• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı hanımlar bana da bir akıl verin..

Duymazmış mısınız? Ben kıskanç değilim yıne de zoruma gıderdı bu durum. Siz kıskanç değilsiniz. Eşiniz sebebiyet vermiş huylanmanıza. Bence uzak durmasını sağlayın. Ya da kız ne ayak öğrenin. Bir de eşinizle samımı olmasa da baska bır erkekle bu kadar samımı olması anormal geldı bana. Hem esının haberı de yokmus. Eşinizin bu duruma kayıtsız kalması da ayrı bir ironi. Siz fazlasıyla haklısınız. Kavga cıkarmadan halletmeye calısın. Görün bilin en azından. Abi diyip bacım dıyıp takılan çok insan gördüm.

Hayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...

Gerçekten ben anlayamıyor muyum? Cahil miyim? Normal mi bu durum?

Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.

Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.

Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.
Kesinlikle izin verme ne cahilliği.

Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...

Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.

Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.

Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.
Kesinlikle abartmiyorsun. Benim eşim de bazen iş saatlerinde beraber yemek yer şirket yemeği olur gider bunlara eyvallah ben zaten gidemem yaninda. Ama onun dışında iş dışı sinema konser planı yapılsa ya beni de çağırırlar ya da eşim de gitmez. Olması gereken budur. Ikisi arasında fark var iş arkadasiysa iş yerinde kalmalı arkadaşlıkları. Öyle değilse siz de dahil olmalisiniz

Abartiyorsun diyenleri hiç ama hiç anlamadım. Bana göre iki tane evli adamla bekar bir kadının yanlarında eşleri yokken pikniğe gitmesi normal değil. Bunu normal görenleri de hiç bir zaman anlayamayacgim. Çok mu zor ikisinin de eşlerini de alıp hep beraber takilmalari. Daha Ayşe dedikleri kişiyi tanımıyor bile konu sahibi. Elin kadınına ne diye guvenecek zaten . Kimse kusura bakmasinda normal bir kadın da iki evli adamla baş başa gezmez , çok gezmek istiyorsa gerçekten çok delikanlı ise adamların eşleri ile tanışır, onlarla da beraber bes kişi takılırlar.

Bütün yorumları okudum ben başka birşey söyleyeceğim. Ben de kıskancım eşim iş nedeniyle karışık ortamda gece nöbetli hatta aniden yanına gidecek olsam eşimi arayıp haber vermeden ortamına giremiyorum ne rahat bırakırım amaan yapmaz öyle şey diye ne de(bazı zamanlar hariç burnundan getiririm ) peki ya ahmet o ortamlarda hiç yoksa yakın arkadaşı ahmet olduğu için eğer ayşeyle ilgili zorda kalırsa ahmet sende vardınya diye size yalan söyletecek birisi olsun diye sürekli ahmet de ahmet de diyorsa şimdi diyeceksiniz ki bana söylemeyebilirdi ama çevrenizden birisi görse size söylese eşinle ayşeyi birlikte gördüm diye o an size der ben sana söylemiştim ya pikniğe gitmiştik diye yada şraya gitmiştik diye ahmet tuvaletteydi yada markete inmişti o an karşılaştık diye belki de ahmeti sadece sözle paravan olarak kullanıyor işini fazlaca garantiye almak için ben olsam parça parça eder konuyu öğrenirdim Ahmet’in eşine de uygun bi dille duyururdum ahmet yok öyle bişeydye bi şekilde eşini ikna eder ortalık karışabilir herşeye ortaya çıkabilir. Ama bence kendinizi yanlış hissetmeniz yada hissettirilmeniz yapacağınız en büyük yanlış olur

İşler çığırından çıkmadan bi sekilde isyerine git eşinin. Gerekirse is yerinden izin al. Dışarda islerim vardi bitince yanina ugramak istedim aksam beraber doneriz de. O bahaneyle de ayseyle tanisirsin. Çıkışta da birden aklina gelmiş gibi bu aksam disarda yemek yiyellim mi de ahmet le ayse ye de teklif et. Kabul etmezse tatlı tatlı israr et:KK52: kesinlikle o bayanla tanış derim

Ayrıca son anda yapılan pikniğe şehir dışı gezisine dahil olabilen kardeş ayşe hanım nedense bu kadar kardeş gördüğü şehir dışına pikniğe gitmeye cesaret gösterdiği arkadaşlarıyla eşleriyle birlikte ve ilk kez görüşecek olmasına rağmen işlerini denk getirip gelememiş o kadar samimiyse yemeğe gelemiyorsa çaya gelirdi yada yemeği yer çaya kalmazdı eşlerinizle bu kadar samimi ama sizinle tanışmaya uygun olamıyor uygun olamadıysa başka zamana ayarlar bi organizasyon ayıp oldu ya bigün çaya çıkalım kahveye çıkalım diye ayarlama yapardı ayşe tekin değil ve hatta ahmetle ilgili de değil konu bence sen eşini iyi yokla

Sizde delikanlısınızdır.. İki evli erkekle pikniğe ya da şehir dışına çıkar mısınız?
Buna eşiniz ne der? Hiç sevmem böyle yılışıklığı.. Kurumda kadın yok mu Ayşe ile takılacak? Hem ben olsam eşinin yanında konuşurdum.. Keşke Ayşe de gelse idi.. Aslında piknik ve şehir dışına vakit ayırabiliyor Vs derdim..

Şu durumda bende bir erkek arkadaşımla dışarı çıkardım.. En azından bir öğle yemeği filan.. Ondan foto çektirir.. Bana mesaj atmasını isterdim.. Baksın bakalım kim fesat ??

Sen esinin arkadasi ahmet midir nedir onla konus bence kocamin bekar kadinlarla gezmesini istemiyorum esimin bulundugu yerde ayseyi cagirma diye adama anlat

Bana hiç abartıyorsunuz gibi gelmedi. Kendimi sizin yerinize koyuyorum eşim iş arkadaşı ile şehir dışına gezmeye gitmez, plana beni de dahil eder zaten bende tek başına şehir dışına yaptığı gezme planına onay vermem.
Piknik olayı da ilginç, tüm işyeri piknik yapsalar anlarım ama üç kişi piknik olur mu, piknik ailecek yada toplu olarak yapılan birşeydir, yanında eşi olmadan iki evli adam bir kadın ne pikniği Allah aşkına.

Bu organizasyonlara neden siz dahil edilmiyormuyşsunuz? Bu Ayşe nasıl bir tesadüf ki hep ‘son anda’ planlarına dahil oluveriyor? Canciğer olunan sürekli vakit geçirilen Ayşe ile siz niye tanıştırılmıyorsunuz bu kız neden eşinizce aile ortamına sokulmak istenmiyor?

Eşiniz kendi yaşadığı şeyleri olaya Ahmet’i de dahil ederek anlatmış olabilir. Bana bu Ahmet yanlarında hiç yoktu, bu durum açığa çıkmasın diye de yemeğe Ayşe davet edilmedi gibi geldi. Keşke Ahmet’in eşinin üstü kapalı ağzını arasaydınız, bizimkilerde geçen pikniğe gitmişler beraberde gidelim gibi gibi. Bu işin içinde başka bir iş var gibi geldi bana umarım yanılıyorumdur.

Hiç kıskanç değilimdir ama haklısınız, size hak verdim. Özellikle siz davet ettiğinizde gelmemesi ama her yere son anda davet edilip gitmesi çok ilginç. Tekrar bir buluşma ayarlayın veya eşinize ısrar edin bu sefer beş kişi bir plan yapın bir gözlemleyin derim.

Bana sizin koca ile bu kadının beraber olma ihtimalleri daha yüksek geldi. Belki de eşiniz arkadaşını kullanıyor.

Diyelim ki gerçek 2 adam da bekar gibi başka bir kadınla piknikte, şehir dışında ne yapıyor? Her şeyi de sonradan öğreniyorsunuz. Sonradan deyince haklı olmuyorlar.

Benim kocam bunlari yapsa çoktan kapının önüne koymuştum. Vallahi sabırlısınız!

Yok artık.ben eşimin iş yerinde samimi oldugu kişilerle daha samimi olup kahve çay içmeye gidiyorum.yanlış anlasılmasın taktik değil kendiliğinden oluyor.yani diyelim işyerinde kadın çalışanlar var samimi olduğu.işte bir iki tanışmak kaynaşmak için eşli yemekler ve pikniklere gidiliyor.sonra bir bakıyoruz erkekleri aradan çıkarmışız biz kadınlar arkadaş oluvermişiz.
Eşinizinki gibi ilişki türünü ilk defa duyuyorum.Ayşe demeli ki eşlerinizi de çagırın beraber cıkalım.yok demiyorsa orada sorun var.eşiniz de demiyorsa ona da ağzının payını verin.

En azından saklamamiş , bu güzel.

Daha sakin yaklaşın. Bir daha sonradan haberin olursa , bana da sonradan haber edebilirsin , gelirim hemen bende diyebilirsiniz.
Ya da buluşmadan evvel , " geliyor mu Ayşe' de diye sorabilir illa ki..

Delikanlı kız sen anlamazsın demesi çok sinir bozucu. Sizde delikanlı delikanlı başka erkeklerle bulussaniz yine size bu kelimeyi kullanır mi acaba ?

Diyelim ki gerçekten ortada kötü hiçbir şey yok; sizi bu yüzden, el için üzmesi bile çok ayıp. Bazı yorumlara katılıyorum kadının davetten haberi olmayabilir. Ben iş yerindeki arkadaşlarımla, oturur kahve içerim, eğer önemli bir şey varsa yemeği beraber yer iş konuşuruz. Aramızdan biri ayrılıyorsa veda yemeği olur vs. Ama zaten tüm hafta yüzünü gördüğüm adamla ya da kadınla, hiç fark etmez, niye bir de haftasonu piknik yapim ki! Bu ne saçma şey. Kadına sosyal medyadan da bakın. Belki sizin haberiniz olmayan başka geziler vs. De vardır. Eşinizin telefonundan bi bakın

Nişanlıyken benzer bi olay yaşadım. Nerdeyse nişanı atacaktım. Burnundan getirdim. Bırak bayanı o durumu sağlayan erkek arkadaşıyla dahi görüşmedi bi daha...
O bayanla bi an önce tanışın. Kadınla erkek arkadaşlığı hikaye... delikanlı kızsa evli erkeklerle takılırken zahmet edip eşleriylede tanışsın madem

Kiskanmadim. Benimde is yerinde cok yakin erkek arkadaslarim var. Ama gariosedim. Cunku tum bu erkek arkadaslarim esiminde kankalari olmus durumdalar. Ben esleriyle can ciger olmus durumdayim. Yani ailecek gorusulsun yenilsin icilsin tamam ama evli 2 adam 1 kadin esleri olmadan sirf gezmeye tozmaya sehir disina gidiyolar. Bence kiskanilacak bisey degil ama hosta degil, tuhaf, olmamasi gerekir.

Back