• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı hanımlar bana da bir akıl verin..

bir gelişme var mı? merak ettim açıkçası...
Tşk ederim ilginiz için. Ahmet'in eşi ile görüştük. Sohbet muhabbet derken konuyu açtım. Söyle söyle her yere gidiyorlar. Bu yüzden rahatsız oldum eşimle sorun yaşadım. Diye anlattım. Kadın Ayşe'yi bir kere is yerinde gormus sadece ama böyle görüştükleri den haberinyokmus. Hatta en en son yaptıkları geziden haberi bile yokmuş.
Onun da morali çok bozuldu.
Eve gelince durumu eşime anlattim. Keşke hiç söylemeseydin. Dedi sadece. Başka birşey demedi.
Ben bu konuyu kapattım sana da söz verdim. LutfeL sende bir daha açma dedi.
O günden sonra Ahmet'in karısı hiç aramadı bende eşime verdiğim sözden dolayı aramadım ama onun kocasi ne demiş merak edkyorum er geç bir daha görüşürüz sadece biraz zaman geçsin istiyorum.

Haklısınız kesinlikle
Ayşe var ya o ayşeler sinsirella ayşeler
Düzgün bir insan olsa zaten ayşe hanım eşlerin rahatsız olacağı bir ortamda yer almaz beni iki evli arkadaşım is toplantı dışında özel yerlere davet edilsem kibarca red ederim etmiyorsa hoşuna gidiyor demek ki bitirmemiş

Haklısınız kesinlikle
Ayşe var ya o ayşeler sinsirella ayşeler
Düzgün bir insan olsa zaten ayşe hanım eşlerin rahatsız olacağı bir ortamda yer almaz beni iki evli arkadaşım is toplantı dışında özel yerlere davet edilsem kibarca red ederim etmiyorsa hoşuna gidiyor demek ki bitirmemiş
Devam etmiş gezmelere

Tşk ederim ilginiz için. Ahmet'in eşi ile görüştük. Sohbet muhabbet derken konuyu açtım. Söyle söyle her yere gidiyorlar. Bu yüzden rahatsız oldum eşimle sorun yaşadım. Diye anlattım. Kadın Ayşe'yi bir kere is yerinde gormus sadece ama böyle görüştükleri den haberinyokmus. Hatta en en son yaptıkları geziden haberi bile yokmuş.
Eve gelince durumu eşime anlattim. Keşke hiç söylemeseydin. Dedi sadece. Başka birşey demedi.
O günden sonra Ahmet'in karısı hiç aramadı bende eşime verdiğim sözden dolayı aramadım ama onun kocasi ne demiş merak edkyorum er geç bir daha görüşürüz sadece biraz zaman geçsin istiyorum.

rica ederim, bu tarz ilişki içinde olmaları normal değil gerçekten.

örnek verecek olursam geçen hafta iş yerindekilerle eğlenceye çıktık abi dediğim iş arkadaşım beni ve bir kadını daha bıraktı arabada hikaye çektik paylaştık falan eşi de takip ediyor ve eşiyle de ilişkimiz iyi olduğu için böyle şeyler sorun olmuyor. hatta ertesi gün sizin hikayeler olmasa adamı merak edicem falan dedi güldük eğlendik. ben bekar bi kadın olarak evli arkadaşlar ile samimiysem eşleriyle de samimi olmaya çalışıyorum eğer eşleri ile tanışmıyorsam da mesafeyi koruyorum. sizin bahsettiğiniz ilişki çok tuhaf umarım eşiniz bundan sonra dikkatli olur

sevgiler

Duymak isteyeceği şeyleri söyleyip olayı kapatmıştır

Hoş değil , hemde hiç hoş değil :işsiz:

Back