyorum ama burdaki insanlar doğru söylüyor ne gerek var saplantılı bir aşka ömrünü ver ,hala seviyor mu sevmiyor mu diyorsun bu adam kendinde değilki sevse ne olur sevmese ne olur bu gerçeği kabul et yoksa gençliğine yazık edersin..

Aslında yorum yapmayacaktım küçük bir kızın aşk hikayesi diye düşünmüştüm ama herkese büyükçe cevaplar verince yazma gereği duydum ,ben 3 sene görüştüm sözlümle bir kere bile gitmedim evlerine gitmeyi bırak şehrine bile gitmedim heryere çok rahat gidebilen ben onun olduğu yere gitmedim ,annesiyle görüşürdük ama hep sizli bizli konuşurdum ,ne gereği var yatak toplamakta ne aylarca kalmak yanlış yoldasın canım yazık etme...

22 yaşında olduğunu söyledi

senin artık yapabileceğin fazla birşey kalmamış..elinden gelenin en iyisini fazlasıyla yapmışsın..elbetteki kimse evladının kötü olmasını üzülmessini istemez üzmemek için elinden geleni yapar..ama kimsede ailesinin üzülmesine izin vermemeli..bence bundaan sonra yapacağın en doğru şey anne ve babanı üzmemek olacaktır..anlıyorum bu kadar fedakarlığı yapacak kadar çok sevmişsin,seviyorsun belliki o da seni seviyor.. sana şunu yap bunu yap ayrıl ara şöyle olsun böyle olsun denilsede sen yine senin için ne doğruysa ona karar verip onu yapacaksın.. inşallah verdiğin vereceğin kararlar senin gerçekten mutlu olman için güzel kapılar açar..inşallah çoook mutlu bir birlikteliğin olur sevdiğin insan en kısa zamanda kendisini toparlayıp uyuşturuyu bırakır umarım.herşeyin en güzelinin sizlerle olması dualarımla..

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Arada nişan yok nikah yok, elin annesine anne demeler, elalemin yatağını toplamalar vs, bunlar fedakarlık değil bence, gereksiz yüz göz olmak. Sizde de hata var sevgilinizde de, ailelerde de. Unutun bence, kendinize yeni bir hayat kurun.

Aynen katılıyorum...
Evine gidip kalmana ailen nasıl müsade edebiliyor onu aklım almadı...
Hem de sevgilin bağımlı iken...
Bence hiçbir resmiyet yokken fazla yüzgöz olmuşsun...

Canım valla kusura bakma gerçekler acıdır ama sen baştan sona hata yapmışsın senin şehir dışında tanışıpda neye güvenerek evine gidip kalıyosun nikahın yok bişeyin yok. Kimdir kimin fesidir ne oldugu belirsiz bi ailenin yanına nasıl gidersin. Senin ailende nasıl bir zihniyete sahipki seni oraya gönderebiliyorlar. Sen o evin gelini değilsin bişey değilsin evin işinden gücünden sanane. Kaldıki gelini bile olsan kayınvalidenin yatagını vs. temizlemek mecburiyetinde değilsin. Senin bu deli cesaretine hayran kaldım doğrusu. Karşındaki insan kimdir hırsız mıdır arsız mıdır organ mafyasımıdır hangi devirde yaşıyosun sen. Valla yaptıklarının affedilir yanı yok canım kendine bi zarar gelmeden aklını başına topla otur oturdugun yerde. O insanlar elbette sana yüz çevirirler sen ortada bişey yokken gidip elalemin evinde yatıya kalırsan bu ne rahat kız nasıl bir insanki rahat rahat gelip gidiyor demişlerdir. Yine bunlara sebep sensin. Bence daha fazla yanlış üstüne yanlış yapma. Seviyorum diye körükörüne saplanıp kalmışsın. Çıkar at gözlüklerini biranevvel dünyaya dön. Sen o insanla evlensende bu yaptıkların herzaman yüzüne vurulacak senin her zaman çıkacak karşına sen düzgün bi kız olsan nikahsız evimize gelmezdin diyecekler sana o lafların altında ezilmek istemiyosan. Aklını başına al canım.

yorumları eleştirmek için yazmıyorum ama konuya burdan girmek için yazıyorum çoğunluk uyusturucu

kullanan briyle ne işin var öğrendikten sonra bile neden kaçmadın demiş.konu sahibide seviyorum

değişmesi için mücadele ettim demiş ben onun bu davranışının olgunluk olduğunu düşünüyorum

sevgim için emek verdim demiş bu cümesini de içten buluyorum..sizin erkek kardeşiniz bu durumda olsaydı

sizler onu terkedebilecek miydiniz,sevdiğiniz için fedakarlık yapardınız eminim ama burada okuyunca

niye kaçmadın bırakmadın yazmak banada çok kolay geliyor inanın ayrıca buradaki mesele olan bir durumu

olmamış gibi düşünmek değil zaten..bunun şu saatten sonra bir yararı olmaz kimseye..

ama bazı yorumlarada katılıyorum bu senin tek başına aşabileceğin bir mesele değildi ..ailesiyle olan

bir tartışma bir barışma olaylarını anlamadım zaten ve çok gereksiz geldi bana..sen ve onlar neden bu kadar laçkalaştırdınız aranızdaki ilişkiyi..

bu da mesafenizi ayarlayamamaktan kaynaklanıyor.sen gecelerce uykusuz kaldım ama bunun kıymetini bilmediler

demişsin ama bunu sana zorla yaptırmamışlar ..kendi iradenle yapmışsın ..o zaman onların değer bilip bilememelerini

hiç anlatma zaten çünkü o bu konunun içinde gereksiz bir ayrıntı olarak kalıyor haliyle...

sevgilin için fedakarlık yaptığına inanıyorum demiştimyöntemn tarşılır ya da tartışılmaz fakat

bu yaşta bu kolay yapılacak birşey değil yaşadıkların

dedim.. evet ama sevgilinlede aranda kaliteli bir ilişki pek göremedim..herşeyi yaptım nasıl kalite olmaz diyeceksin

belki ama işte bu yaşadıkların ,meseleler, o ve ailesiyle ilgili bana çok kalitesiz bir ilişkinin uzayan amacı

dışına çıkan uzantıları gibi geldi bana..

bu saatten sonra eğer sevgilinle birbirinizden hala vazgeçemezsenizilişkinize biraz seviye ve kalite ekleyin..bunu sizi küçümsemek için yazmıyorum..tavsiye istediğiniz için çok içten

yazıyorum inan bana..ailelerle çok muhattap olmayın..erkek arkadaşının bu süreci atlatması için

önce ailesinin yanında olması gerekiyor..çok fazla olaya müdahil olma..onun asıl porblemi şu an için

uyuşturucu dan kurtulmak...ne senin ailen,ne de seni msn e eklemesi..zamana ihtiyacınız var..ailende sana destekmiş

zaten..onlarıda gereksiz yere dğer aileyle yüz göz etme olur mu..belki her sorunu aşar gerçekten

istediğiniz buysa kavuşursunuz sevgilinle..çok da umutsuz olma derim ben..Allah şifa verir inş

o çocuğada..hepimizin başına gelebilirdi..bunun garantisi yok ..yolun açık olsun..
..

Son düzenleme:
Carrie, sen neden inat ve ısrarla, ağır olmaktan, yüz göz olmaktan bahsediyorsun? Benim tavrımı, nasıl konuşup ne tarz tepkiler verdiğimi, kişiliğimi ve ailemi önemseyerek ne şekilde bir ciddiyetle ilişkilerimi sürdürdüğümü nerden biliyorsun??? Yataklarını topladım, evlerini süpürdüm, sildim evet. Ama bu her bu işleri yaptıktan sonra bir aferin beklediğim için ya da gelip beni sevsinler falan gibi bir istekle yapışmış şeyler değil.

Benim sen ben diye konuştuğumu kim nerden biliyorda, ben sözlümün ailesiyle sizli bizli konuşurdum demiş biri.

Ben, ne yaptıysam inanarak yaptım. Hatalar mutlaka olur ki olmuşta zaten sizin tarafınızdan bakınca.

Ama insan hata yumağıdır, bugün burda yazıp çizen kaç kişinin kendi yaşantısında bu kadar soğuk kanlı ve acımasızca kararlar verip vermediğini kim nerden bilebilir?

Ve ben asla ama asla duruşumdan taviz vermedim, aramızda ki mesafeyi hep korudum.
Benim orda 1 ay kalmama surat yaptığını sanmıyorum, aksine ben giderken o 1 aydan sonra, sana iyice alıştık keşke gitmesen yavrum gibi sözler etmişti. Ne olduysa ondan sonra oldu. Daha yazmadığım çok şey var demiştim, birinin de dikkatini çekseymiş..
Bu insanların hiç biri gerçek anlamda, "kötü" değiller.
Sadece annesi kızlarından, kızları annesinden, babası kızlarından etkilenerek böyle bir kısır döngü içerisine girdikleri anda dış dünyaya karşı kendini kapatıp sadece kendini düşünüp karşı tarafı yıkmaya gayret eden ama bunun kötü sonuçlar doğuracağını düşünmeden yapan, adı nedir bilmiyorum ama böyle insanlar işte.

Ben burda ne bana ne O'na hak verin, ne aileme ne de O'nun ailesine hak verin ya da haksızlar diyin diye yazmadım.

Şu andan sonra nasıl destekçi olabilirim ya da ne yapmam gerekir diye fikirlerinizden yararlanmak adına yazdım çizdim.

Yapılmış bir ahlaksızlık yok, basitlik yok, ben ve ailem açısından adaletsizlik yok, kötülük yok, sadece bilinçsizlik ve kültür yapısına dayalı sorunlar, bundan kaynaklı yanlışlar var.

Şurda yazıp duranlar, özellikle de ısrarla sevimsiz elektriklerle yazanlar, benim ne durumda olduğuma dair bir fikirleri bile yokken, şu yazdıklarından sonra zaten kötü durumda olan benim belki intihar edebileceğimi düşünmeleri gerekirdi herşeyi çok bilir havalarındalar ya, bunuda değerlendirerek yazıp, sonra oturaklı bir cevap beklemelilerdi.

Bu yüzden şu çok bilirim, yaptığın baştan sona hata, aman unut adam olmaz, ağır başlı olmamış, e bide adamla yatıp kalktıysa daha neden evlenmek istesin ki adam, kadın ekmeğinide suyunuda vermiş 1 ay kalmasaydı suratta yapmazdı diyen herkes biraz sussun.

Diyecekse de, bunların belki aynılarını fakat daha kabul edilir ve yumuşak bir şekilde yazanlar var, biraz örnek alsnlar.

Ben çocuk değilim, 22 yaş çok büyük bir yaş olmayabilir fakat pek çok insandan (yaşları çokçaa büyük pek çok insandan) daha fazla şey yaşamış ve şu aşk söz konusu olunca tam bir tecrübesizlikle doğru kararlar belki alamayan fakat aşk haricinde ki her türlü konuda gayet oturaklı, yerinde, olgun ve olması gereken kararlar alabilen biriyim.

Birinin zayıf olduğunu hissettiği bir konuda böyle bir platforma yazıyor olmasını fırsat bilip kişiyi ezmek, üzmek, resmen hakaret boyutunda üstü kapalı bir şekilde, biraz namuslu olsaydın, ahlaklı olsaydın aman ne rahatsınız gibi mesajlar vermek isteyen herkesi de çok acı ki, fikir alabileceğim insanlar olabileceklerini düşünerek çok fazla insan saymışım.
O yazanlardan biri çıkıpta hayır ben bunu demek istemedim desin.. Sanmıyorum ya.
Hoş bu yazıyı okuduntan sonra " yooo aynen de öyle demek istedim " diyenler bile olabilir gibi geliyor ne yazık ki. Çünkü kendinizi klavye başında ki bilir kişi moduna çoktan sokmuş görünüyorsunuz.

22 yaşındaymışsın henüz. Kendine böyle saçma sapan bir ilişkiyi layık görüyorsan otur bekle. Düşün bakalım sen her şeyden önce bunu mu yaşamayı hak ediyorsun? Afedersin de başlarım böyle aşka da sevgiye de. Böyle ilişki olacaksa da olmaz olsun. Bu ne ya? Elin anasının babasının düşünmediği insanı sen ne diye bu kadar düşünüyorsun? Kendi hayatına bak. Seni hayatından çıkarmasını seni sevmemesini bekleyene kadar sen çıkar onu hayatından.

arkadaşım konunun tamamını okudum yorumları okuyamadım ama az buçuk tahmin edebiliyorum

öncelikle seni tavrından ve emeğinden dolayı çok taktir ettiğimi bilmeni isterim.

sen o kadar gerçek ve güzel bişey yaşamışsın ki hiç bişey kazanmamış olsan hatta sevdiğini kaybetmiş olsan bile,

kendine olan saygını katlamışsın ona bu kadar sahip çıkarak, kolu kanadı olarak...

konunda beni tek etkileyen senin sevginin gücü oldu onun ailesi bunun ablası benim babam fln bunları boşver

ama hissiyatım şudur ki sevgilin maddenin pençesinden kurtulamadığı için senden uzak duruyo, karşına çıkıcak yüzü olmadığı için...

arkadaşım konunun tamamını okudum yorumları okuyamadım ama az buçuk tahmin edebiliyorum

öncelikle seni tavrından ve emeğinden dolayı çok taktir ettiğimi bilmeni isterim.

sen o kadar gerçek ve güzel bişey yaşamışsın ki hiç bişey kazanmamış olsan hatta sevdiğini kaybetmiş olsan bile,

kendine olan saygını katlamışsın ona bu kadar sahip çıkarak, kolu kanadı olarak...

konunda beni tek etkileyen senin sevginin gücü oldu onun ailesi bunun ablası benim babam fln bunları boşver

ama hissiyatım şudur ki sevgilin maddenin pençesinden kurtulamadığı için senden uzak duruyo, karşına çıkıcak yüzü olmadığı için...

Yorumları da okusaydın keşke, herkes bir ahlaksızlık yapmışım gibi ne işin var elalemin evinde vs gibi şeyler söyleyip durdu..
Ben onu kurtarmak istiyorum, yani diyorum ki; beni sevmediyse neden yanında olmamı istesin, o kadar mutlu olsun.. Beni sevmediyse neden kötü herşeyine engel olabileyim, buna izin versin.. Beni akrabalarının geri kalanıyla tanıştırmak için o kadar hevesli olsun.. Sence onu bu fikirden, yani söylediğin gibiyse, karşıma çıkacak yüzü yok durumundan nasıl kurtarabilirim?

Çünkü ona artık dayanacak gücüm kalmadığını söylediğimde, beklemek çok zor olmasa gerek dediğinin bindebiri seviyorsan, ya bekle ve yeniden herşeyi güzelleştirelim ya da bi yol bulmak yerine kendimi öldüreyim gibi şeyler dedi..
Beni istemiyor, sevmiyor olsa der mi sence bunu?

sonuna kadar okumadımda, senin ne işin var 1 ay boyunca elalemin evinde?

aynen bende onu merak ettim, sen bu kadar kendini paraladında kıymetlimi olurum sandın, kendi değerini düşürmüşsün bende tamamen okuyamadım çok depresif geldi yazı sinirimi bozdu, uyuşturucu kullanan biri kolay kolay bırakamaz aileside hiçbi şey yokmuş gibi düğün dernek köy falanmı geziyolardı o çocuğa baban seni verir mi? biraz ağırdan satar insan kendini ne desem bilemedim valla

aynen bende onu merak ettim, sen bu kadar kendini paraladında kıymetlimi olurum sandın, kendi değerini düşürmüşsün bende tamamen okuyamadım çok depresif geldi yazı sinirimi bozdu, uyuşturucu kullanan biri kolay kolay bırakamaz aileside hiçbi şey yokmuş gibi düğün dernek köy falanmı geziyolardı o çocuğa baban seni verir mi? biraz ağırdan satar insan kendini ne desem bilemedim valla

Defalarca yazdım, her sorana ayrı ayrı açıklayacak değilim. Dediğim gibi burda birilerine hesap vermek adına değil, adı kadınlar kulubü ya, destek içerisinde olmak, belki kendimi toparlamama yardımcı olacak insanları bulmak adına burdayım. O yüzden merak ettiklerine kendi kendine cevap verip, diğerlerininde yaptığı gibi asıp kesebilirsin. İyi akşamlar.

Sevgi adına yapılabilecek şeylerden sadece bazılarını yaptım ben.. Ailemin nasıl izin verdiğini merak eden, arada bi ciddiyet yokken gidip yatakları toplaman vs çok gereksiz olmuş diyen, ve eleştriye dahi açık değilsin diyen kişilere diyebilecek çok şey bulamıyorum. Zaten söz konusu ailem oluncada herkese koca bir dur diyorum. Burda yapılan fedakarlıklar söz konusu. Hepinizde ne güzel davulun sesi dışardan hoş gelir mantığının bilinç altınıza gönderdiği sinyalle acımasızca yok şu hata, yok bu hata, yok şu yanlış, yok ailen nasıl izin verdi, annen ne diye bu kadar müdahale etti gibi şeyler diyip duruyorsunuz. Ailemin yanlış yaptığına asla ama asla inanmıyorum. Nasıl gidip kaldın, nasıl izin verdiler sorularınıza gelince de, güven denen birşey var, bilmem haberdar mısınız? Ben ailesine sonsuz güvenen ve şimdiye kadar da ailesinin kendisine hergün daha fazla güvenmesini sağlayan davranışlarda bulunmuş biriyim. Ben tek başıma yurt dışına da gittim geldim, kaldı ki gelecek düşlediğim insanın ailesine karşı neden bir güvensizlik duyayım? Ve resmiyet yok diyorsunuz da, resmiyet gayet tabi vardı. Sadece hata, ben kendimden çok verdim. İyiliğin hep esas çözüm olacağına inandığım için kimseye karşı ne bir art niyet ne bir fesatlık hissetmeden, toplayacağım bir yatağın, düzelteceğim bir yorganın ne gibi bir zararı olabileceğini düşünmedim bile. Bu yüz göz olmak değil, aksine bulunduğunuz yerde misafir bile olsanız üzerinize düşeni yapmak durumunda olduğunuz gibi, bende o evde o evin gelini sıfatıyla bulunuyor olmamdan kaynaklı benden bekleneni yaptım. Özellikle de gidip aman ben toparlıyım yatağınızı demedim elbet. Yazı çok uzun ve çok fazla karışık olmuş, farkındayım. Ruh halim dolayısıyla toparlayamıyorum.

Ben hata olanların zaten farkındayım arkadşlar, öyle olmasa öz irademle buraya yazıp fikirlerinizi alma fikrine yakınlaşmazdım bile. Ancak, üslubunuz, tarzınız benim hoşuma gitmedi. Yazacaksanız, zaten görüyorsunuz ki zor durumda olan biri var, daha da fazla zora sokmak yerine madem kadınlar kulubü, dayanışmaya geçmek daha yerinde olmaz mı?

Biz evli hayatı yaşamadık, ben evine taşınmadım, kimseyle yüz göz olmadım, aksine ailesinden herkese ne kadar şakalaşsam da, muhabbet etsem de aramızda hep bir seviye vardı ve ben bunu yaşanan herşeye rağmen korudum.
Asla yüz göz olmak gibi bir durum söz konusu olmadı. Ben, emeksiz hiç birşeyin olacağına inanmıyorum. Sevgide de bu böyle. Emek vereceksin, gerekirse yıllarca bu sürecek. Eğer gerçekten istiyorsanız. Yok hayır ben emek vermem dersenizde, bişey diyemem.. Ama emek dediğin tek taraflı değil, her iki kişininde vermesi gereken birşey derseniz, saygımdan susar, sadece hak veririm.. Çünkü benim yaptığım en büyük hata tek taraflı yapıyor olmaktı herşeyi..

Yaptıklarımı eleştriyorsunuz fakat, hepinizin çevresinde mevcuttur ki, evli olanlar bile bu kadar fedakarlığa girmiyor. Bunu görerek, daha farklı bir tarzla fikirlerinizi sunarsanız daha memnun olurum.

Alaycı bi şekilde, anlamayanlara özet geçenlerde ya üsluplarını düzeltsinler ya da yazmasınlar. Alay edilecek bir konu yok çünki.

tatlım yazında belirtmişsin bende psikoljik sorunlarımdan dolayı ilaç kullanıyodum uyumamak için bıraktım demişsin bence ilaçlarını bırakmak sana yaramamış burda bu kadar adam aynı şeyi söylüyosa bi bildiği vardır demi hayatım, fedakarlık ayrı şey vıcık vıcık olmak ayrı şey, senin düşündüğün kadar ailesi düşünmemiş onu be, msn'den mi konuşsak facebooktanmı konuşsak bilmem ne yok annemi ekle, benim aklım ermedi senin işine Allah yardımcın olsun

canım benim sen onun sevgisinden de şüphe etme

biyerin acıdığında onun daha çok acıyan ne biliyim sen ağlayınca sana sarılıp ağlayan biri sevmiyo olabilirmi???

bunu en iyi sen biliyosun nasıl sevildiğini sen hissettin ve bal gibi eminsin sevildiğinden

ama o madde denilen şey varya o insanın yaradılışında olan bütün güzellikleri zaman içersinde alıp götüren bişey

en güçlü sevgiden bile daha güçlü bişey lanet olasıca

sevgilinin verdiği mücadeleyi hafife alma bu süreçte seni kırdıysa ciddiye alma seni aramıyo sormuyosada senden vazgeçti sanma

çünkü kendinde değil

şimdi şu durumda ben senin yerinde olsam napardım diye düşündümde

atlar giderdim valla:KK66:) yorumcu arkadaşlarada sevgiler bu arada:))

Anlatamıyor muyum yoksa inatla anlamak mı istemiyorsun arkadaş? Evine yerleşmedim diyorum. Bizim hayatımızda cinsiyetten önce "insan" vardır. Bende yurt dışında büyüdüm. Mesele bu da değil. Bir insanın evine gidiyor olmak neden bu kadar kötülük arz etsin ki? Evet, şu dünyada en tehlikeli varlık insan fakat bu her zaman bizim başımıza gelecek kötülüklere işaret mi olmalı? sürekli korkularla mı yaşamalıyız? Herneyse. Saygı dersen, bizim evde fazlasıyla mevcut ki, 3 kişiyiz ve her birimizin kendine ait sorunları asla olmadı. Birbirimize o kadar saygı duyuyoruz ki ve içten; bütün sorunları birlikte yaşayıp birlikte çözüyoruz. Ben çocukken bile evde alınacak kararlarda fikrim sorulurdu, bu kadar saygılıyız. Ailem bana doğduğumdan beri o kadar saygı gösterdi ki, bende o gösterdikleri saygıdan katkat fazlasını onlara karşı yaşıyorum, hissediyorum. O kadar saygılıyız ki, ne gizli saklı bişeyimiz var ne de söylemeye korktuğumuz şeyler.. Yaşadığım herşeyi o kadar açık ve net biliyorlar ki, bir gram endişeleri yok acaba yanlış birşey yaşadılar mı diye.. Eminim aklından bunu geçirenleriniz bile vardır.. Saygı dediğin, birşeyleri gizlemek, gizli saklı yaşamaksa, sevgili için babanın karşısında ağlamamaksa, bu tarz bir saygıyı ne ben ne de ailem kabul etmiyoruz.

valla tatlım yazında sanki evine yerleşmişsin gibi yazmışsın 8 10 saat falan başında bekliyodum gibi

X