Akciger kanserini yenen var mi ?

Allah şifa versin suan aynı durumla bizde ugrasiyoruz. Dedem akciğer kanseri kemoterapi ışın gördü . Kanser hücresi boğazın a sicratti. İlk ogrendigimizde ameliyat sansi yok tu 3 4 ay kemoterapi ışın gördü . Ameliyatta parça alındı 1 ay sonra yani tam da bugün sonuç çıktı ve sonuç temiz biz atlattik gibi . Yazarken çok kolay ama 5 6 aydır ne yasadigimizi biz bilriiz

Reactions: tse
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah erken evreyse iyileşmesi çok kolay bu arada bağışıklık sistemini güçlendirecek alternatif şeyler araştırın selam ve dua ile

Cok gecmis olsun ne güzel güzel haberleri bizde alırız inşallah yikilidm soncuu ben aldim kendime gelemiyorum yarin ped filmi olacak inşallah surece ole baslanacak zor mu uf kurtulsun Rabbim herkese şifa versin dedenizede cok sevindim neler yedi icti bu süreçte babam keske cikarilip verilebilcek bsiy olsa bizde agrilarindan durmuyo kahroluoz; (

Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah erken evreyse iyileşmesi çok kolay bu arada bağışıklık sistemini güçlendirecek alternatif şeyler araştırın selam ve dua ile
Eevt cok saolun inşallah

Canım kemoterapi ye başlarsa eğer yemesi azalacak ve sinirli olcak . Yeme beslenme onları doktor size zaten anlatcak. Morel çok önemli. İnş allah şifa verir. Çok zor bu süreç bi kere hergün kemoterapi ve ışın görmüştü . Bi de benim dedem 67 yaşında ve kendimi bildim bileli sigara içen biri . Ben 19 yaşındayım dedem 18 den beri sigara iciyo ama kendisi ni hiç birakmadi . Bide biz ona kanser oldugu soylemedik başka bişey uydurduk. Zor bi süreç allah yardimciniz olsun . Sadece morel çok onemlo sevgi ile halledilmeyecek hicbisey yoktur . Sevgi saygı huzur morel

Ben babami kaybettim. Allah babani size bagislasin. İnsallah iyilesir.

Hic moralini bozma babana destek ol bagisikligini ve moralini yuksek tutmak sizin aile olarak yapacaginiz seyler. Gerisi doktorlara ve Allah'a kalmis. Bol bol dua et. Allah sifa versin babani sana bagislasin.

Ben teyzemi kanserlerden kaybettim . Sıçrama yapmadıysa bu başında yakaladınız demektir ki . Bu başlı başına umut demek . İlk mesaja göre yorum yapıyorum . Kanser teyzemden sonra en hassas noktam . Teyzeme kadar çok sevdiğim biri hastalanana kadar bu kadar anlamamıştım . Kanser hastalarına her hastalıktan fazla üzülüyorum artık . Allahım acil şifalar versin . Benim teyzemin durumu çok değişikti . Ama hastalığı atlatamayan kadar atlatanda çok .

Saolun 54 yaşında gecer mi bu gunler iyilesir mi 54 kg bide agrisi cok
Yaşıda gençmiş aslında.Sigara kullanıyor muydu? Akciğer kanseri riskini yükseltiyor sigara çünkü.Allah büyük bol bol dua edin,atlatsın inşallah.Yaşı gençmiş,ben iyileşir diye düşünüyorum Allah'ın izniyle.Siz hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin,babanıza da moral verin.İnşallah bir an önce iyileşsin.

T tse benim bir tanıdığımın abisi de tiroid kanserini her gün kerevizi sapıyla kaynatarak içip baya geriletmiş. Kan değerleri falan kerevizi içmeye başladıktan sonra iyileşmiş. Bi deneyin isterseniz.

Valla
Canm Allah herkese sifa versin rabbim. Bende uygun bi dille izah ettm neseli görünmeye calisiyorum inşallah kolay surecle atlatriz rabbim bize sinavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…