akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

çok iyi yapmışsın aynısı bi ara benim de başımdaydı insanın aklına neler geliyor ya kıskançlıktan delirecektim bi ara

Bakımlı olmak konusunda sıkıntı yok
Ben kapalıyım evimde gayet saç baş yaparım ..
Eşime ilgiliyim hal hatır ederim
O da beni çocuk gibi sever
Özlediğini dile getirir
Bire bir ilişkimizde sıkıntı yok şükür
Çok şefkatlidir
Amma tedbiri elden bırakmıyorum
Bi şekilde kontrol ediyorum
Dünya hali beşer şaşar

Valla ben olsam kahrolmak yerine gider o pislige in arabadan derdim..agzinin payini verirdim.net

Öncelikle kamu da önemli Bi mevki de çalışıyorlar öyle gidip saç baş yolunamıyor maalesef

Eşimin yakınlığına gelince evet çok yardımseverdir ; destekçidir
Ama herkese olmaması gerektiğini artık anladı ve ona göre davranıyor

İn arabadan diyemedim çünkü başkaları da vardı araçta ve şehir dışına gidiyorlardı...ortak iş mecbur aynı ortam
Ama dediğim gibi o olaydan sonra muhabbet çok değişti
Söz konusu kendi eşi evliliği

Zaten inşAllah Bi iki ay sonra ortak işleri bitiyor

Her şeyi geçtim ben eşime diyeceğimi dedim

Ve şimdilik sıkıntı yok çok şükür

aynen ortalarda ol accık eşin farketmesin de o kal... k farketsin bacım afedersin yolacan bunları yaaaaa saç baş kalmayacak böyle modernliğin içine ben nerede bir şeyin b... kunu çıkartma var oraya bu insanlık ... ha bak gayet mayolu bir insanım haaaa iş arkadaşlarımla hele ki evlendikten sonra zinhar .... tövbeler olsun ahlak kalmamış bunlarda yaaaa Allah korusun seni bir tanem oku üfle kev...şenin üstüne sıkınıt gelsin s... sin gitsin etrafından bak sinirlendim akşam akşam . adres ver döveyim gidip

Nasıl geçti peki bu durum ?

dediğin gibi iş icabı bi yerlere giderken kız hep öne oturuyordu, araba nişanlımın değildi şirket arabasıydı ama yine de samimiymiş gibi yanına oturmasına deli oluyordum bide üstüne üstlük tutup müzik açıyomuş arabada! keyfe bak! mesela nişanlım işle ilgili bi mesaj atıp soru sormuş kız da cevap vermiş sonra da ardından ''eee sen nasılsın günaydın bu arada'' tarzı mesajlar atmış, hayır yani sana ne nasıl olduğundan? sana ne onun gününün aydınından? sen işle ilgili cevabını vermişsin ardından ne mesaj atıyorsun ya! nişanlıma ben bu kızdan rahatsız olduğumu söyledim. ne yapayım dedi geç arkaya otur diyemem ki falan filan demeye başladı.

ben de dedim o kızla arabayla bi yere giderken beni arayıp benle konuşucaksın muhatap olmıycaksın dedim. o da öyle yapmaya başladı, artık kızla bi yere giderken bluetooth kulaklığını takıp beni arıyordu yol boyu gidiş-dönüş benle sohbet ediyordu kız da yanında afedersin sap gibi etrafı izleyerek oturuyordu. iş dışı attığı mesajlara da cevap atmıyordu. sonra o işten ayrıldı benim ilk işim de kızın numarasını silip engellemek oldu.

akllı hatun budur işte başka takdiklerin de varsa söylesen

Güldürdün beni sabah sabah
Dayaklık insanlar
Duamı ediyorum tedbirimi aldım
Koçiiş de ciddi değişim var yani gözünü açtım bu konuda temkinli
O kıza da havamı atacağım ilk ortam da

Süper
En iyisini yapmışsınız
Yılışık insanlardan nefret ediyorum
Benim odamda 2 erkek Bi ben varım
Bizler hanımlı beyli konuşur hatta bunu geçelim mesajlaşmayız işte de çok samimi konuşmayız
Bayan dediğin azıcık dik duracak
Erkeklere sırnaşmayacak

Güldürdün beni sabah sabah
Dayaklık insanlar
Duamı ediyorum tedbirimi aldım
Koçiiş de ciddi değişim var yani gözünü açtım bu konuda temkinli
O kıza da havamı atacağım ilk ortam da
amaannn ben sinir oldum kaç gündür yaaa... Allah korusun tatlımmm. Ortalarda ol canım, gerirse ortam oluştur git salın ona değil kocana salın aklını başından al adamın karı da görsün seni

akllı hatun budur işte başka takdiklerin de varsa söylesen

o an bi kıskançlıkla aklıma bu gelmişti valla allahtan bi daha çözüm aramam gerekmedi :)))

aynen öyle ya biz de insan içine çıkıyoruz bizim etrafımızda da erkekler var biz gidip milletin nişanlısına sevgilisine kocasına sarkıyor muyuz ne küçük düşürücü bişey

evet yaaaa kesinlikle kadınlığın bir asaleti olmalı

amaannn ben sinir oldum kaç gündür yaaa... Allah korusun tatlımmm. Ortalarda ol canım, gerirse ortam oluştur git salın ona değil kocana salın aklını başından al adamın karı da görsün seni
Aynen
Özellikle onun yanında daha Bi aşkla bakıyorum daha Bi bu Ada'm benim" edalarıyla salınıyorum çatlaşın da patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…