Ahmet eşi bize geldiğinde piknikte bahsettim. Bizi neden goturmuyorlar dedim. Kadın da aynı şekilde bir daha beraber gidelim dedi. Ama ne ben Ayseden bahsettim ne de kadin. Hiç adı bile geçmedi.Ahmet’in eşine yemeğe aslında ayşeyi de çağırdığını ama müsait oşmadığını söyleyin. O arada siz tanışmışsınızdır gerçi gibi cümle de söyleyin bakalım ne diyecek. Şayet hiç tanımıyorsa ya ahmet eşine yalan söylüyor ya da eşiniz size yalan söylüyor ahmetle ayşe aslında o kadar da samimi değiller.
Bir de benim bildiğim piknik olayları genellikle kalabalık yapılır. Hadi 3 erkek gidebilir pikniğe de kadın da geliyorsa eşli organizasyona dönmez mi?
Gaz vermek istemiyorum ama gerçekten sabrınızı taktir ettim. Ne münasebet eşim 2 erkek 1 kadın pikniğe gidecek ne alaka? Kaldı ki kendisi ayşe ile samimi olmadığını iddia ediyorsa diyememiş mi erkek eekeke gidelim ayşe ne alaka diye
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akıllı hanımlar bana da bir akıl verin..
- Konu Sahibi Yasam111
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Madem o ikisi kardeşler, kardeşlerin eşlerini yani seni niye çağırnıyorlar pikniğe ?Piknik olayında haberim yoktu. Ahmet çağırınca bende yok diyemedim dedi. Onlar kardeş gibiler sen abartıyorsun dedi.
Bir daha böyle giderseniz beni de çağır ben neden evde koş koş oturdum dedim. Epey kızdım.
Bugün yine birden gelişti dedi.
Şimdi adamın eşini arayıp hal hatır soracağım. Bak gittiler bizi hiç cagirmadilar.diyecegim. laf arasında Ayşe den nasıl bahsedebilirim. Ne diyebilirim sizce?
Birden bile gelişse reddetmeliydi .
Piknik mi lazım ona.
Üç kişi pikniğe gitmişler haberin varmı de.
- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Şimdi arayım bakalım ne diyecek. Emin olmadan kimsenin huzuru kacsin istemem. Çok üstüne de gidersem korkarım eşim benden gizli takılacak.Madem o ikisi kardeşler, kardeşlerin eşlerini yani seni niye çağırnıyorlar pikniğe ?
Birden bile gelişse reddetmeliydi .
Piknik mi lazım ona.
Üç kişi pikniğe gitmişler haberin varmı de.
Hiç sormayın. Nedense davetime teşrif etme gereği duymadı. Hal bu ki ben biri ile çok iyi anlaşır sam. Eşi ve ailesi ile de tanışmak isterimŞu ayşe denen kadının kimsesi yokmu hep kocanız ve Ahmet ile takılıyor
- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
gectigimiz yillarda esimin cok yakin kadin is arkadaslari vardi. bazen bulusur, beraber bir kahve icerler yahut oglen yemek yerlerdi. bana da son derece normal gelirdi bu durum. cunku aralarindaki diyalogun sadece is oldugunu bilirdim. yemek yerken tartisilacak akademik konulara dahil olamayacagim icin de cok abes karsilamazdim benim davet edilmememi.
esinizin mesleki pozisyonunu, bunun getirisi olabilecek organizasyonlari siz bilirsiniz. benim kosulumda normal olan bir sey sizin kosulunuz da olmayabilir. yahut tam tersi.
lakin her durumda esinize guvenmenizi, fakat yine de ayse hanimi bir aksam yemege eve davet etmenizi oneririm. Y Yasam111
eger esiniz yemege gelmesine engel olursa o zaman bu konu konusulmaya deger olur.
esinizin mesleki pozisyonunu, bunun getirisi olabilecek organizasyonlari siz bilirsiniz. benim kosulumda normal olan bir sey sizin kosulunuz da olmayabilir. yahut tam tersi.
lakin her durumda esinize guvenmenizi, fakat yine de ayse hanimi bir aksam yemege eve davet etmenizi oneririm. Y Yasam111
eger esiniz yemege gelmesine engel olursa o zaman bu konu konusulmaya deger olur.
- 4 Nisan 2009
- 951
- 1.181
- 358
Ahmet eşi bize geldiğinde piknikte bahsettim. Bizi neden goturmuyorlar dedim. Kadın da aynı şekilde bir daha beraber gidelim dedi. Ama ne ben Ayseden bahsettim ne de kadin. Hiç adı bile geçmedi.
Şey diyebilirsin bence piknik olayını ertelemeyelim konuşmuştuk daha önce gitmişler biliyosun ofisten ayşe de gelmiş onu da davet ederiz hatta deyip böyle şakaya getirip ‘ay acaba kocaları evde bırakıp kız kıza mı gitsek ayşeyi de çağırıp sen tanıyosun di mi ben de tanışırım’ gibi :) ne tepki verecek bakalım. Kadın o kim ben hiç tanımıyorum derse eşim ve ahmet hep beraberler ben henüz tanışmadım da sen tanıştın diye düşünmüştüm falan dersin
- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.986
- 133
- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Neyi var neyi yok takip edin gerekirse sıkboğaz edin.Şimdi arayım bakalım ne diyecek. Emin olmadan kimsenin huzuru kacsin istemem. Çok üstüne de gidersem korkarım eşim benden gizli takılacak.
İşyerine gidin bizzat ayşe ile tanışmak için .
Ayşenin tlf unu alın ,tanışın bakın bakalım varmı öyle biri .
Ne demek sizden gizli takılacak yok artık .
Siz evlisiniz yok öyle gizli mizli.
Hiç sormayın. Nedense davetime teşrif etme gereği duymadı. Hal bu ki ben biri ile çok iyi anlaşır sam. Eşi ve ailesi ile de tanışmak isterim
Ama siz çok iyi niyetli ve çok fazla kibarsınız .
Dikkat edin üzerler sizi
- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Harika fikir.Şey diyebilirsin bence piknik olayını ertelemeyelim konuşmuştuk daha önce gitmişler biliyosun ofisten ayşe de gelmiş onu da davet ederiz hatta deyip böyle şakaya getirip ‘ay acaba kocaları evde bırakıp kız kıza mı gitsek ayşeyi de çağırıp sen tanıyosun di mi ben de tanışırım’ gibi :) ne tepki verecek bakalım. Kadın o kim ben hiç tanımıyorum derse eşim ve ahmet hep beraberler ben henüz tanışmadım da sen tanıştın diye düşünmüştüm falan dersin
Haklısınız emin olun tanissaydik benimde gittikleri yerlere davet etseydiler sorun etmezdim. Ayrıca onların iş yemeğinden ziyade gırgır eğlence .Başka birşey değil.gectigimiz yillarda esimin cok yakin kadin is arkadaslari vardi. bazen bulusur, beraber bir kahve icerler yahut oglen yemek yerlerdi. bana da son derece normal gelirdi bu durum. cunku aralarindaki diyalogun sadece is oldugunu bilirdim. yemek yerken tartisilacak akademik konulara dahil olamayacagim icin de cok abes karsilamazdim benim davet edilmememi.
Ahmeti ve eşini yemeğe aldım. Yabancı olmaz diye Ayşe'yi de çağırdım ama gelmedi.
- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
Haklısınız emin olun tanissaydik benimde gittikleri yerlere davet etseydiler sorun etmezdim. Ayrıca onların iş yemeğinden ziyade gırgır eğlence .Başka birşey değil.
Ahmeti ve eşini yemeğe aldım. Yabancı olmaz diye Ayşe'yi de çağırdım ama gelmedi.
bir daha cagirin. hatta esinizden aysenin numarasini coooook ama cok tatli bir dille isteyin. kendim hususi olarak davet edecegim deyin.
Bir yanım bu yaptığını burnundan getirmek istiyor. Bir yanım da akıllı davranmam gerektiğini. Şimdi kavga edersem muhtemelen bir süre adı geçmeyecek Ahmet ile yalnız takılıyoruz diyecek ama ben bundan hiçbir zaman emin olamayacağım.bir daha cagirin. hatta esinizden aysenin numarasini coooook ama cok tatli bir dille isteyin. kendim hususi olarak davet edecegim deyin.
Diğer türlü dediğiniz gibi esime bu durumu guzellikle aciklasam. Ancak böyle içimdeki kuskulardan kurtulabilecegimi söylesem. Ahmet'in eşini ve onu gündüz kız kıza oturmaya çağırsam.beraber otursak belki içim biraz rahatlar ama kız gelmek istemezse ve hala görüşmeye devam ederlerse ne yaparım bilmiyorum
- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
Bir yanım bu yaptığını burnundan getirmek istiyor. Bir yanım da akıllı davranmam gerektiğini. Şimdi kavga edersem muhtemelen bir süre adı geçmeyecek Ahmet ile yalnız takılıyoruz diyecek ama ben bundan hiçbir zaman emin olamayacağım.
Diğer türlü dediğiniz gibi esime bu durumu guzellikle aciklasam. Ancak böyle içimdeki kuskulardan kurtulabilecegimi söylesem. Ahmet'in eşini ve onu gündüz kız kıza oturmaya çağırsam.beraber otursak belki içim biraz rahatlar ama kız gelmek istemezse ve hala görüşmeye devam ederlerse ne yaparım bilmiyorum
bakin ben ahmet mehmet ve esleri demedim. esinizin yakin bir arkadasi olarak sadece Ayseyi dedim. belki ahmet ile ayse arasinda bir sey var? dolayisiyla belki ayse ahmetin karisiyla bir araya gelmekten kacinacak?
siz esinize ona guvenmuyormus gibi degil, senin is ortaminda bu kadar guvendigin arkadasini hususi olarak evimizde agirmalak istiyorum diyerek cagiracaksiniz. bu durumda eger esiniz yahut kadin gene diretirse sorun sizin evliliginizle ilgili olabilir mi diye dusunuruz. yok ayse gelir, siz de ayseden temiz bir enerji alirsaniz sikinti yok. gerisi bizi baglamaz.
- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
Şu “birden gelişti, haber veremedim, hayır diyemedim” bahaneleri kadar salakça bir bahane yoktur benim gözümde. Piknik nasıl birden gelişir ki. Yemeği, içeceği, çerezi vs derken bir hazırlık gerektiriyor. Kıskançlığın abartılmasından hoşlanmam. Aldatmakla suçlamak hem kadına hem erkeğe hakarettir benim gözümde ama burda aldatmanın ötesinde yok saymak var. Ahmetin eşini arayıp bizi götürmediler diyecekmişsiniz ben olsam eklerdim “ayşeyle de henüz tanışamadık ama aşk olsun ona da en azından o çağırın diye ısrar etseydi. ” şeklinde arkadaşınız zaten ayşeyi biliyormuş gibi konuşabilirsiniz. Ben geçenlerde eşimin arkadaşının karısından sakladığı bir şeyi “yanlışlıkla” ağzımdan kaçırdım. Hiç umrumda olmaz. Bir kadının salak yerine konmasına müsade etmem. Siz karşı tarafı karıştırın biraz. Belki arkadaşta sizin bilmediğinizi düşünüp susuyordur.
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Acaba ahmet de eşine aynı şeyleri söylüyor olmasın. Eşinizden için o çağırdı haberim yoktu falan diye. Kadının haberi olmadığına emin olmanız gerekiyor bence.Ahmet eşi bize geldiğinde piknikte bahsettim. Bizi neden goturmuyorlar dedim. Kadın da aynı şekilde bir daha beraber gidelim dedi. Ama ne ben Ayseden bahsettim ne de kadin. Hiç adı bile geçmedi.
- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 31