• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı hanımlar bana da bir akıl verin..

Bencede en başta anlatmazdı kaldıki Ahmetleyim dese nerden bileceksiniz Ayşe'yi.En güzeli siz bir gün organize edin içiniz rahatlasın .Ayşeleri,Ahmet'leri değil sizi yaşayın :)

Bencede en başta anlatmazdı kaldıki Ahmetleyim dese nerden bileceksiniz Ayşe'yi.En güzeli siz bir gün organize edin içiniz rahatlasın .Ayşeleri,Ahmet'leri değil sizi yaşayın :)
Ben çağırdım Ayşe yi tanışmak istedim ama gelmedi. Bir daha beraber giderseniz beni de çağırın dedim ama böyle üç kağıtlar ile çağırmiyorlar bir

Ben çağırdım Ayşe yi tanışmak istedim ama gelmedi. Bir daha beraber giderseniz beni de çağırın dedim ama böyle üç kağıtlar ile çağırmiyorlar bir
Bence kiza davetinizi bile iletmediler.

Zerra kiskanc biri degilimdir, ama su yaptiklarindan sonra ben bir bahane ile ofise gider Ayseyi de kendim davet eder, Ahmeti esini de cagirir lafi beraber takildiklari zamanlara getirirdim bi sekilde.

Bence kiza davetinizi bile iletmediler.

Zerra kiskanc biri degilimdir, ama su yaptiklarindan sonra ben bir bahane ile ofise gider Ayseyi de kendim davet eder, Ahmeti esini de cagirir lafi beraber takildiklari zamanlara getirirdim bi sekilde.
Muhtemelen çağırdım da Ayşe gelmez. Tenezzül Edip onunla tanışmaya gitmek istemem ama böyle uzak durarak yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Me yaparsiniz mesela? Ne demeliyim ne konusmaliyim sizce?
Mesela ;
Ne demek ben olmadan o üçü ile hep plan yapmalar?
Ayşe ile mi evli seninle mi?

Ne alaka hep ayşe ile gezmeler?

Diyebilirsin.
Olay çıkarırdım ben varya, burnundan getirirdim.
Seni çok sakin gördüm.
Şaşkınlık içindeyim .

Ahmet'in eşine üzüldüm.
Bence Ahmet esinizi paravan olarak kullanıyor
Bende öyle düşünüyorum çünkü eşim olmadan da sık sık görüşüyorlar. İkisi bir başına.
Ahmet karısına kuskularimi nasıl bildirebilirim. Bu konuda ortalığı alevlendimek istemiyorum ama içim içimi yiyiyor

Mesela ;
Ne demek ben olmadan o üçü ile hep plan yapmalar?
Ayşe ile mi evli seninle mi?

Ne alaka hep ayşe ile gezmeler?

Diyebilirsin.
Olay çıkarırdım ben varya, burnundan getirirdim.
Seni çok sakin gördüm.
Şaşkınlık içindeyim .
Su Ahmet ile Ayşe eşim olmadan da ikisi bir görüşüyorlar. Eşim anlamıyor bı turlu. Ahmet' çok seviyor. Eee Ahmet çağırıyor gelmesin mi diyeyim diyor. Onlar arkadaşlar kardeş gibiler diyor. Madem kardeş gibiler ailecek neden hiç gorusmuyorlar dedim.
Anlamak istemeyince anlamıyor işte.

Su Ahmet ile Ayşe eşim olmadan da ikisi bir görüşüyorlar. Eşim anlamıyor bı turlu. Ahmet' çok seviyor. Eee Ahmet çağırıyor gelmesin mi diyeyim diyor. Onlar arkadaşlar kardeş gibiler diyor. Madem kardeş gibiler ailecek neden hiç gorusmuyorlar dedim.
Anlamak istemeyince anlamıyor işte.
Eşine resti çek.
Ahmet ile ayşe gece gündüz görüşsün .
Seni bir bayanın da olduğu yerde olmanı istemiyorum de.
Ne o öyle .
Allahım ben mi çok geri kafalıyım :(

Ahmet’in eşine yemeğe aslında ayşeyi de çağırdığını ama müsait oşmadığını söyleyin. O arada siz tanışmışsınızdır gerçi gibi cümle de söyleyin bakalım ne diyecek. Şayet hiç tanımıyorsa ya ahmet eşine yalan söylüyor ya da eşiniz size yalan söylüyor ahmetle ayşe aslında o kadar da samimi değiller.

Bir de benim bildiğim piknik olayları genellikle kalabalık yapılır. Hadi 3 erkek gidebilir pikniğe de kadın da geliyorsa eşli organizasyona dönmez mi?

Gaz vermek istemiyorum ama gerçekten sabrınızı taktir ettim. Ne münasebet eşim 2 erkek 1 kadın pikniğe gidecek ne alaka? Kaldı ki kendisi ayşe ile samimi olmadığını iddia ediyorsa diyememiş mi erkek eekeke gidelim ayşe ne alaka diye

Bence tepkiniz az bile. Benim şehir dışında olduğum bir gün eşim arkadaşlarıyla toplanıp yeni doğum yapmış arkadaşlarına gittiler bu gayet normal ve insani bir durum..

Ama kar yağarken kar topu oynamaya iki sevgili çıktığında eşim onlarla vakit geçirirken bekar bir kadın gelip eşimle saatlerce sohbet edemez.

Asla yobaz değilim. İş yerinde konuştuğu, sohbetinden keyif aldığı, bilgisi görgüsü belli insanlar olur. Belli seviyede normaldir. Ama o kişilerle çokca vakit geçirme eğilimi olursa rahatsız olurum.

Bende dikkat ediyorum kendi adıma arkadaşımla dışarda kahve içerken erkek arkadaşı yanında başka bir erkek arkadaşıyla neredesiniz?? yanınıza gelelim bende seni göreyimdediğinde bende eşimde bu tarz durumlardan hoşlanmıyoruz eğer geleceklerse ben kalkayım ya da gelmesinler diyorum.

Ama iş yerinde molada kahve içerken , sigara içerken yanlarında vakit geçiriyorum. Eşimde aynı şekilde.

Siz bence eşinizi bir sarsın kendine gelsin.

Ahmet’in eşine yemeğe aslında ayşeyi de çağırdığını ama müsait oşmadığını söyleyin. O arada siz tanışmışsınızdır gerçi gibi cümle de söyleyin bakalım ne diyecek. Şayet hiç tanımıyorsa ya ahmet eşine yalan söylüyor ya da eşiniz size yalan söylüyor ahmetle ayşe aslında o kadar da samimi değiller.

Bir de benim bildiğim piknik olayları genellikle kalabalık yapılır. Hadi 3 erkek gidebilir pikniğe de kadın da geliyorsa eşli organizasyona dönmez mi?

Gaz vermek istemiyorum ama gerçekten sabrınızı taktir ettim. Ne münasebet eşim 2 erkek 1 kadın pikniğe gidecek ne alaka? Kaldı ki kendisi ayşe ile samimi olmadığını iddia ediyorsa diyememiş mi erkek eekeke gidelim ayşe ne alaka diye
Piknik olayında haberim yoktu. Ahmet çağırınca bende yok diyemedim dedi. Onlar kardeş gibiler sen abartıyorsun dedi.
Bir daha böyle giderseniz beni de çağır ben neden evde koş koş oturdum dedim. Epey kızdım.
Bugün yine birden gelişti dedi.
Şimdi adamın eşini arayıp hal hatır soracağım. Bak gittiler bizi hiç cagirmadilar.diyecegim. laf arasında Ayşe den nasıl bahsedebilirim. Ne diyebilirim sizce?

Back