akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

aynen boynu bükük gibi kaldım zaten..
akşama kadr başım ağrıdı inan...
ben arkamı dönüktüm şak diye indi geçti kapattı kapıyı yolculga başladılar

Kadınla kesinlikle konuşmayın.. Eşinizle ilgili tek bir imada bile bulunmayın derim. Komik duruma düşürür sizi. Ve ayrıca kadını inada da sokabilir bu konuşma..

Sadece " eşin bana emanet " v. b cümleler kurduğunda " Allah'a emanet olsun ya da o kendine yeter " tarzında susturabilirsiniz onu.

Eşinize net tavrınızı belli edin. Mesafeyi koyacak eşinizdir. İyi niyetle bağdaşmayan bir durum bu.
İyi niyetli diye , farkında olduğu bir münasebetsizliğe müdahale edemeyecek durumda değildir herhalde.

aynen öyle dedim ALLAH a emanet diye..

ayrıca iyilikten maraz doğar diye bi laf var doğru imiiş...

kıza bak ya iş güç bahanesiyle yazıp duruooo

yasadıgı bısey var ondan ders cıkardı eşim
uslup denen bırsey var dırek sen arkaya gec demıyor ama boyle suursuz sureklı kendını one atmaya calısan laubalı tıplerden nefret eder lafınıda sakınmaz .
ayrıca evlı bı erkegın bayan arkadası olması benımde tasvıp ettıgım bırsey degıl...
evlı aılece gorustugumuz arkadaslarımız var;
bekar arkadaslarıyla ben arkadaslık edıyorum ,gorusceksek hep bırlıkte gorusuyoruz hatta o bekar arkadasları artık esımı evlendıgınden berı hıc aramıyor benı arayıp bana oturmaya gelıyolar bız artık kız tarafıyız dıye

iş arkadasıda olsa benım arkadasımda olsa one kolay kolay kımseyı oturtmuyor akrabası dısında
araca gecerken dırek arka kapıyı acıyor kımseyı one yoneltmıyor
iş yerınden 1 kere hanımıda gıdecegı yere bırakıver dendı kendı aracıyla ıse gıdıp gelıyor servısle degıl. gelen mısafır ıcın mesaıye kalıcam dedı bırakmamak ıcın ... o denlı korktugu yasadıgı bı mevzu var herseyı anlatamıyoruz anlatmak zorundada degılız malum

herkesın kısısel gorusu var saygı duymak lazım,
iş ıcın ( resmıyet gerektıren ) bı mevzuda hanımın arkada oturması zaten sızınde bahsettıgınız gıbı makam kavramı sınır oldugunu gosteren eylemdır

bende calısan hanımım kımsenın cok mecbur kalmadıkca aracına bınmem
iş ıcın bınmem gerekırse one gecmıyorum noterde katıplık yaptıgım donemde sureklı mahaline ımzaya gıtmem gerektı hep aracla geldı aldılar 1 kere bıle one oturmadım

calısan ortamı bılmeyen cahıl ınsanlar degılız emınım burda bıcok kadın calısıyodur ve bukadar kolay rahatca öne oturmuyolardır kendı aracları gıbı
calıstıgım hıc bı ortamdakı adamın eşine ay ne mutlusunuz ay ne romantıksınız demıyorum

esım dunyanın bınbırturlu halı var
kazası var belası var dedıkoducusu var
hıc olmadık yerde hıc olmadık kısıler var
dıkkat etmek lazım herkesı araca almamak lazım her bayanı ozellıkle sureklı aynı hanımı one oturtmamak lazım dıyorsa erkek halıyle
bızımde bundan bı anlam cıkarmamız gerekıyor bence
hos olup olmaması bıze kalsın

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısınız. sürekli farklı şehirde misiniz peki eşinizle?
Eşiniz size söz vermiş daha muhatap olmayacağı için. birde eğer zorda kalırsan benim rahatsızlık duyduğumu belirt sonra bana mecbur kaldım diye bahane etme deyin.varsi kıskanç psikopat görsünler sizi.iyi niyetli olup kazık yemekten iyidir. Medeniyet ayağına da iyice sapıttı bazı hemcinslerimiz.esi olan adamlara karşı iki kat dikkatli olmak lazım .

Ayy var ya bu aldatmalar ya calistigi yerden oluyor yada yakin arktastan, ama dikkat edin derim bende olsam cildirridim yani bukadin belli biraz cıvık geldi bana gözünü ayirmayin onlardan cok örnek var yani ondan diyorum dikkat edin

O kadar karışık yazmışsınız ki paragraflar birbirine ile bağlantılı değil . Açıklayıcı bir cevap olmamış .

Konudaki kadını ben de eleştiriyorum , arkada biri varken ya da arkada otururken eşi inince öne geçmesini yanlış buluyorum .
Ama dünya kadın erkek karışık yaratılmış . Bu kadar öcü gözüyle bakılması bana göre yanlış . Kadın erkek yanyana oturabilir bence .

yok geçici süreliğine...inşaallah...

kazık yemek istemiyorum..

kolay kolay hiç bişi unutamam ben..
bunu da atlatamıyorum

anlamak ısteyen yazdıklarımı cok ıyı anlar,
bırbırıyle baglantı devam etse paragraf koymaz cumleye devam ederdım.

mevzu yan yana oturması degıl hanfend,ı bızde haremlık selamlık yasamıyoruz tabı kı; gereken kısıye gerektıgı gıbı davranması ve gerektıgı gıbı tavır, sınır koymasından bahsedıyoruz.
bukadar suursuzca davranan kadın hep boyle rahattır bu kadına arkaya buyrun dese ne demese ne utansa zaten oyle davranmaz.

öcü olarak bakanda yok burda ve kımse öne oturmasın demedı. eşim yasadıgı bı olay sonucu bı erkek olarak kadının dusuncesız oldugunu farkettıgı an ona gore davranılması gerektıgını , genel olarak hanımı araca alırken herseyı dusunmesı gerektıgını gerekırse hıc one oturtmaması gerektıgını soyledı. bende bunu konu sahıbıne ılettım .

konu sahıbı arkadasımız bunu esıne ızah ederken ne demesı gerek , esı o hanım arkadasına nasıl davranması gerektı en bastan onu ornek verdı.
Konu sahıbı dururken sıze acıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz beni ; yanlıs anlamıssınız acıklamasını yaptım bence uzatmaya gerek yok.

Ayy var ya bu aldatmalar ya calistigi yerden oluyor yada yakin arktastan, ama dikkat edin derim bende olsam cildirridim yani bukadin belli biraz cıvık geldi bana gözünü ayirmayin onlardan cok örnek var yani ondan diyorum dikkat edin

o örnekleri hep uzak görürdüm ancak başıma gelene kadar

x çok fenaymış emanete sahip çıkıyor herhalde

o örnekleri hep uzak görürdüm ancak başıma gelene kadar
Ummadik taş baş yarar bacim unutma erkekler deyisik heycanlar yasamak isterler ve birden kapilirlar bir anlamda flört ederler ve sonrada gider gittigi yere kadar heleki elinin altinda birisi varsa ama tabiki onun iradesine karakterinede bagli abilir ama genede hersey insanlar icin insanoglu boyle birsey çünkü nefis insanin tek düşmanıdır unutma

zaten derdim o..
nefs şeytan vs...

bi anlık yanlış ömre bedel olabilir maalesef

Eşinle bir ilişkisi olmasın bu x in
Şüphelendim hakikaten
Kadın hisseder
Eşinde kabahat, evli adam

Esin bu kadar izin vermeseydi bu kadar samimi olunmazdi.hersey esinde bitiyor mesafeyi koysun samimiyeti kessin.mesaj atmakta neyin nesi bu kadarda samimi olunmaz.olunursada kivilcim cikar canim solim

Valla abartmiyorsun . Bir akrabam boyle is yerinden bir yere gidiyormus kadın öne oturmus . Akrabamda arkaya geçin , orasi sadece eşimin oturabilicegi bir.yer demis . Kadin bidaha o densizligi yapamamis. Is burda esine dusuyor .

Bazen o kadar sinirli oluyorumki boyle insanlar elime gecsede stres atsam yolasim geldi kizi ayoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…