Adamin esi olan sensin o cekinsin biraz sen niye gecip giden arabanin ardindan boynu bukukler gibi bakiyorsun.Daha öne gecmeye tesebbus ettigi an yerin geyet rahat bence kiprasma derim hadi gecsin bakalim.O mesaja oyle bir donerim ki degil mesaj bir daha cari atamaz.Bu nedir ya ayagini denk alsin sapitti bu kadinlar iyice...
Ben de bunu belirttim zaten arkada başkası varken öne geçilmez diye . Geri kalan kısmı başkasına yazdım ben sana değil :)
Kadınla kesinlikle konuşmayın.. Eşinizle ilgili tek bir imada bile bulunmayın derim. Komik duruma düşürür sizi. Ve ayrıca kadını inada da sokabilir bu konuşma..
Sadece " eşin bana emanet " v. b cümleler kurduğunda " Allah'a emanet olsun ya da o kendine yeter " tarzında susturabilirsiniz onu.
Eşinize net tavrınızı belli edin. Mesafeyi koyacak eşinizdir. İyi niyetle bağdaşmayan bir durum bu.
İyi niyetli diye , farkında olduğu bir münasebetsizliğe müdahale edemeyecek durumda değildir herhalde.
o koltuğa gömesim gelirdi o kızı
değil karısı sevgilisi olsa ön koltuğa o oturmalı
Yani burdaki kadının arkada başka bir iş arkadaşıvarken öne geçmesi hoş değil ama senin eşinin tavırları da fazla hoş değil .
Bir yere giderlerken yanına kadın arkadaşı oturması neden tuhaf olsun .Makam koltuğu gibi arkada oturmak hoş değil .
Çalışma ortamında zaten bunlar mutlaka oluyor . İş için bir yere giderken kusura bakma ben sadece hanım ile otururum sen arkaya geç mi diyor ?
Ayy var ya bu aldatmalar ya calistigi yerden oluyor yada yakin arktastan, ama dikkat edin derim bende olsam cildirridim yani bukadin belli biraz cıvık geldi bana gözünü ayirmayin onlardan cok örnek var yani ondan diyorum dikkat edinarkadaşlarım öncelikle herkese hayırlı akşamlar..
sizlerin tecrübe ve düşüncelerinden faydalanmak isterim..
direk konuya gireceğim..
eşimle yaklaşık 4 aydır aynı iş yerinde çalışan bir bayan arkadaşının gereksiz samimi davranışlarından muzdaribim..
bi iş yemeğinden sonra eşime attığı mesaj şu ; neden karşıma oturmadın başka yere gittin: gibi bi mesaj atmış..
eşime sorduğum da ise aynı ortam da X den hoşlanan ona asılan bi adam olduğunu ve o adamın karşısına oturduğundan rahatsız olduğunu söledi..o yüzden o mesajı atmış..
bikaç konuşmamızda X ''eşim için bana emanet sen merak etme '' vs gibi laflar söyledi...
yaşanan biçok şeyden sonra finali anlatacağım sadece
farklı bir şehirden eşim ve iki kız iş arkadaşı beraber memlekete geldiler..
malum X adlı şahıs eşimin yan koltuğuna oturmuş diğer bayan Y arka koltuğa oturmuş...
nedeni ise arka koltuğun bir kısmında valiz olmasıymış..
neyse dönüşte de aynı şehre beraber gideceklerdi..o sabah arabada bende vardım; eşimin yanına oturdum kızları evlerinden aldık ikiside arkada oturdular..sonrasında beni eşim tanıdıgın evine bırakmak için araçtan indik kızlarla ve eşimle vedalaştım..arkada oturanX ben inince hemen öne geçti oturdu..bi rahatsızlığı mide bulantısı vs yokmuş ...diğer Y hiç böyle bi harekette bulunmadı...anlam veremedim X in bu davranışına da...sanki onun yeri gibi çok rahta şekilde geçti..
sizce ben mi abartıyorum.._?onları yanyana giderken görünce kahroldum...
içim yanıyor ne yapacam nasıl davrancam bilemiyorum...
yasadıgı bısey var ondan ders cıkardı eşim
uslup denen bırsey var dırek sen arkaya gec demıyor ama boyle suursuz sureklı kendını one atmaya calısan laubalı tıplerden nefret eder lafınıda sakınmaz .
ayrıca evlı bı erkegın bayan arkadası olması benımde tasvıp ettıgım bırsey degıl...
evlı aılece gorustugumuz arkadaslarımız var;
bekar arkadaslarıyla ben arkadaslık edıyorum ,gorusceksek hep bırlıkte gorusuyoruz hatta o bekar arkadasları artık esımı evlendıgınden berı hıc aramıyor benı arayıp bana oturmaya gelıyolar bız artık kız tarafıyız dıye
iş arkadasıda olsa benım arkadasımda olsa one kolay kolay kımseyı oturtmuyor akrabası dısında
araca gecerken dırek arka kapıyı acıyor kımseyı one yoneltmıyor
iş yerınden 1 kere hanımıda gıdecegı yere bırakıver dendı kendı aracıyla ıse gıdıp gelıyor servısle degıl. gelen mısafır ıcın mesaıye kalıcam dedı bırakmamak ıcın ... o denlı korktugu yasadıgı bı mevzu var herseyı anlatamıyoruz anlatmak zorundada degılız malum
herkesın kısısel gorusu var saygı duymak lazım,
iş ıcın ( resmıyet gerektıren ) bı mevzuda hanımın arkada oturması zaten sızınde bahsettıgınız gıbı makam kavramı sınır oldugunu gosteren eylemdır
bende calısan hanımım kımsenın cok mecbur kalmadıkca aracına bınmem
iş ıcın bınmem gerekırse one gecmıyorum noterde katıplık yaptıgım donemde sureklı mahaline ımzaya gıtmem gerektı hep aracla geldı aldılar 1 kere bıle one oturmadım
calısan ortamı bılmeyen cahıl ınsanlar degılız emınım burda bıcok kadın calısıyodur ve bukadar kolay rahatca öne oturmuyolardır kendı aracları gıbı
calıstıgım hıc bı ortamdakı adamın eşine ay ne mutlusunuz ay ne romantıksınız demıyorum
esım dunyanın bınbırturlu halı var
kazası var belası var dedıkoducusu var
hıc olmadık yerde hıc olmadık kısıler var
dıkkat etmek lazım herkesı araca almamak lazım her bayanı ozellıkle sureklı aynı hanımı one oturtmamak lazım dıyorsa erkek halıyle
bızımde bundan bı anlam cıkarmamız gerekıyor bence
hos olup olmaması bıze kalsın
Kesinlikle haklısınız. sürekli farklı şehirde misiniz peki eşinizle?
Eşiniz size söz vermiş daha muhatap olmayacağı için. birde eğer zorda kalırsan benim rahatsızlık duyduğumu belirt sonra bana mecbur kaldım diye bahane etme deyin.varsi kıskanç psikopat görsünler sizi.iyi niyetli olup kazık yemekten iyidir. Medeniyet ayağına da iyice sapıttı bazı hemcinslerimiz.esi olan adamlara karşı iki kat dikkatli olmak lazım .
anlamak ısteyen yazdıklarımı cok ıyı anlar,O kadar karışık yazmışsınız ki paragraflar birbirine ile bağlantılı değil . Açıklayıcı bir cevap olmamış .
Konudaki kadını ben de eleştiriyorum , arkada biri varken ya da arkada otururken eşi inince öne geçmesini yanlış buluyorum .
Ama dünya kadın erkek karışık yaratılmış . Bu kadar öcü gözüyle bakılması bana göre yanlış . Kadın erkek yanyana oturabilir bence .
Ayy var ya bu aldatmalar ya calistigi yerden oluyor yada yakin arktastan, ama dikkat edin derim bende olsam cildirridim yani bukadin belli biraz cıvık geldi bana gözünü ayirmayin onlardan cok örnek var yani ondan diyorum dikkat edin
x çok fenaymış emanete sahip çıkıyor herhaldearkadaşlarım öncelikle herkese hayırlı akşamlar..
sizlerin tecrübe ve düşüncelerinden faydalanmak isterim..
direk konuya gireceğim..
eşimle yaklaşık 4 aydır aynı iş yerinde çalışan bir bayan arkadaşının gereksiz samimi davranışlarından muzdaribim..
bi iş yemeğinden sonra eşime attığı mesaj şu ; neden karşıma oturmadın başka yere gittin: gibi bi mesaj atmış..
eşime sorduğum da ise aynı ortam da X den hoşlanan ona asılan bi adam olduğunu ve o adamın karşısına oturduğundan rahatsız olduğunu söledi..o yüzden o mesajı atmış..
bikaç konuşmamızda X ''eşim için bana emanet sen merak etme '' vs gibi laflar söyledi...
yaşanan biçok şeyden sonra finali anlatacağım sadece
farklı bir şehirden eşim ve iki kız iş arkadaşı beraber memlekete geldiler..
malum X adlı şahıs eşimin yan koltuğuna oturmuş diğer bayan Y arka koltuğa oturmuş...
nedeni ise arka koltuğun bir kısmında valiz olmasıymış..
neyse dönüşte de aynı şehre beraber gideceklerdi..o sabah arabada bende vardım; eşimin yanına oturdum kızları evlerinden aldık ikiside arkada oturdular..sonrasında beni eşim tanıdıgın evine bırakmak için araçtan indik kızlarla ve eşimle vedalaştım..arkada oturanX ben inince hemen öne geçti oturdu..bi rahatsızlığı mide bulantısı vs yokmuş ...diğer Y hiç böyle bi harekette bulunmadı...anlam veremedim X in bu davranışına da...sanki onun yeri gibi çok rahta şekilde geçti..
sizce ben mi abartıyorum.._?onları yanyana giderken görünce kahroldum...
içim yanıyor ne yapacam nasıl davrancam bilemiyorum...
Ummadik taş baş yarar bacim unutma erkekler deyisik heycanlar yasamak isterler ve birden kapilirlar bir anlamda flört ederler ve sonrada gider gittigi yere kadar heleki elinin altinda birisi varsa ama tabiki onun iradesine karakterinede bagli abilir ama genede hersey insanlar icin insanoglu boyle birsey çünkü nefis insanin tek düşmanıdır unutmao örnekleri hep uzak görürdüm ancak başıma gelene kadar
x çok fenaymış emanete sahip çıkıyor herhalde
Ummadik taş baş yarar bacim unutma erkekler deyisik heycanlar yasamak isterler ve birden kapilirlar bir anlamda flört ederler ve sonrada gider gittigi yere kadar heleki elinin altinda birisi varsa ama tabiki onun iradesine karakterinede bagli abilir ama genede hersey insanlar icin insanoglu boyle birsey çünkü nefis insanin tek düşmanıdır unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?