Luis Alberto tşk ederim ilginiz için:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akıllı hanımlar bana da bir akıl verin..
- Konu Sahibi Yasam111
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2012
- 736
- 1.112
- 113
- 27
Keşke Ahmet'in eşine bu kadından bahsetseydiniz. Bahsetmediğiniz sürece bu saçmalık daha çoook devam eder. Kendinizi o kadının yerine koyun. Eşi kadınla geziyor,piknik yapıyor bilmem ama haberi bile yok. Hoş bir şey mi? Gerekli durumlarda insanların yediği naneleri teker teker ortaya çıkarmak gerekir,sessiz kalmak değil.
- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
Hayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...
Gerçekten ben anlayamıyor muyum? Cahil miyim? Normal mi bu durum?
Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.
Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.
Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.
Burdan Ahmetle Ayşenin ilişkisi varmış gibi duruyor.
- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
- 17 Eylül 2009
- 428
- 460
- 333
Merhaba eşim bugun öğle yemgye ne çıkardı beni. Orda konuştuk. Düşünmüş hata ettiğini kabul etti. Arkadaşı Ahmet ile konusmus. Evde yaşadıklarını benim soylediklerimi anlatmis. Artık onlarla takılmayacagini belirtmiş.
Ahmet Ayşe ile konusmus durumu anlatmis. Benim durumdan rahatsiz oldugumu söylemiş. Ayşe de isterse arayım eşi ile konusayim demiş. Eşim gerek yok demiş falan filan...
Sonuç olarak bir daha böyle bir duruma dusurmeyecegine dair söz verdi. Ama bana da Ahmet'in eşine birşey söylemem konusunda ısrar etti.
Gözüm 3 unun de ustunde. Ahmet eşi ile daha sık görüşeceğim. Nasıl ki günlerdir bu sıkıntıyı yasiyorsam başka bir kadının da aynı duruma düşmesini kabul etmem. Eşime söylemedim ama sürekli takipte olacağım. İnşallah sözünü tutar.
siz Ahmet'in eşini arayınca görüşelim diye Ahmet de eşiniz de tutuşmuş bence... kesinlikle Ahmet'in eşini arayın durumu çaktırmadan belli edin. Ahmet ile ayşe sevgiliydi belki Ayşe arkadaşını da getiriyordu nerden biliyorsunuz? bu olayın üstüne gitmenizi tavsiye ederim yoksa arkanızdan çok olay döner daha...
Kadını aradım. En kisa zamanda bir çay içelim diye konuştu k.
Kadına bu iki gündür yaşadıklarımı anlatacağım. Bur dostumla dertlesir gibi yasadiklarimu, Beraber nerelere gittiklerini benim bundan nasil rahatsiz oldugumu soyleyrcegim. 'Ayşe yi hic tanımıyorum. Tanımadığım içinde bu kadar beraber dolaşmaları hoşuma gitmiyor. Ama Eşim bana söz verdi bir daha iş iisinda görüşmeye ek. Sen böyle rahat olduğuna göre tanıyorsun ve güveniyorsun. Diyeceğim'. . Artık gerisi ona kalmış.
Kadına bu iki gündür yaşadıklarımı anlatacağım. Bur dostumla dertlesir gibi yasadiklarimu, Beraber nerelere gittiklerini benim bundan nasil rahatsiz oldugumu soyleyrcegim. 'Ayşe yi hic tanımıyorum. Tanımadığım içinde bu kadar beraber dolaşmaları hoşuma gitmiyor. Ama Eşim bana söz verdi bir daha iş iisinda görüşmeye ek. Sen böyle rahat olduğuna göre tanıyorsun ve güveniyorsun. Diyeceğim'. . Artık gerisi ona kalmış.
H
Keşke Ahmet'in eşine bu kadından bahsetseydiniz. Bahsetmediğiniz sürece bu saçmalık daha çoook devam eder. Kendinizi o kadının yerine koyun. Eşi kadınla geziyor,piknik yapıyor bilmem ama haberi bile yok. Hoş bir şey mi? Gerekli durumlarda insanların yediği naneleri teker teker ortaya çıkarmak gerekir,sessiz kalmak değil.
siz Ahmet'in eşini arayınca görüşelim diye Ahmet de eşiniz de tutuşmuş bence... kesinlikle Ahmet'in eşini arayın durumu çaktırmadan belli edin. Ahmet ile ayşe sevgiliydi belki Ayşe arkadaşını da getiriyordu nerden biliyorsunuz? bu olayın üstüne gitmenizi tavsiye ederim yoksa arkanızdan çok olay döner daha...
siz Ahmet'in eşini arayınca görüşelim diye Ahmet de eşiniz de tutuşmuş bence... kesinlikle Ahmet'in eşini arayın durumu çaktırmadan belli edin. Ahmet ile ayşe sevgiliydi belki A çok olay döner daha...
Adam Saman altindan su yürüten cinsten. Çok sessiz biri az konuşur.esi de Ahmet hiç işi ile iş yeri ile ilgili konusmaz dedi. eşim nereye gitse soyler kiminle gitse söyler mutlaka.
- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 88
- 35
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
Adam Saman altindan su yürüten cinsten. Çok sessiz biri az konuşur.esi de Ahmet hiç işi ile iş yeri ile ilgili konusmaz dedi. eşim nereye gitse soyler kiminle gitse söyler mutlaka.
Ya aslında eşiniz de bir nebze haklı göz yummasa kendi başı yanacak, göz yumsa ayrı dert. Eşinin dünyadan haberi yok belli ki Ahmet in. Kendim olsam ne yapardım bilemedim ya, bir şekilde haberdar olmasını sağlardım ama kadının haberi olup olmadığından emin olamadım şu an.
- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
- 103
Destekliyorum bu yaklaşımınızı. Ahmet Bey yuvasını yıkmaya kararlıysa sizin eşinizinde kendini aynı kuyuya atmasına gerek yok. Eğer Ahmet Bey'in eşiyle aynı frekansı yakalayıp fikirlerinizi birbirinize sunarsanız daha güçlü olacağınızı düşünüyorum. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Ama unutmayın Ahmet Bey'in eşini iyi analiz etmeniz gerekiyor. Eğer kendisi bir rahatsızlık duymuyorsa, Ahmet Bey'e gidip sizin hakkınızda " Bu kadın da kafayı sizin iş yerindeki Ayşeyle bozmuş kızcağızın ne zararı varsa " diyebilir. Kaldı ki Ahmet Bey durumdan rahatsız olup eşinizi uyarabilir(!) Bu da sizin yapıp yapacağınız bütün hamlelere ağır darbe verir. Çünkü artık haberdar olacaklardır sizin şüphelerinizden. Dikkat edin lütfen. Bu arada gözünüz eşinizin üzerinde olsun. Daha fazla laubalileşmeye mahal verilmemeli bence. Yoksa önünü alması zorlaşabilir. Allah'a emanet olun.Çok tşk ederim yorumunuz için. Bu konu ne kadar bana absürt geliyorsa eşime de o kadar doğal geliyor. Misilleme yapacak kadar dusurmem kendimi. Örnek verdim empati kurabilsin diye ama takması zaten öyle bişey yapmayacagimi bildiği için adam rahat.
Birgun eşimin whatsap durumlarina bakarken Ahmet ve Ayşe ayri ayrı kendi fotoğraflarını çekmip paylasmisti ve iki fotoğrafta aynı mekan ve baska sehir Aaa bunlat ayni yere mi gitmisler dedim is icin dedi kestirdi atti. İlk baslarda Ahmet Ayşe başbaşa görüşmeleri tuhaf geldi bana. Söylediğimde ya onlar kardeş gibi bişey yok aralarında dedi. Şimdi şimdi o da katıldı aralarına.
Ahmet eşini dün aradım havadan sudan konuştuk. Hafta içi çay içmeye davet ettim. Daha sık görüşüp işin aslını öğrenmeye niyetliyim.
- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
Siz ilk kez bu kadar ciddi tepkiler verince eşiniz durumu toparlamak adına size ''kendince'' beyaz bir yalan söylemiş de olabilir.Ben sanmıyorum ki hiçbir kimse yediği içtiği ayrı gitmeyen kişlilere gidipte ''eşim şundan şundan rahatsız oldu da ksr.bakmayın ama ben artık sizle takılamıycam'' benzeri bir konuşma yapmaz. İlla söyler demiyorum ama eşiniz size bu konuda yalan söylüyor da olabilir.Ben kesin ve kesin eminim ki aortada çirkin bi ilişki var ve eşiniz bal gibide biliyor bunu.Sizin ahmetin eşine olayları saçıp dökmenizden korktuğu için böyle bir flenleme taktiği gibi geldi bana eşinizin yaptığı konuşma.Yerinizde olsam eşimin bu konuşmasını kafamda yok sayarım ve kendi işimi kendim görürüm.Biraz gözükara olun üslubübnca orta kıvamda ve orta hatta ahmetin eşnini ara ara yoklayın.
Burada kadının sadaketsizliğe yaklaşımı da önemli eğer tölore edebilir-yoksayabilir vs..kıvamındaysa da kesinlikle bulşamayın derim.Herkes kenara çekilir bir kötü siz kalıverirsiniz ortada...
Burada kadının sadaketsizliğe yaklaşımı da önemli eğer tölore edebilir-yoksayabilir vs..kıvamındaysa da kesinlikle bulşamayın derim.Herkes kenara çekilir bir kötü siz kalıverirsiniz ortada...
- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Tatlım git sende bir işe gir sende delikanlı bir adamla arkadaş ol beraber iş yapın. Eşin kızarsa sende yapıyosun ne yani sen yoksa kötü niyetlimisin dersin. Bu ne ya sinir oldumHayırlı akşamlar. Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Canım sıkkın moralim bozuk. Ben kıskanç yapılı biriyim abarta bilirim bu yüzden akıl istiyorum sizden. Eşim memur çalıştığı yere 1 yil oldu tayini çıkali. İsimleri takma kullanacagim. Burda Ahmet (evli) diye bir arkası var. Bu bir yıl içinde samimi oldular. Aynı kurumda Ayşe (bekar) diye bir bayan var. Ahmet ve Ayşe yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Dışarda hep birlikteler. Son zamanlarda eşim de bunlarla dahil oldu. Birlikte piknikler gitmeleri başka şehirde gezmeler. 3lu takılıyorlar.
Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Pikniğe gittiklerini duyduğumda kızdım. (Gideceğini biliyordum ama erkek erkeğe gidecekler sanıyordum) madem bayan var beni de goturseydin dedim.
Haberim yoktu Ahmet çağırdı dedi. Bugün de yine sehirdisina gittiler. Kim kim gidiyorsunuz dedim Ahmet Mehmet ben gidiyoruz dedi. Sonra geldiklerinde Meet işi çıktı gelmedi dedi. Eee ikinci tek mi gittiniz dedim yok son anda Ayşe de geldi dedi. Bende kızdım. Ne iş bu kızın sizinle her yerde ne işi var dedim.
Rahatsız olduğumu bildirdim fessat oldum. Kız delikanliymis arkadasmis.ben anlayamazmisim...
Gerçekten ben anlayamıyor muyum? Cahil miyim? Normal mi bu durum?
Şunu da belirteyim 1 ay kadar önce Ahmet karısı ile tanışmak istedim onları yemeğe davet ettim. Eşime madem böyle yakınlar Ayşe de çağır gelsin onla da tanışırız dedim. Tamam dedi sonra Ayşe işi var gelemiyor dedi. Ahmet eşi ile konuşurken ağzını yokladim kurumdan kimseyi tanıyor mu diye. Eşim pek işinden bahsetmez dedi. Anladığım kadarı ile Ayşe yi hiç tanımıyor. Bende hic bahsetmedim. Bende Ahmet in eşi de çalışan ünv okumuş insanlarız. Madem öyle kardeş gibiler neden onların ortamlarına giremiyoruz. Neden bizim dışımızda gelişiyor herşey.
Eşim Ahmet ile Ayşe nin daha uzun süren bir geçmişi var diye herşeyi Ahmet'in üstüne atıyor. Sürekli o çağırdı diyor. O çağırınca bende yok diyemedim diyor.
Eşim normalde herşeyi anlatır bana. Bugün de tartışınca hata bende ki gelip sana söylüyorum dedi. Bundan sonra duymazsin merak etme dedi.
- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Ayni seyi düşünüyorum sizinle. Ahmet'in eşi ile isyerine gidip kadina sen ne yapmaya çalışıyorsun diyin.halaa görüşemediniz mi Ahmet 'in eşiyle. ayrıca iş yerine gidip o kadınla bi tanışşanıza hem de gözdağı verirsiniz.
Yada etrafta dedikodu yayin eşimizin peşinde geziyor diye..ama dedikodu o işyerine ulaşsın
Son düzenleme:
- 19 Nisan 2014
- 4.396
- 12.809
- 498
İlk defa böyle bir fikir vereceğim birine. Bence bir akşam Ahmetlerle buluştuğunuzda, gayet keyifli bir tavırla “Ya X hanım, ne iyi oldu tanışmamız. Aslında beylerin gezilerine de katılabiliriz, hem Ayşe Hanım adlı bir arkadaşları da sürekli katılıyormuş.” deyip hem kadının hem eşlerin tavrını inceleyebilirsiniz. Bence bu durumdan diğer eşin haberi varsa sizin de içiniz rahatlar, yoksa da kadına haksızlık zaten. Onun da haberdar olması gerekiyor. O ortamdan çıkaracağınız sonuca göre bir karar verirsiniz artık. Gerekirse Ahmet ile de çıkmaz eşiniz. Yok diretirse de ne düşünüleceği belli.
- 19 Nisan 2014
- 4.396
- 12.809
- 498
Merhaba eşim bugun öğle yemgye ne çıkardı beni. Orda konuştuk. Düşünmüş hata ettiğini kabul etti. Arkadaşı Ahmet ile konusmus. Evde yaşadıklarını benim soylediklerimi anlatmis. Artık onlarla takılmayacagini belirtmiş.
Ahmet Ayşe ile konusmus durumu anlatmis. Benim durumdan rahatsiz oldugumu söylemiş. Ayşe de isterse arayım eşi ile konusayim demiş. Eşim gerek yok demiş falan filan...
Sonuç olarak bir daha böyle bir duruma dusurmeyecegine dair söz verdi. Ama bana da Ahmet'in eşine birşey söylemem konusunda ısrar etti.
Gözüm 3 unun de ustunde. Ahmet eşi ile daha sık görüşeceğim. Nasıl ki günlerdir bu sıkıntıyı yasiyorsam başka bir kadının da aynı duruma düşmesini kabul etmem. Eşime söylemedim ama sürekli takipte olacağım. İnşallah sözünü tutar.
Bu yorumunuzu da yeni gördüm. Ben olsam eşimin bu tavrından sonra daha çok şüphelenirdim açıkçası. Ahmet’in karısı ile konuşacağım yoktuysa bile konuşurdum.
Aslında durum gayet açık, sadece iki ihtimal var ve ikisinin de ucu iyi bir yere çıkmıyor.
1-Eşiniz kendisi ile ilgili olduğu için endişeleniyor olabilir. Ahmet’in eşine yansırsa olay büyür, Ahmet de doğal olarak kendini aklamak için eşinizle ilgili hoşunuza gitmeyecek şeyler söyleyebilir.
2- Eşiniz gerçekten Ahmet’le ilgili olduğu için de endişe duyabilir. Ki bu durumda Ahmet’in eşinin haberinin olmadığı ve aralarındaki ilişkinin de kardeşlik olmadığı kesin gibi birşey olur. Ve kadının eşinin yaptıklarından haberdar olma hakkı var.