- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
kadın iş arkadaşı ben sert dille uyarsam bu sefer de ksıkanç eş profiline sokcaklar beni...
evli adamın samimi arkadaşımı olurmuş ben olsam başlarım öyle arkadaşa...
E bi zahmet soksun. Kendine ceki duzen versin. Haddini bilsin sadece.. Esin de yuz vermesin..
Sen esine birsey soyleyip aklina sokma ama cidden rahatsiz edici. İs yerine supriz ziyaretler vs yapsaniz. Yani kadin kadina ben seni anladim mesaji verseniz belki utanir.
Şuna varmı yokmu aralarında bişey bilemem ama böyle devam ederse olacak!! bir an önce kocanı uyar evli adamsın ne bu samimiyet
Kesinlikle abartmiyorsun! Esinin bide kizi savunmasi daha tuhaf.. daha dikkatli olman gerek hatta ben acik acik derdin ne kardesim derdim isterse öyle bir durum olmasin icim rahatlasin yeterki..
böyle yapıp üstüne gidip daha çok dikkati toplamak istemiyorum kıza..
ama ben eşime nasıl davrancam onu kestiremiyorum ya
otobüste arkada valiz varsa eşiniz niye arkada x ile y de yanyana oturmamış,ve bu otobüsteki oturma düzenini eşiniz rahatsız olduğu içinmi anlattı kimden duydunuz yoksa x hanımmı söyledi biz böyle geldik diye.
aaa nasıl bişi ya_?Benim sevgilimin de önceki çalıştığı yerde çok samimi(!) bir arkadaşı vardı Ayrıl dedim ayrılmadı Kendisi de kaşınınca Ben de sevgilimin adına kargoyla kıza , ofisin adresine sapıkça bi hediye göndererek sevgilimi ordan ayrılmaya ikna ettim kız da bi daha samimi olmadı
deiğim gibi eşim herkese iyiniyetlidir..aksini düşünmez..ama bu kızın son davranışında anladı...
hep bi açıklaması vardı..kendince..matıken..ama buna anlam veremedi..
peki sence ben napmalıyım..
içim soğumuyor..
eşimle farklı şehirlerdeyiz...
ona da kendimede nasıl davrancam bilemiyorum
Sevgilimden geldiğini düşündü Sevgilimi sapık diye yargılayıp onun o işyerinden ayrılmaya mecbur bıraktı İş çok basitaaa nasıl bişi ya_?
nerden geldiğini anladı mı peki_?
ne komikmişş
süpersin
canım bizimarabmızla gittiler...
ben gözümle gördüm
Esine kisa kisa bu durumdan hoslanmiyorum de sen böyle oldukca senle mesafeli olurum dersin ben olsam öyle yapardim kendisi tercihini yapsin eger önemli biri degilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?