- 3 Kasım 2011
- 1.344
- 3.113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbimm hayirli haberler duymayi nasip etsinselam,
yazamadım kusura bakmayın okumaya devam ettim,
Perşembe günü pataloji sonucu çıkmadı dendi, Cuma günü arayın dediler aradık. Sonuç çıkmadı ama doktorunuzla görüşelim demiş Laboratuvardaki bayan doktor ile görüştükten sonra PET sonucu ile birlikte hepsi çıkınca gelsin o zaman demiş.
Bizim içimizdeki kurt acaba sonuç kötüde hepsini bir mi görmek istiyor diye düşündürdü.
Dün annemle birlikteydik tüm gün ara ara ölümden bahsediyor. Şekeri bıraktı, kırmızı et yemiyor dikkat etmeye başladı kendine acaba bizde yavaştan başlasak mı bilemiyorum organik ürünlere, evde kefir , avakado filan takviyesine.? Hasta psikolojisine sokmak istemiyoruz ama içimizde rahat değil.
Nazli gelin Allah ım bizede hayırlı sonuç nasip etsim. Bizde hiç öksürük filan yok. Ağrıyandan korkmayın derler ama inşallah bizde bir şey çıkmaz.
@TuzluCekirdek İnşallah canım inşallah çok istiyorum
selam,
yazamadım kusura bakmayın okumaya devam ettim,
Perşembe günü pataloji sonucu çıkmadı dendi, Cuma günü arayın dediler aradık. Sonuç çıkmadı ama doktorunuzla görüşelim demiş Laboratuvardaki bayan doktor ile görüştükten sonra PET sonucu ile birlikte hepsi çıkınca gelsin o zaman demiş.
Bizim içimizdeki kurt acaba sonuç kötüde hepsini bir mi görmek istiyor diye düşündürdü.
Dün annemle birlikteydik tüm gün ara ara ölümden bahsediyor. Şekeri bıraktı, kırmızı et yemiyor dikkat etmeye başladı kendine acaba bizde yavaştan başlasak mı bilemiyorum organik ürünlere, evde kefir , avakado filan takviyesine.? Hasta psikolojisine sokmak istemiyoruz ama içimizde rahat değil.
Nazli gelin Allah ım bizede hayırlı sonuç nasip etsim. Bizde hiç öksürük filan yok. Ağrıyandan korkmayın derler ama inşallah bizde bir şey çıkmaz.
@TuzluCekirdek İnşallah canım inşallah çok istiyorum
Allah razı olsun.Allah yardımcınız olsun(
Amin inşallah Kimseyi sınamasın Rabbim.
Amin inşallah ,yok sonuçlar bugünde değil PET çekimi için bekliyor annem şu an ablam yanında ben işte.Merhaba sanırım bugündü sonuçlar . Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler versin inşallah
Aynıgün bir kaç saat sonra yada en geç ertesi gün çıkıyor pet sonucu. Bizim öyle oldu Ma her merkezde farklıdır muhakkak. Olsun sabrın sonu selamet inşallahAmin inşallah ,yok sonuçlar bugünde değil PET çekimi için bekliyor annem şu an ablam yanında ben işte.
PET sonucuyla birlikte pataloji sonucunu getirin dedi doktor. Pataloji sonucu daha çıkmamış PET de girdikten sonra sonuç çıkacağı gün söyleyecekler sanırım.
Uzadıkça uzuyor.
iyi geceler babam akciğer kanseri ve suan sagligi cok iyi 2 yil once tani konuldu uzun bir surec eger yardimci olabilirsem ozelden dr.hastane ismi ve yapilan tum tetkikleri size anlatabilirim buradan yazmak yasak mi bilmiyorumMerhaba,
Rabbim nerde ne kadar hastalığı yaşayan ve geçiren varsa yardım etsin. Yakınlarına güç kuvvet versin.
Çok zormuş ben babaanemi akciğer kanserinden kaybettim. 5.5 yıl annem baktı , tüm filmlerinde en iyi en kotu zamanlarinda yanındaydı.
Ve şimdi ne yazık ki doktorlar annem için bu hastalık olabilir şüphesini araştırıyorlar. EKG , Solunum Fonksiyon Testi güzel cikti. Akciğer emarinda sol ciğer üstünde kalbe yakın 9*6.6 büyüklüğünde kist gördüler. Patoloji için parça alındı, perşembe günü sonucu çıkacak 16 Mayıs pet testi var vücudun da başka yerde var mı diye bakacaklar.
Benim annem çok güçlü bir kadın hiç yakıştıramadım bu hastalığı kabullenmesi çok zor , annemin ihtiyacı olan moral ama bizim de anneme ihtiyacımız var.
Hastalığına uzulmuyor da bizi düşünüyor, "ben gidersem sizi kurtlar parçalar, çocuklarımın bana daha ihtiyacı var diyor" bunları düşünüyor.
Kendim tüp bebek tedavisi goruyordum ama ara vereceğim içim yanıyor, kafam çok dolu sadece ağlamak geliyor elimden, aglayip da rahatlayamiyorum. Küçük kardesim nişanlı Eylül'de düğünü var. Ablamin kendi zorlu yasami var. Hep bunları düşünüyor .
Allah rızası için yardım edin. Patoloji sonucu mu hastalığın evresini belirleyecek? PET TESTİ mı? Hiç bir belirtisi yok ama bu şekilde hastalık yayılır mı? Önümüzde tedavi var ise nerelerde tedavi edebiliriz.? Kemoterapi almalı mı ?
Lütfen bize dua edin sonuçları iyi çıksın , Rabbim bizi bu hastalık ile sınamasın, kimseye vermesin.
Geçmiş olsun. Patoloji sonucu illaki kötü çıkmaz. Zararsız kistler de çok görülebiliyor. İnşallah öyledir. Diğer türlü kemoterapi alması gerekecek.Merhaba,
Rabbim nerde ne kadar hastalığı yaşayan ve geçiren varsa yardım etsin. Yakınlarına güç kuvvet versin.
Çok zormuş ben babaanemi akciğer kanserinden kaybettim. 5.5 yıl annem baktı , tüm filmlerinde en iyi en kotu zamanlarinda yanındaydı.
Ve şimdi ne yazık ki doktorlar annem için bu hastalık olabilir şüphesini araştırıyorlar. EKG , Solunum Fonksiyon Testi güzel cikti. Akciğer emarinda sol ciğer üstünde kalbe yakın 9*6.6 büyüklüğünde kist gördüler. Patoloji için parça alındı, perşembe günü sonucu çıkacak 16 Mayıs pet testi var vücudun da başka yerde var mı diye bakacaklar.
Benim annem çok güçlü bir kadın hiç yakıştıramadım bu hastalığı kabullenmesi çok zor , annemin ihtiyacı olan moral ama bizim de anneme ihtiyacımız var.
Hastalığına uzulmuyor da bizi düşünüyor, "ben gidersem sizi kurtlar parçalar, çocuklarımın bana daha ihtiyacı var diyor" bunları düşünüyor.
Kendim tüp bebek tedavisi goruyordum ama ara vereceğim içim yanıyor, kafam çok dolu sadece ağlamak geliyor elimden, aglayip da rahatlayamiyorum. Küçük kardesim nişanlı Eylül'de düğünü var. Ablamin kendi zorlu yasami var. Hep bunları düşünüyor .
Allah rızası için yardım edin. Patoloji sonucu mu hastalığın evresini belirleyecek? PET TESTİ mı? Hiç bir belirtisi yok ama bu şekilde hastalık yayılır mı? Önümüzde tedavi var ise nerelerde tedavi edebiliriz.? Kemoterapi almalı mı ?
Lütfen bize dua edin sonuçları iyi çıksın , Rabbim bizi bu hastalık ile sınamasın, kimseye vermesin.
Aynıgün bir kaç saat sonra yada en geç ertesi gün çıkıyor pet sonucu. Bizim öyle oldu Ma her merkezde farklıdır muhakkak. Olsun sabrın sonu selamet inşallah
Çok geçmiş olsun şifasına şifa katsın Rabbim. Çok memnun olurum bilgi verirseniz biz çok afalladik beslenme düzenini değiştirsek mi bir an da hemen hasta moduna sokmak istemiyoruz kaldı ki annemde sürekli ben iyiyim diyoriyi geceler babam akciğer kanseri ve suan sagligi cok iyi 2 yil once tani konuldu uzun bir surec eger yardimci olabilirsem ozelden dr.hastane ismi ve yapilan tum tetkikleri size anlatabilirim buradan yazmak yasak mi bilmiyorum
Allah razı olsun ne güzel dedin nerede ne kadar şifa bekleyen var ise Allah yardım etsin, sevinsem mi bilemiyorum acikcasi var ise bende ilk evre olması için dua ediyorum. İnşaallah sağlığı çok iyi olur babanızın Ya ŞafiiMerhabalar benim de babama iki yıl önce akciğer kanseri ilk evre teşhisi koyuldu.ameliyat oldu.başka da bir tedavi görmedi.kemoterapiye gerek görülmedi.Altı ayda bir genel taramaya giriyor.pet çekimi yapılıyor.çok şükür sağlığı iyi.umarım annenizin sonuçları iyi gelir.Dualarımız tüm hastalar,şifa bekleyenler,haber bekleyenler için.okuyan tüm canım dostlar siz de bizlerden bu mübarek aylarda esirgemeyin dualarınızı.
Teşekkürler, inşallah dediğiniz gibi zararsizdir. Hiç birine gerek kalmazGeçmiş olsun. Patoloji sonucu illaki kötü çıkmaz. Zararsız kistler de çok görülebiliyor. İnşallah öyledir. Diğer türlü kemoterapi alması gerekecek.