akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

Şuna varmı yokmu aralarında bişey bilemem ama böyle devam ederse olacak!! bir an önce kocanı uyar evli adamsın ne bu samimiyet

Kesinlikle abartmiyorsun! Esinin bide kizi savunmasi daha tuhaf.. daha dikkatli olman gerek hatta ben acik acik derdin ne kardesim derdim isterse öyle bir durum olmasin icim rahatlasin yeterki..

Kesinlikle abartmiyorsun! Esinin bide kizi savunmasi daha tuhaf.. daha dikkatli olman gerek hatta ben acik acik derdin ne kardesim derdim isterse öyle bir durum olmasin icim rahatlasin yeterki..

böyle yapıp üstüne gidip daha çok dikkati toplamak istemiyorum kıza..

ama ben eşime nasıl davrancam onu kestiremiyorum ya

otobüste arkada valiz varsa eşiniz niye arkada x ile y de yanyana oturmamış,ve bu otobüsteki oturma düzenini eşiniz rahatsız olduğu içinmi anlattı kimden duydunuz yoksa x hanımmı söyledi biz böyle geldik diye.

şimdı konuyu esıme okudum valla ve yazdıgım yorumuda okudum
onunda dusuncesını sordum sen olsan napardın dıye cok sınır bozucu bı mevzu cunku
adam kotu nıyetlı olmayabılır; ama ılk arkada yer varken sureklı one gecme hevesınde olan bı ıs arkadasım olsa en bastan kusura bakma orası hanımın yerı annemı bıle oturtmuyorum der sakasına vurur bozarım bıdaha yapmasın dıye dedı.
gercekdende esım yanına hıc bayan almaz bırını bı yere bırakcaksa bıle daha arabaya gırerlerken oyle dıyor ...
dunyanın bınbırturlu halı var bır akraba gorur kaza herkesın basına gelır sureklı one oturan aynı bayan nasıl ızah etceksın dıkkat etmek lazım
esıne bu konudan rahatsız oldugunu soylesın dedı
ben aracla senı bırakır bırakmaz erkek ıs arkadasım arkandan one otursa ne dusunursun aynı yanlıklık olur senın ıyı nıyetınden asla suphem yok kız cok dusuncesız onunda kotu nıyetlı oldugunu sanmıyorum ama dusunemıyor , huzurumuz kacmasın desın dıyor :)

böyle yapıp üstüne gidip daha çok dikkati toplamak istemiyorum kıza..

ama ben eşime nasıl davrancam onu kestiremiyorum ya

Esine kisa kisa bu durumdan hoslanmiyorum de sen böyle oldukca senle mesafeli olurum dersin ben olsam öyle yapardim kendisi tercihini yapsin eger önemli biri degilse..

Benim sevgilimin de önceki çalıştığı yerde çok samimi(!) bir arkadaşı vardı Ayrıl dedim ayrılmadı Kendisi de kaşınınca Ben de sevgilimin adına kargoyla kıza , ofisin adresine sapıkça bi hediye göndererek sevgilimi ordan ayrılmaya ikna ettim kız da bi daha samimi olmadı

canım bizimarabmızla gittiler...

ben gözümle gördüm

aaa nasıl bişi ya_?
nerden geldiğini anladı mı peki_?

ne komikmişş
süpersin

Iyi niyetli olmak guzelde, mesafeli olmaya engel degil ki iyiniyetlilik.
Esinize net sekilde tavrinizi belli edin.
Bundan sonra mesafesini koysun, asla arabasiyla bir yerlere getir gotur yapmasin.
Laubali konusmalarina, mesajlarina cevap vermesin.
Sizde esinizi takip etmeye devam edin.
Ona bu konuda bir sans verdiginizi soyleyin, eger bir yanlisiniz sezerseniz, sizi yaninda bulamayacagini soyleyin.
Bu konuda ne kadar ciddi oldugunuzu anlasin.
Esinizle normal yasantiniza devam edin, surekli bu konuyu gundem edinmeyin.
Arada surpriz yapip is yerine gidin.
Hem iliskinizi bozmayin, hemde onun davranislarini takipte olun.

Esine kisa kisa bu durumdan hoslanmiyorum de sen böyle oldukca senle mesafeli olurum dersin ben olsam öyle yapardim kendisi tercihini yapsin eger önemli biri degilse..

söyledim söz verdi...
bakalım nolcakilerleyen zamanda..
zaten uzağız çokça...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…