• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı hanımlar bana da bir akıl verin..

bakin ben ahmet mehmet ve esleri demedim. esinizin yakin bir arkadasi olarak sadece Ayseyi dedim. belki ahmet ile ayse arasinda bir sey var? dolayisiyla belki ayse ahmetin karisiyla bir araya gelmekten kacinacak?

siz esinize ona guvenmuyormus gibi degil, senin is ortaminda bu kadar guvendigin arkadasini hususi olarak evimizde agirmalak istiyorum diyerek cagiracaksiniz. bu durumda eger esiniz yahut kadin gene diretirse sorun sizin evliliginizle ilgili olabilir mi diye dusunuruz. yok ayse gelir, siz de ayseden temiz bir enerji alirsaniz sikinti yok. gerisi bizi baglamaz.
Eşim onla görüştüğünü kabul etmiyor ki. Sürekli Ahmet'in arkasına sığınıyor. O çağırdı o etti. (Gerçekten de birebir sohbetlerini yada bir yere gittiklerine hiç şahit olmadım.) Ahmet varsa Ayşe de var. Ama bu durum beni rahatsız ediyor.3 lu takilmalarina anlam veremiyorum. Huzursuz oldugumu söylediğimde ''e yapım onlar kardeş gibiler adama çağırma mi diyum' diyor.
Şimdi Ayşe yi çağır desem hayatta çağırması ne işi var bizde diyecek.

Kesinlikle haklısınız var bu işte bir iş.. ya Ahmet Ayşe ile görüşmek için eşinizi bahane ediyor ya da eşiniz bahane ediyor. Bilemedim. Ben asla kabul etmezdim böyle bir durumu eğer arkadaş ise aynı ortama eşini de sokabilir insan

Bende aynı şeyi diyorum.adem gorusuyorsunuz beni de çağırın diyorum ama muhtemelen aralarındaki samimiyeti görmeyim diye hep oyaliyor beni

Eşim onla görüştüğünü kabul etmiyor ki. Sürekli Ahmet'in arkasına sığınıyor. O çağırdı o etti. (Gerçekten de birebir sohbetlerini yada bir yere gittiklerine hiç şahit olmadım.) Ahmet varsa Ayşe de var. Ama bu durum beni rahatsız ediyor.3 lu takilmalarina anlam veremiyorum. Huzursuz oldugumu söylediğimde ''e yapım onlar kardeş gibiler adama çağırma mi diyum' diyor.
Şimdi Ayşe yi çağır desem hayatta çağırması ne işi var bizde diyecek.

esinizin ben degil miki isedi soyleminde durust olduguna inaniyorsaniz, yani gercenten de miki isemisse ki olabilir, o zaman musterih olun fazla kurcalamayin.

iş yerine gidip burdan geçiyordum selam vermek istedim diyip tanışın.
arkası gelecektir zaten.
ayşe denilen kadın adamın evli oldugunu bilmiyorsada ögrenmesi için konuyu direk onlara getirin

semurcan semurcan ben ilk başlarda görüşmeyi demedim. Pikniğe gittiniz madem ortamda kadın var bende gelebilirdim. Beni niye cagirmadin dedim. Gezi olayında da.. erkek erkeğe gidecekler sanıyordum. İlk başta beni neden cagirmadin dedim. Bende gelebilirdim hem Ayşe ile tanıştırdim. Dedim

iş yerine gidip burdan geçiyordum selam vermek istedim diyip tanışın.
arkası gelecektir zaten.
ayşe denilen kadın adamın evli oldugunu bilmiyorsada ögrenmesi için konuyu direk onlara getirin
Evli olduğunu biliyor. Hatta adam çocuğunu yanında götürüyor bazen.

esinizin ben degil miki isedi soyleminde durust olduguna inaniyorsaniz, yani gercenten de miki isemisse ki olabilir, o zaman musterih olun fazla kurcalamayin.
Evet suçlu Miki ama bu durum eşimin hoşuna gidiyor. Ortamdan rahatsız değil anladığım kadarı ile

Şöyle pay biçtim kendimden . Eşimin 2 tane bayan arkadaşı vardi biz evlenmeden önce beraber çalışmışlar bu kızlarda evlenmiş sonra bizde evlendik ara ara görüşürüz de ailecek .
Hatta kızları bende sevdim onlar da benı 3 muz ayrı da görüşürüz bazen .

Neyse bu bayanlardan bir tanesi yine eşimle beraber çalışmaya başlayacaktı yol da uzak baya .
Eşime dedim ki kız perişan olmasın yollarda nasılsa gidiyorsun beraber gidin diye .

Eşim de dedi ki "ben direk teklif edemem ne kadar görüşüyor olsakda belki eşi rahatsız olur vs . Kimseyi huzursuz etmemek baştan önlem almak lazım" dedi .

Hak verdim adama doğru yani . Diyeceğim o ki gerçekten ortada bir durum yoksa bile bu tarz konularda dikkatli olmak lazım .

Delikanlı kız vs. Boş laf bunlar . Madem o kadar normal niye tanistirmiyorlar.
Başbasa gezmeler bekar gibi hiç hoş değil .

Evli adamların eşleri olmadan bekar hanımlarla piknikte ne işi var, hadi iş yeriyle beraber falan olsa neyse de. Kıskanmakta sonuna kadar haklısınız son anda öğrense bile iki dakkasını size haber vermesi ve gelir sizide alır beraber gidersiniz asla kabul edilir bir durum değil tavrınızı koyun bide şehir dışına gitmekde ne demek siz yine cok sakin kalmısınız

Hayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...

Gerçekten ben anlayamıyor muyum? Cahil miyim? Normal mi bu durum?

Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.

Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.

Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.

Hepsini tek tek Ahmet’in karısına sanki laf arasında anlatır gibi anlatırdım. “Ben kızdım ama eşim Ahmet çağırdı dedi. Onlar eski arkadaşmış, o zaman normal tabii” der, sanki kimseyi kötülemiyor, normal bir şey anlatıyor gibi anlatırdım. Madem hep Ahmet (!) çağırıyormuş, şimdi o düşünsün.

Şöyle pay biçtim kendimden . Eşimin 2 tane bayan arkadaşı vardi biz evlenmeden önce beraber çalışmışlar bu kızlarda evlenmiş sonra bizde evlendik ara ara görüşürüz de ailecek .
Hatta kızları bende sevdim onlar da benı 3 muz ayrı da görüşürüz bazen .

Neyse bu bayanlardan bir tanesi yine eşimle beraber çalışmaya başlayacaktı yol da uzak baya .
Eşime dedim ki kız perişan olmasın yollarda nasılsa gidiyorsun beraber gidin diye .

Eşim de dedi ki "ben direk teklif edemem ne kadar görüşüyor olsakda belki eşi rahatsız olur vs . Kimseyi huzursuz etmemek baştan önlem almak lazım" dedi .

Hak verdim adama doğru yani . Diyeceğim o ki gerçekten ortada bir durum yoksa bile bu tarz konularda dikkatli olmak lazım .

Delikanlı kız vs. Boş laf bunlar . Madem o kadar normal niye tanistirmiyorlar.
Başbasa gezmeler bekar gibi hiç hoş değil .
Teşekkür ederim cevabınız için. Herkes aynı duyarlilikta olamıyor. Burda en çok eşime kızıyorum. Böyle bir ortamda benim ne kadar huzursuz oldugumu bile bile girebiliyor.
Takdir ettim eşinizi

Evli adamların eşleri olmadan bekar hanımlarla piknikte ne işi var, hadi iş yeriyle beraber falan olsa neyse de. Kıskanmakta sonuna kadar haklısınız son anda öğrense bile iki dakkasını size haber vermesi ve gelir sizide alır beraber gidersiniz asla kabul edilir bir durum değil tavrınızı koyun bide şehir dışına gitmekde ne demek siz yine cok sakin kalmısınız
Şimdilik sakin kalmaya devam ediyor um. Ne kadar dayanabilir um hiç bilmiyorum

Teşekkür ederim cevabınız için. Herkes aynı duyarlilikta olamıyor. Burda en çok eşime kızıyorum. Böyle bir ortamda benim ne kadar huzursuz oldugumu bile bile girebiliyor.
Takdir ettim eşinizi

Arkadaşlar tabi ki olacak ama dikkat etmek lazım hassas konular bunlar .

Siz şimdilik kızdığınızı belli etmeden şu Ayşe yi bi tanıyın . Bi bahaneyle gidemezmisiniz iş yerine . Diğer arkadaşın eşine de çaktırmadan piknik mevzusunun muhabbetini yapın mutlaka bakalım ne diyecek .

Hadi pikniğe gerçekten son anda gelmiş olsun da il dışına planlanmış bir seyahate ayşe nasıl son anda gelebiliyor? Büyük ihtimalle öncelen planlanmış bir şey, sizden tepki almamak için hep aynı bahane öne sürülüyor.
Eşinizin “o delikanlı kız, sen anlamazsın.” Lafı da cidden çok bayağı. Sizin de olduğunuz ortamdan zevk almıyor muymuş yani? Erkek muhabbetini anlarım da karma gidilen etkinliklere eşinizin sizi de dahil etmesi, en azından teklif etmesi gerekir diye dişünüyorum.

Siz eşinizden değil Ahmetten şüpheleniyorsunuz anladığım kadarıyla. O ikisi sevgili bile olsa yanlarında eşinizin sürekli bulunması çok abuk bir durUm.
Ben olsam Ahmetin karısıma gider, eşimden şüpheleniyorum böyle böyle bir durUm var, sürekli üçü birlikte senim haberin var mı diye meseleyi açarım. Kızın aklına olayı sokar birlikte harekete geçerim. İşin aslı eninde sonunda çıkar ortaya

Konu sahibi ,acaba eşiniz ortamlarda sizinle birlikte görünmek mi istemiyor?
Utanıyor durumu gibi mesela .

Her ne olursa olsun ayşeyi görmek için işyerine gidin.
Ahmet'in de eşini arayın ayşe ile olan pikniği söyleyin.
Bu kadar da olmaz .

Kadınlar bu kadar salak yerine konmamalı

Kusura bakmayın yazacaklarım pek hoşunuza gitmeyebilir. "Madem ani gelişti piknik ahmet ayşe yi ararken sen de beni arayabilirdin beni de alirdiniz aynı sürede" demeliydin. Ahmet in bazen çocuğunu da yanında goturdugunden bahsetmisiniz o zaman eşiniz mi ahmet i paravan olarak kullanıyor. Yoksa bir çocuk annesinden gizlemez. Esinize çok güvenmeyin ve kurcalayın bu işi eşinizle açık açık konuşun Ahmet ten ve bu alengirli işlerden hazetmediginizi söyleyin. Burnuma çok pis kokular geliyor

Kusura bakmayın yazacaklarım pek hoşunuza gitmeyebilir. "Madem ani gelişti piknik ahmet ayşe yi ararken sen de beni arayabilirdin beni de alirdiniz aynı sürede" demeliydin. Ahmet in bazen çocuğunu da yanında goturdugunden bahsetmisiniz o zaman eşiniz mi ahmet i paravan olarak kullanıyor. Yoksa bir çocuk annesinden gizlemez. Esinize çok güvenmeyin ve kurcalayın bu işi eşinizle açık açık konuşun Ahmet ten ve bu alengirli işlerden hazetmediginizi söyleyin. Burnuma çok pis kokular geliyor
Bende konu sahibine açık açık bunu söyledim koca elden gidiyor dedim ama konu sahibi çok iyi düşünceli :( çok iyi niyetli.

Ya konduramıyor belki de.

Back