akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

Işte bu mesaj gayet açıklayıcı ve tatmin edici . Önceki mesajlar çok karışık ki benim dikkatimi ve tepkimi cekti . Yanlış anlaşılmaya müsait o yuzden siz de beni anlayın.

Bi de hamile olduğunuzu bilmiyordum , sancı falan olmaz demi stres olduysanız ? Bi daha alıntı yapmıycam sizi bu son .

aman deyim yavrum dikkat et..stres olma

o arbaya tekrar binmedim..
ben burda kladım onlar gitti
Ayy ben yanlış anlamışım o zaman.
Ya şimdi arkada otursa sanki eşiniz şöför gibi olacak diye bindiyse öyle birşeyde olabilir şimdi. Hani genelde öyle yapılır ya arabada önde ki kişi inince arkada ki öne geçer, sonuçta birbirlerini tanıyan insanlar. Ama siz içinizde hissediyorsanız o kızın eşinize karşı farklı yaklaştığını büyük ihtimal içinizde ki ses doğru söylüyordur.

yorum cidden gayet mantıklı...
bu açıdan bakmamıştın..

haklısın...
her şey eşimde bitiyor

gercekden şaka gıbısınız
okuduklarımı anlamamanıza sımdı hıc sasırmadım
hemen altda kocaman hamılelık takvımım var yahu
sinirim bozuldu

bebeğim arkada diğer kız da var..
o neden inmedi öne geçmedi..
bu kız geçti..
sadece bu olay olsa mantıklı açıklama düşüncem amaa maalseef yani tek olay değil

bu kız geçti..
sadece bu olay olsa mantıklı açıklama düşüncem amaa maalseef yani tek olay değil
kadına bence hıcbısey bellı etme laf falan vurma derım,
daha cok hırs yapar neme lazım
iş esınde bıtıyor ... bu kadından kurtulmak mesafe koysada zor ama zaman gerekıyor...
eşin bı kac kere soguk ters konussun mesafe koysun bıyere goturup getırmesın duzelır bence

abartmiyosun sen esinle konusup arasina mesafe koymasini isteyin is disinda gorusmemelerini isteyin rahatsiz oldugunu dile getirmelisin. nedir bu is yeri arkadasi anlayamiyorum boyle kizlar rahat insanlar galiba adam evli hangi akla msj atarsin is disi bi konuyu sen

gercekden şaka gıbısınız
okuduklarımı anlamamanıza sımdı hıc sasırmadım
hemen altda kocaman hamılelık takvımım var yahu
sinirim bozuldu

Hamilelik takviminizi gormedim dikkat etmedim çünkü . Algıda seçicilik olayı .

Benim anlamama sebebim tamamen sizin anlatma tarzınız .

evet bunu denicez..
uamrım zamanla benm sinirim kırgınlıgımda geçer...

iş dışı konşmasınlar zaten..

hemen bi samimi olmaya çalışmalar felan..

hiç baa göre değill

Hamilelik takvimi görmedim bile . Dikkatimi çekmedi . Yazdıklarını

Hamilelik takviminizi gormedim dikkat etmedim çünkü . Algıda seçicilik olayı .

Benim anlamama sebebim tamamen sizin anlatma tarzınız .
son yorumumda her cumleye paragraf koyunca buyuklu kucuklu yazınca yazımı karıstırınca anladınız ama
benı tek anlamayan sız oldunuz
neyse ıyı geceler .

bu kız geçti..
Kocana bu konuda net bir tavır koy. Hatta kes at. Bir de bu çıktı ya hayır kocan çok net olmalı o kıza karşı iyi niyetli bir insan olabilir ama bunun iyi niyetle ne ilgisi var. Kız eşinizin iyi niyetini yanlış yorumlayabilir. Hatta kendi kendine ümitlenebilir.
iş eşinizde bitiyor bu durumda.

Belkide gerçekten arkadaşlar. Aralarinda birsey olsa ya da birinden digerine karsi birsey olsa herhalde sizin gözünüze soka soka yapmazlardi bunu. Kız rahat bir tipe benziyor. Yine de duruma el atin ufaktan.

Nefret ediyorum öyle kadınlardan. Hiç abartmıyorsun ama çok dikkatli olmalısın. Eşinle konuş ve ona karşı kesinlikle bşr tavır alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…