akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

hakkat ya...
ümitlerini yerle bir edeim onunnn

Belkide gerçekten arkadaşlar. Aralarinda birsey olsa ya da birinden digerine karsi birsey olsa herhalde sizin gözünüze soka soka yapmazlardi bunu. Kız rahat bir tipe benziyor. Yine de duruma el atin ufaktan.

böle düşünmem için raahat davranıo olabilr..yani bişi olsa gizlerdi gibisinden

hakkat ya...
ümitlerini yerle bir edeim onunnn
Valla senin yapabileceğin pek birşey yok ki.
Kızla aynı ortama girdiğinde eşinle daha çok samimi ol daha mutlu ol tek yapacağın da bu olsun. Bu rahatsızlığını kız ile asla paylaşma bence. Birde biz böyle konuşuyoruz ama yanlış anlıyor da olabiliriz, senin kızla bu tarz konulara girmen işleri daha da karıştırır ki ortada birde mesai arkadaşlığı var.
Bazı insanlar sınırlarını bilemeyebilir, belki bu kızda sadece böyle biridir.
Söyledim yine söyleyeceğim bu işi ancak eşinin net tavırları çözebilir. Birde sen sürekli bu konuyu eşine açma gündem olmasın aranızda hiç kimse.

eevt gündem yapıp bnde dikkati onda toplamak istemiyorum canım..

hem uzagız hem önemli bir sınavm mevcut..

aramız limoni ve uykum gelmiyor bu gece..

çok tehlikeli zamanda sıkıntımız arttı...

kızla paylaşmak istemiyorum çünkü aynı ortamda yıllarca çalışmak zorundalar...

bu kez farklı yansıtır insanlarafelan..

eşimde bende zarar görmek istemme

Eşimin iş arkadaşınin nikahına davetliydik. Ama nikahın olduğu gün eşim ise gitmek zorunda kaldı. Yani işten çıktığı saat nikah başlayacak benim tek gitme gibi bi imkanım yok onun da gelip alma şansı yok. Tek başına katılmak istemedi Eşiyle nikaha gelen bi arkadaşından beni de almalarını rica etmiş. Bende hazırlandım çocukla bekliyorum. Bi baktım ki adamın eşi arka koltukta ön koltuk boş. Çünkü ikiz bebekleri var pusete koymuşlar kadin da ortalarına oturmuş. Israr ettim sen öne geç ben bebeklerle ilgilenirim diye ama hem benimkiler durmaz hem senin de bebeğin var rahat edemezsiniz dedi mecbur kaldım öne oturmaya... Ama gideceğimiz yere kadar akla karayı seçtim. Acaba kadin rahatız oldu mu diye. Her kelimesinde kadını tartmaya çalışıyorum, sohbet ederken sadece onunla muhatap olmaya çalışıyorum falan. Sağolsun kadın da çok iyimser biriydi tavırlarında rahatsız olduğunu ima eden bişi yoktu ama ben 40 dk cama bitişik oturdum.

Neden? Çünkü başka bi kadın benim eşimin yanına otursa deli olurum. O da bi kadın olarak belki rahatsız olur dedim. Zaruret hali başka. Hastalıktır bilemem nedir ama bu kadar rahat bi şekilde hiç bi kadın bi erkeğin yanında bulunamaz. Aynı şekilde bi erkek de bi kadına bu kadar yaklasamaz. Bunun adı geri kafalılık falan değil! İnsanlık hali bunun adı. İnsanın eşini kiskanmasi, muhafaza etmek istemesi çok çok çok normal bence. Üstelik bi çok kötü örneği de yaşıyoruz, duyuyoruz.

Aranız neden limoni bilmiyorum bu kızla ilgili değildir umarım, yazdıysan da ben görmedim sanırım.
Ama madem bu kızla ilgili şüpheye düştün ve şuan uzaksınız yine kendi bileceğin iş ama bu limoni olma durumunu fazla uzatmamaya çalış bence. Sık sık ara eşini, güzel konuş ne bileyim işte koca senin kocan
Mümkünse eğer yani eşin mesai içinde telefonla konuşabiliyorsa özellikle o saatler içinde ara.

eşine rahatsızlığını belirtmişsin ,eşinde sana hak vermiş görünüyor.bence kıza bir şey söyleme ,eğer niyeti bozuksa kzıın senin rahatsız olmadan haz bile duyabilir.eşin koyacak mesafeyi bundan sonra.

Esinle konus o kiza agzinin payini versin birdahaki samimi davranmaya calistgnda . Ve ozellikle kizin yaninda esini op ve saril

Sen gerekli uyarıyı yaptın ve düşünceni belli ettin mi ettin. Bundan sonrasında olacakları eşinin tavrı belirleyecek. Aranız limoni diye ısıtmaya çalışma bence. Tavrın kesin bi şekilde anlaşılsın ki eşin ona göre davransın. Daha önce yaşadıklarınıza benzer bi hareket daha yapacak olursa kesinlikle kızı uyarmalısın sonuçta eşini kesin bi dille uyardın ve eşin bu uyarının gereklerini yerine getirmek zorundaydı( gerekenlerde ya sözlü uyarı ya da hareketlerle mesafe koyma ).

Bence esininde bu durum hosuna gidiyor resmen...Gittigi icin laf edemiyor bildigi farkinda oldugu halde..

Zaten boyle kizlar daha cok uzun sureli sevgilisi olan evli olan erkeklere daha cok yanasirlar hemde bu sekilde...

Esinle neden o kadar samimi ki. Yok sirketten ona asilan biri varmis niye oturmamismis karsisina. Gitsin kiz arkadasiyla dertlessin.
Bizim politikamiz su esimle; eski arkadaslardan bizi rahatsiz etmeyenlerle gorusuruz, bi taraftan biri rahatsizlik duymussa gorusmeyiz (ikimiz de mantikli insanlariz rahatsiz olduysak vardir bir sebebi)
Ama yeni karsi cins arkadaslar yassah. Kalkip yeni girdigim bi isyerinde karsi cinsin ozel hayatiyla ilgili dert paylasimi yapmam. O da oyle tabi ki. Yani direk samimiyet kurmadan mesafeyi koyariz insanlar da bastan bu sekil oldugu icin yadirgamaz.
Biz de ise yariyor simdilik sikintimiz olmadi aksine bu kurali koyana kadar bazi sorunlarimiz olmustu.
Oneririm

Esiniz evinden mi aliyo? Yani valla ciddi mesafe koydurmaniz lazim. Yani evler yakin olur ok ama haddini bilene belli ki bu sinirlari zorlayan cinsten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…