Akciger kanserini yenen var mi ?

Bugun pet filmi cekildi en gec cuma diyolar ters yerde olduğu icin baski yapiyomus sinirlere basit agri kesicilerle yolluolar morfin filan vermediler

O olabilir canim .. morfin vermesinler zaten o aliskanlik yapar cok yan etkiside var bir süre böyle devam edilsin daha iyi nekadar acilar cekilmezde olsa .. bide sigara icmesinede cözüm bulmalisiniz öyle olmaz ne yese icsede sifa olmaz sigaraya devam ederse, feslegen otu taze yesin hergün 3 kere ise yariyacak bir süre sonra birakir belki

Aldim elinde zorla bagris cagirs kendini düşünmüyosan bizide dusun dedim
Canım baban çok mu sigara içiyordu önceden? Yani günde kaç paket ya da tane içiyordu? 54 yaş genç bir yaş aslında.Yani kanserin genci yaşlısı yok ama benim bildiğim akciğer kanseri çok fazla sigara içen,60 ve üstü yaş hastalarda diğer hastalara göre daha çok görülüyor.

Evey cok sigara içiyordu o yapti bide bi donem ozel problemleri oldu sigara ve stres yaptı bunu

Evet bende arastiryorm icmio soz verdi kizdik icme diye care degil

Evey cok sigara içiyordu o yapti bide bi donem ozel problemleri oldu sigara ve stres yaptı bunu
Ah şu sigara mahvediyor insanları ama bırakamıyoruz,bende içiyorum malesef.Allah hepimize sağlığımız bozulmadan sigarayı bırakmayı nasip etsin inşallah.Üzüldüm baban için gerçekten.Ama lütfen siz ailecek umudunuzu kaybetmeyin.Evet zor bir kanser türü akciğer kanseri,ama ben geçmiyor diyenlere pek anlam veremiyorum açıkçası.Herşeyi Allah bilir,biz bilemeyiz.O şifayı verdikten sonra geçmeyecek bir hastalık yok.Siz bol bol dua edin,umudunuzu,inancınızı hiçbir zaman kaybetmeyin,gerekli tedaviyide aksatmadan olsun baban,sigarayı içmeyi bırak,içilen ortamda bile durmasın artık,engel olun.

ben babamı 2014 yılında doğum gününde kaybettim akciğer kanseriydi oda ameliyat olamıyordu ve doktorların ihmali vardı ki ben türkiyedeki en iyi kanser doktoruna götürdüm sadece kilo aldırabilirim başka birşey yapmam dedi o dönem bende bitkisel ilaçları araştırdım ve karşıma mucizevi bir mantar çıktı aldım ama malesefki babacımı kaybettim çünkü 3b evresindeydi ve kitle kalbe yakındı ama Allahtan ümidinizi kaybetmeyin ve hastanın morelini bozmayın eğer haberi yoksa söylemeyin nolursa olsuun bir ümitsizlik yaşıyorlar ben babama hep kitle varmış sende aldırmak istemiyorsun ondan burdayız derdim Allah yar ve yardımcınız olsun...

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Annemin arkadaşının eşi akciğer kanseri teşhisi kondu.1 tane akciğerinin tamamı alındı.
Şu an gayet sağlıklı ve mutlu.İnşallah babanın da iyi haberlerini alırız buradan.

Reactions: tse
Kayınvalideciğimi de akciğer kanserinden geçen sene kaybettim.. O çaresizliği bilirim insan bir ümit bir çıkış arıyor .. Pet filmi kötü çıkmıştı benim anneciğimin öncelikle kemoterapi ile küçültücez dediler ama başka rahatsızlıkları da nüksetti bağırsak düğümlenmesi falan bu nedenle kemoterapi yarım kaldı .. Ama eğer morali yüksek olur ve kemoterapiye cevap verirse ameliyat ile alınabiliyor kanserli bölge kurtulan var bu illetten .. Çok gecmiş olsun ..

Allah şifa versin,lütfen sigara içmeyelim,içiyorsak bıle çocuklar asla asla görmesin,sokakta bıle içmeyın,çoluk çocuk görüyor,çocukların illa sizin olması gerekmıyor,bir çardakta 14 yaşında delıkanlının yanında sıgara içen kadına öle laflar ettimki anlatamam,lütfen toplum sorumluluğumuz olsun,özgürlük adı altında kötü örnek olmayalım,misafirlikte fılan kendımızı bılelım,içemyın lütfen

Altin otu denedinizmi yillar once bu hastaliktan bunun la kurtulan vardi gazete de cikmis doktorlar sasirmislar iyilesmesine adam kontrole gittiginde senin coktan olmen lazim di demisler.Benim babam da kan tukuruyordu cigerleri agriyordu yillardir altin otu sayesinde gecmeyen hastaligi gecti .Bende iciyorum gunde bir bardak saglik icin.aktarlarda var pahali degil .

Canım petin sonucu inşallah olumlu olur tedavi hemen başlar.ama lütfen sonuç olumsuz olursa ailece konuşun,doktorlara,hemşirelere,akrabalara söyleyin kimse babana hastalığını söylemesin. Babana olumlu olduğunu tedavi edileceğini söyleyin morali bozulmasın,hastalık daha hızlı ilerlemesin.Ben babama söylemedim kitleyi ilaçlarla tedavi ettiklerini söylemiştim..ama aslında yalandı çok acı çekiyordum yanında iyi görünmeye çalışıyorduk :,(

evet biz de tanıdığımıza söylememiştik rahatsızlığını. Yani tam olarak bilmiyordu. İyileştiğinde söyledik. İyi ki de öyle yapmışız. Gereksiz yere moral bozmanın bir alemi yok

Co
Soalun aynen bende size katiliyorum cok üzülüyorum ama Allah derdi verirse dermanda verir insallah pet sonucu cikacak inşallah sicramamistir ; (

Bende
Allah rahmet eylesin mekani cennt olusn mantarin adi nedir verir misiniz kg naisl aldi peki

Ay amin insallah rabbim sifa versin herkese sonuc beklioruz bizde dualarinizi esirgemeyin nolur

Yaaa
YAA Allah rahmet eylesin cok üzüldüm. Bizde sonuç bekliyoruz inşallah iyi cikar ameliyat olamıyor radyoterapi ddi inşallah gecer

Su
Suan bende aynen oyleyimm o durumdayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…