Akciger kanserini yenen var mi ?

evet akciğer kanseri zor bir hastalık evet çok kişi ölüyor evet bu yazdıklarım çok kötü ama şunu biliyorum ömrümüz Allah ın takdir ettiği kadar en kötü hastalığımızda olsa yaşacak günümüz varsa yaşıyıyoruz Allah ölümünde yaşamında hayırlısını versin ... ölümün hayırlısı olur mu demeyin olur...

Cok saoli
Benım bır arkadsımın babasına da Aynı hastalıgın teshısı konulmustu.. Hala tedavılerı devam edıyor olabilir ama durumu cok ıyı su an.. Allah sıfa versın ..İnşallah iyileşir..
Amin inşallah yaaa peki nasil gdio surec neler yapiyo onlar acaba

Oyle rabbim tum hastalara sifa versin

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Yazan oldu mu bilmiyorum Keçiboynuzu akciğer temizlenmesi için birebir diyor İbrahim Saraçoğlu dün gece küçük yeğenim bronşit kür arıyordum videolarında izledim.. Araştırın isterseniz..

Konu hakkında bilgim yok sadece geçmiş olsun demek istedim. sevdiklerinin canı yandığında ve çaresiz kaldığında ne hissedersin çok iyi bilirim.
Allah acil şifalar versin canım.

çoook geçmiş olsun, allah şifa versin.
bir tanığımız 7. yılını bitirdi bu hastalıkla. maşallah durumu da iyi.
gönlünüzü ferah tutun. ömür tamam olmayınca hiç bir hastalık bir şey yapamaz.

Kanseri atlatmak yuzde 20 tıp mudahelesi yuzde 80 ise moral mutluluk inanç ile oluyor birtanem. Caninizi sıkmayın. Babaniz ise hic uzulmesin
Allah safi sıfatiyla size şifa versin INSAALLAH

Reactions: tse
Çok geçmiş olsun.

Allah bilir neler olacağını, ümitsizliğe kapılmayın.

2014 ocak ayında arkadaşımın babasına beyin kanseri teşhisi koyuldu.

Benim babamın hiçbir şeyi yoktu. Babam 2014 nisan ayında hastalandı, ne olduğu belli değildi böbrekle başladı, diyalize girdi falan sancılı bir süreç ama kanser değildi. 2014 haziran başı babamı kaybettim. O arkadaşımın babası hala yaşıyor. Allah’tan asla ümit kesilmez ki artık çok başarılı sonuçlar alınabiliyor.

Moralini yüksek tutun en önemlisi.

Allah yardimciniz olsun babaniza ve tum hastalara sifa versin insaAllah.
Konuyla alakali pek bi bilgim yok ama babaniz icin dua ettim insaAllah atlatir Rabbim hayirli uzun ömürler versin cümlemize.

Benim 28 yasindaki kuzenime hamileyken girtlak kanseri teshisi kondu bebegi aldirip tedaviye baslamasi gerekiyordu ama aldirmak istemedi. Doguma kadar da hastalik biraz daha ilerlemis tedavi olmadigi icin. Ama o bile atlatti cok sukur.
Siz de umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin Allah tan yardim isteyin ona siginin insaAllah bu günleri de atlatirsiniz canim.

Oncelikle cok buyuk gecmis olsun.
Arkadasimin kardesi 6 yildir hastalikla mucadele ediyor ve artik iyileşme evresinde. Olumsuz ornekleri dusunup kendinizi yipratmayin. Kanserin her türü zor, tedavi sureci yipratici, ama artik kurtuluyor insanlar, eskisi gibi umutsuz bir hastalik degil.

E
sigara kullanıyormuydu
evet dun kizdim icmio dun icmedi hala iciuodu agrilarindan biz kahroluyoruz ped filmi 3 gune cikarmai yara büyümüş isin tedavisi diyorlar kuculmesi gerekmis yemk yiyemio halsiz yaranin bulundgu kisim asiri agriyo acıdan biz kahroluyoruz

0
İnşallah yaaa inşallah rabbim sifa versin agri kesicilerde acre degil

Cok cok saolun Allah razi olsun ne güzel darisi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…