- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Hayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...
Gerçekten ben anlayamıyor muyum? Cahil miyim? Normal mi bu durum?
Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.
Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.
Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.
Bu kıskançlıgın otesinde birsey. Benimde bir arkadasim dostum var erkek.. esim ben arkadasim gorustuk bir keresinde esimle de cok iyi gecindiler bende cok mutlu oldum. Arada mesajlasirizda. Ama esimsiz asla ve asla buluşma falan olmaz.
Biraz kurcalarsaniz farkli şeyler cikacakmiş gibi...