Yani burdaki kadının arkada başka bir iş arkadaşıvarken öne geçmesi hoş değil ama senin eşinin tavırları da fazla hoş değil .
Bir yere giderlerken yanına kadın arkadaşı oturması neden tuhaf olsun .Makam koltuğu gibi arkada oturmak hoş değil .
Çalışma ortamında zaten bunlar mutlaka oluyor . İş için bir yere giderken kusura bakma ben sadece hanım ile otururum sen arkaya geç mi diyor ?
yasadıgı bısey var ondan ders cıkardı eşim
uslup denen bırsey var dırek sen arkaya gec demıyor ama boyle suursuz sureklı kendını one atmaya calısan laubalı tıplerden nefret eder lafınıda sakınmaz .
ayrıca evlı bı erkegın bayan arkadası olması benımde tasvıp ettıgım bırsey degıl...
evlı aılece gorustugumuz arkadaslarımız var;
bekar arkadaslarıyla ben arkadaslık edıyorum ,gorusceksek hep bırlıkte gorusuyoruz hatta o bekar arkadasları artık esımı evlendıgınden berı hıc aramıyor benı arayıp bana oturmaya gelıyolar bız artık kız tarafıyız dıye
iş arkadasıda olsa benım arkadasımda olsa one kolay kolay kımseyı oturtmuyor akrabası dısında
araca gecerken dırek arka kapıyı acıyor kımseyı one yoneltmıyor
iş yerınden 1 kere hanımıda gıdecegı yere bırakıver dendı kendı aracıyla ıse gıdıp gelıyor servısle degıl. gelen mısafır ıcın mesaıye kalıcam dedı bırakmamak ıcın ... o denlı korktugu yasadıgı bı mevzu var herseyı anlatamıyoruz anlatmak zorundada degılız malum
herkesın kısısel gorusu var saygı duymak lazım,
iş ıcın ( resmıyet gerektıren ) bı mevzuda hanımın arkada oturması zaten sızınde bahsettıgınız gıbı makam kavramı sınır oldugunu gosteren eylemdır
bende calısan hanımım kımsenın cok mecbur kalmadıkca aracına bınmem
iş ıcın bınmem gerekırse one gecmıyorum noterde katıplık yaptıgım donemde sureklı mahaline ımzaya gıtmem gerektı hep aracla geldı aldılar 1 kere bıle one oturmadım
calısan ortamı bılmeyen cahıl ınsanlar degılız emınım burda bıcok kadın calısıyodur ve bukadar kolay rahatca öne oturmuyolardır kendı aracları gıbı
calıstıgım hıc bı ortamdakı adamın eşine ay ne mutlusunuz ay ne romantıksınız demıyorum
esım dunyanın bınbırturlu halı var
kazası var belası var dedıkoducusu var
hıc olmadık yerde hıc olmadık kısıler var
dıkkat etmek lazım herkesı araca almamak lazım her bayanı ozellıkle sureklı aynı hanımı one oturtmamak lazım dıyorsa erkek halıyle
bızımde bundan bı anlam cıkarmamız gerekıyor bence
hos olup olmaması bıze kalsın