Peki sence eşin bu kizn davranışlarının normal olmadigin in farkindami?
Bazen erkeler bizim gordugumuzü goremeZ
bu son inme binme olayına kaadar normal diodu..
ama son davranışta haklısın ben de anlamadım diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sence eşin bu kizn davranışlarının normal olmadigin in farkindami?
Bazen erkeler bizim gordugumuzü goremeZ
allahım şimdı dogurucam ööfffff !
hanfendi; konu sahıbı hanım akıl soruyor
bende esımın dedıgını ıletıyorum
DIYORUZ KI ;
bırını bı yere bırakcagı zaman ıkı adım onde araca dogru yuruyup dırek arka kapıyı acsın oraya yoneltın
bu hanıma bundan sonra boyle yapsada farketmez ıpler elden gıtmıs cunku bu hanıma ancak orası hanımın yerı dıyebılır
esımın basından kotu bı olay gectı buyuzden
BUNUN ICIN DIYORUUUUMMMM
aaaaaa
artık kızmaya basladım
rıca edıyorum benı alıntılamayın artık
once esıme yaptıgı hos degıl degınız
sonra kadın erkek karısık yaratılmısız öcü gıbı bakmayın dıyerek gerici ılan ettınız
hala da muhalefet oluyorsunuz rıca edıyorum yeter artık
polımıge cevırmeyın lutfen .
en bastan alıntıladınız yanlıs anlamıssınız cevap verdım duzelttım yada
hala devam edıyorsunuz,
ben konu sahıbıne yazdım o benı anladı
sıze yazmadıgım ıcın anlamamıs olabılırsınız normal boyle yapacagınızı bılsem en bastan sıze ızah ederdım pardon .
öcülügüme verın .
allahım şimdı dogurucam ööfffff !
hanfendi; konu sahıbı hanım akıl soruyor
bende esımın dedıgını ıletıyorum
DIYORUZ KI ;
bırını bı yere bırakcagı zaman ıkı adım onde araca dogru yuruyup dırek arka kapıyı acsın oraya yoneltın
bu hanıma bundan sonra boyle yapsada farketmez ıpler elden gıtmıs cunku bu hanıma ancak orası hanımın yerı dıyebılır
esımın basından kotu bı olay gectı buyuzden
BUNUN ICIN DIYORUUUUMMMM
aaaaaa
artık kızmaya basladım
rıca edıyorum benı alıntılamayın artık
once esıme yaptıgı hos degıl degınız
sonra kadın erkek karısık yaratılmısız öcü gıbı bakmayın dıyerek gerici ılan ettınız
hala da muhalefet oluyorsunuz rıca edıyorum yeter artık
polımıge cevırmeyın lutfen .
en bastan alıntıladınız yanlıs anlamıssınız cevap verdım duzelttım yada
hala devam edıyorsunuz,
ben konu sahıbıne yazdım o benı anladı
sıze yazmadıgım ıcın anlamamıs olabılırsınız normal boyle yapacagınızı bılsem en bastan sıze ızah ederdım pardon .
öcülügüme verın .
Ayy ben yanlış anlamışım o zaman.o arbaya tekrar binmedim..
ben burda kladım onlar gitti
Konuyu yebi bir olay olmadıkça tekrar açmayın . çünkü yeterli ve gereken konuşma yapılmış .fazlası sizi gereksiz yıpratir. Konuda ki yorumum ise o kızın eşiniz ile ilgili duygusal hisler kapıldıgi yonunde. Ve bunu hep söylüyorum iyi niyetli erkek bazi kadınların gözünde flört etmeye çalışan erkek olarak algılanıyor . Bazi kadinlar erkekleri hep kendine aşık hayran sanar. Bence böyle bir kadın ile karşı karşıyasinız.
gercekden şaka gıbısınızIşte bu mesaj gayet açıklayıcı ve tatmin edici . Önceki mesajlar çok karışık ki benim dikkatimi ve tepkimi cekti . Yanlış anlaşılmaya müsait o yuzden siz de beni anlayın.
Bi de hamile olduğunuzu bilmiyordum , sancı falan olmaz demi stres olduysanız ? Bi daha alıntı yapmıycam sizi bu son .
Ayy ben yanlış anlamışım o zaman.
Ya şimdi arkada otursa sanki eşiniz şöför gibi olacak diye bindiyse öyle birşeyde olabilir şimdi. Hani genelde öyle yapılır ya arabada önde ki kişi inince arkada ki öne geçer, sonuçta birbirlerini tanıyan insanlar. Ama siz içinizde hissediyorsanız o kızın eşinize karşı farklı yaklaştığını büyük ihtimal içinizde ki ses doğru söylüyordur.
kadına bence hıcbısey bellı etme laf falan vurma derım,bebeğim arkada diğer kız da var..
o neden inmedi öne geçmedi..
bu kız geçti..
sadece bu olay olsa mantıklı açıklama düşüncem amaa maalseef yani tek olay değil
gercekden şaka gıbısınız
okuduklarımı anlamamanıza sımdı hıc sasırmadım
hemen altda kocaman hamılelık takvımım var yahu
sinirim bozuldu
![]()
kadına bence hıcbısey bellı etme laf falan vurma derım,
daha cok hırs yapar neme lazım
iş esınde bıtıyor ... bu kadından kurtulmak mesafe koysada zor ama zaman gerekıyor...
eşin bı kac kere soguk ters konussun mesafe koysun bıyere goturup getırmesın duzelır bence
abartmiyosun sen esinle konusup arasina mesafe koymasini isteyin is disinda gorusmemelerini isteyin rahatsiz oldugunu dile getirmelisin. nedir bu is yeri arkadasi anlayamiyorum boyle kizlar rahat insanlar galiba adam evli hangi akla msj atarsin is disi bi konuyu sen
son yorumumda her cumleye paragraf koyunca buyuklu kucuklu yazınca yazımı karıstırınca anladınız amaHamilelik takvimi görmedim bile . Dikkatimi çekmedi . Yazdıklarını
Hamilelik takviminizi gormedim dikkat etmedim çünkü . Algıda seçicilik olayı .
Benim anlamama sebebim tamamen sizin anlatma tarzınız .
Kocana bu konuda net bir tavır koy. Hatta kes at. Bir de bu çıktı ya hayır kocan çok net olmalı o kıza karşı iyi niyetli bir insan olabilir ama bunun iyi niyetle ne ilgisi var. Kız eşinizin iyi niyetini yanlış yorumlayabilir. Hatta kendi kendine ümitlenebilir.bebeğim arkada diğer kız da var..
o neden inmedi öne geçmedi..
bu kız geçti..
sadece bu olay olsa mantıklı açıklama düşüncem amaa maalseef yani tek olay değil