Sizin şüphelerinizi daha da arttıracak dahi olsam bunu söylemek zorunda hissediyorum kendimi, bahsettiğiniz ortamlarda piknikte şurda burda vs. erkek ve kadın arkadaş olarak kalamaz. Hele ki evli erkekler bekar bir kızla asla. Zaman zaman bu tarz konuları okuyoruz burada. Sonuçları çok ağır. Size tavsiyem Ayşe de Ayşe diye tutturmayın. Tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olur bu. Geldi yaz ayları gevşedi gönül yayları derler. Ahmet Bey'e asla güvenemedim ben taa buradan. Eşini ayakta mı uyutuyor yoksa eşi de sizin gibi bilmezden gelip taktik mi yürütüyor bilemiyoruz. Eşiniz madem gezmek, piknik yapmak istiyor ailecek gidin veya yine Ahmet Bey onun eşi ve siz birlikte gidin. Zaten Ahmet Bey her fırsatta Ayşe'yi aralarına sokmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Bir de siz tanışmak uğruna dahi olsa o kızı aranıza almayın. Sizinle samimi olduktan sonra - eğer ki öyle bir niyeti varsa kızın - kendine çok daha rahat bir yol bulmuş olacak eşlerinizle görüşmek için. İkinizden birinin eşi tehlikede bence şuan. Demiyorum ki kız kötü niyetli ama çocuk da değiliz değil mi? Evli erkeklerle takılmaması gerektiğini bilmesi lazım. O da çok iyi biliyor ki böyle ortamlarda hoşlanılır böyle havalarda aşık olunur. Gençler bunu çok iyi biliyor ben de dahil. Evli diye insanın gönlü kaymaz garantisi yok. İnşallah iki hanımın da eşlerinin doğru yolu bulmasını nasip eder Rabbim. Önce Ahmet Bey'in eşini bir kontrol edin bakalım o ne düşünüyor. Misilleme yapmayınız. Bir yanlış başka bir yanlışla düzeltilemez. Sizde iş yerinizdeki erkek çalışanlarla bu tarz münasebetlere girmeyiniz. Dualarımız sizinle inşallah. Allah'a emanet olun.