Eşinle bir ilişkisi olmasın bu x in
Şüphelendim hakikaten
Kadın hisseder
Eşinde kabahat, evli adam
iyiniyetten kaybediyor diyim sana..
ama kızdan çok şüpheleniyorummm
Esin bu kadar izin vermeseydi bu kadar samimi olunmazdi.hersey esinde bitiyor mesafeyi koysun samimiyeti kessin.mesaj atmakta neyin nesi bu kadarda samimi olunmaz.olunursada kivilcim cikar canim solim
Valla abartmiyorsun . Bir akrabam boyle is yerinden bir yere gidiyormus kadın öne oturmus . Akrabamda arkaya geçin , orasi sadece eşimin oturabilicegi bir.yer demis . Kadin bidaha o densizligi yapamamis. Is burda esine dusuyor .
gercekdende esım yanına hıc bayan almaz bırını bı yere bırakcaksa bıle daha arabaya gırerlerken oyle dıyor ...
Eşinle bir ilişkisi olmasın bu x in
Şüphelendim hakikaten
Kadın hisseder
Eşinde kabahat, evli adam
Bazen o kadar sinirli oluyorumki boyle insanlar elime gecsede stres atsam yolasim geldi kizi ayoll
Al karşına konuş eşinle. .ah uleeen ahhhh
Sen sonuna kadar haklısın
allahım şimdı dogurucam ööfffff !Ben bunu yazdığınız için eleştirdim . Buradan üst paragraf ile beraber okunduğunda ; biri oturacağında eşinizin orası hanımın yeri kusura bakma dediği anlaşılıyor .
Bir de bir konuyu açıklarken paragraflar birbiri ile bağlantılı olur ki anlatımda kopukluk olmasın. Konu tamamen açıklandığında diğer paragrafta başka bir konuya geçilir .
Ya siz yanlış anlatıyorsunuz ya da ben yanlış anlıyorum , daha fazla açıklama yapmanıza gerek yok o yüzden çünkü ortak bir noktada buluşamayacağız.
haklıyım ama acı çekende benim...ne garippp
Kendine bu kadar dert etme 3.bir durum gorursenki eger o zaman harekete gec konus o kizla.ama once esin bir mesafeyi koysun araya baktin olmuyor harekete gec amacin ne falan diyeiçimin yangını dinmiyor ..
bağırıp çağırasım gelioo
Al karşına konuş eşinle. .
Yanıma bir erkek otursa, yolculuk yapsam hoşuna gider mi?
Diye sor ..
Kendine bu kadar dert etme 3.bir durum gorursenki eger o zaman harekete gec konus o kizla.ama once esin bir mesafeyi koysun araya baktin olmuyor harekete gec amacin ne falan diye
Nasıl yani siz inince tekrar o arabaya bineceğinizi bile bile gelir eşinizin yanına oturur, kaldırsaydınız keşke.
İnanılır gibi değil. Hiç normal de değil, eşiniz de çok tepkisiz kalmış onun uyarması gerekirdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?