akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

Kimdi ay bi uye vardi ayni sizin anlattiginiz seyleri yasamis yani kendisi inince is arkadasi binmis ön koltuga ben kiskanmam diyordu valla bu kisiden kisiye degisir bazilari mesajlasmasini bile kiskanir bazilari arabaya binmesini

canım buna benzer bi konu açmıştım geçen hafta.
eşimin saçma ayarsız kız arkadşının hareketleriyle ilgii.
ve ben dayanamayıp kıza birdaha eşimi kesinlikle aramamasını iyiniyeti daha fazla suistimal etmemesini yazdım.
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama içine atma derim.
eşinin tavrına göre de kıza gerekli ayarı çek
ben anlamıyorum ya evli erkekler daha tatlı geliyor galiba birilerine

valla güzel cümleymiş...eşinede sana da teşekkürler
çok güzel açıklamışsın..
bi erkek tarafından bakmak farklı oluyr illa ki..

eşime mesaj attım ''kusura bakma orası hanımın yerı annemı bıle oturtmuyorum'' diyemez miydin dedim..

denebilirdi ben o taraflı düşünmedim hiç diyor....

ne taraflı düşündün peki dedim..

hissettiklerim çok ağır geliyor bana
içim acıyor..

kanıyor işte..
geçmio bi türlü....

Evlisiniz ve kocanın çalışıp para kazanması gerek yoksa ben olsam o işyerini başına yıkarım

Yani burdaki kadının arkada başka bir iş arkadaşıvarken öne geçmesi hoş değil ama senin eşinin tavırları da fazla hoş değil .

Bir yere giderlerken yanına kadın arkadaşı oturması neden tuhaf olsun .Makam koltuğu gibi arkada oturmak hoş değil .

Çalışma ortamında zaten bunlar mutlaka oluyor . İş için bir yere giderken kusura bakma ben sadece hanım ile otururum sen arkaya geç mi diyor ?

Ben o samimi arkadasi yolarim. Parcalarim evde cami cerceveyi indiririm yani. Haklisin sen.

o koltuğa gömesim gelirdi o kızı
değil karısı sevgilisi olsa ön koltuğa o oturmalı

bebeğim arkada diğer kız arkadaşı varken ve once orda oturuyorken ben iner inmez öne geçmesi tuhaf..kzıkıza oturup sohbet edip konşurdum ben olsam dha rahat ederdim...

ona laf sölemekten başka nasıl acıtabilirim_?
Adamin esi olan sensin o cekinsin biraz sen niye gecip giden arabanin ardindan boynu bukukler gibi bakiyorsun.Daha öne gecmeye tesebbus ettigi an yerin geyet rahat bence kiprasma derim hadi gecsin bakalim.O mesaja oyle bir donerim ki degil mesaj bir daha cari atamaz.Bu nedir ya ayagini denk alsin sapitti bu kadinlar iyice...

bebeğim arkada diğer kız arkadaşı varken ve once orda oturuyorken ben iner inmez öne geçmesi tuhaf..kzıkıza oturup sohbet edip konşurdum ben olsam dha rahat ederdim...

Ben de bunu belirttim zaten arkada başkası varken öne geçilmez diye . Geri kalan kısmı başkasına yazdım ben sana değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…