Akciger kanserini yenen var mi ?

Insllah ya deneyecem artk ne varsa

Eevt aig

İçmesin sigara artık bir an önce bıraksın.Moralini yüksek tutsun,sizde moral verin ona,sakın yanında ağlayıp,üzülmeyin,yoksa o da umutsuzluğa kapılır.Yaşı genç,iyi bir doktor ve tedaviyle,bol bol dua ile Allah'ın izniyle atlatır inşallah.

Çok çok geçmiş olsun. sizi üzmek de istemem ama akciğer kanserinin geçmesi gibi birşey söz konusu değil. Sadece; tedaviye iyi yanıt alınıp bir ihtimal gerileyebilir kaybolabilir ancak bu atlattık demek değildir. Hep takipte kalınır.
Opere edilemiyorsa evresi de önemli. Kaçıncı evre olduğu pet sonucu ile belli olacaktır.
İnşallah sorunsuz rahat bir tedavi Süreci geçirir Babanız. Her hastanın Tedaviye yanıtı, yan etkilere direnci farklıdır.

ALLAHtan acil sifalar dilerim babana INSALLAH en kisa zamanda atlatir

Allahım babana güç kuvvet ve şifa versin.Ağrılarını acılarını dndirsin.amin.

Reactions: tse
Rabbim acil şifalar versin başımızdan eksik etmesin annelerimizi babalarımızı reishi mantarı ölmsüzlük mantarı diyede geçiyor lütfen bir araştırın okadar çok ki kanseri yenen bu ilaçla vücudun tahribatlı bölgesini buluyor ve iyileştiriyor ben kimyagerim bugün satışını yapan bir doktorlada görüştüm ürünün adı gano Excel internette araştırın bunu öneren okadarçok doktor varki Amerika'daki dr mehmet öz bile programında tanıttı bulunduğunuz şehirde bayisi olan birileri muhakkak ki vardır inşallah şifa olur bir araştırın inşallah vesile olurum bilgilenmenizde

Ayni hastaliktan bende babami kaybettim moral cok onemli,bizim son evredeydi ogrendigimizde ve ameliyat riskliydi.Allahim babaniza acil sifalar versin insallah.Yaninda uzulmeyin sakin hep moral verin destek olun iyi oldugunun haberlerini bizlere yazdigin gunleri goruruz insallah cok zor bir durum.Cok gecmis olsun.Alternatif tipida bi arastirin derim ayni seyleri yasadigimizdan sizi cok iyi anliyorum.

Benim baba yarım canım eniştem aynı hastalığa yakalandı. İlk verdikleri şey keçi boynuzu pekmezi ve çörek otu hapı vardı. Doktorlar bile onu önermiş onu kullandı. Akciğer de ki tümöre iyi geldi fakat yaşı genç olduğundan dolayı ve sebebini bilemedikleri bir şekilde hızla yayıldı ve hızlı vücuduna ve beynine yayılmış. Mekanı cennet olsun. Eğer yarın öğrenebilirsem akciğer demini ne küçülttü mutlaka haber ederim. İnşallah ped sonuçları iyi çıkar ve ameliyat olabilir. Allah şifasını versin

Geçmis olsun.. bu sitede buğday şırasından bahseden bi makale paylasılmıstı.. kanser die bi hastalık yok b17 eksikliği var deniyordu.. kesinlikle okuyun

Aynı durumdayım canım. En azından sen Baba'nın yanındasın. Ben Avustralya da yaşıyorum. Babamın kanser olduğunu 2 ay öncesine kadar öğrendim. Dünyam Başıma yıkıldı sandım. Babamın kemiklerine de sıçramış son evre diyor doktorlar. Dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor elimizden. Sonuçta bu can bize emanet. Herkes Birgün bir sebepten emaneti teslim edecek. Yarın ne olacağımız belli mi ? Belki Allah korusun ben babamdan önce öleceğim. Imanını yüksek tut. Allah'a sığın. Herşey Allahtan geliyor canım benim ve lütfen güçlü dur. Bende şu an aynı durumdayım. Ama güçlü olmak zorundayız.

Bende babami akciger kanserinden kaybettim 2 buçuk sene oldu ama gel bana sor okurken gozlerim yasardi Allah babani size bagışlasın hiç bir zaman umudu kesme biz hiç kesmedik tek tesellimiz babamın çok az agrısı oldu ama yürüyemedı baban için dua edıcem bide babam baya sınırlı olmustu zor Rabbın sızede sabır versın babanada tez zamanda şifa moral çok önrmlı

allah yardmcınız olsun, bardağa hep dolu tarafından bakın, başarılı hikayeleri okuyun moral olsun size de babanıza da. bu hastalığı yenen genç yaşlı çok insan var. allah babanızı size bağışlasın.

Allah sifa versin kardesim. Moralinizi yuksek tutun o da korkuyor emin olun. Oyuzden sizi guclu gormesi gerek, nazini size yapacak. Cok sevdigimiz bir komsumuz da gogus kanserini yendi ama o ne evreydi. Cok alingandi ve buldugu her boslukta ağlıyordu niye ben diye. Destek cok onemli.
Hastaliga cok kapilmadan gunleri normal seyrinde gecirin derim hasta kafasina girince insan kendini daha bir saliyor. Cok genc daha Allahim sifasini versin de siz evlatlarina ailesine bagislasin insallah.
Dua edecegim babacigina da tum hastalarimiza da...

ALLAH yar ve yardimciniz olsun canim . insALLAH baban tez zamanda eski sagligina geri kavusur.. öyle koyu verme kendini senin simdi ona moral vermen gerek kanser hastalarinda moral cok önemli ve cok etkili birsey.. morali düzgün oldugunda genellikle kanser hastalari iyilesiyor bunu unutma canim.. saglik okudugumdan biliyorum canim hem molarini yüksek tutsun stresden uzak dursun.. ve önercegim faydali seyler ise tamamen katkisiz petek bali ve cörek otu yagi ikisininde sahte olmadigina emin olun ve hergün yesin icsin .. bir kasik cörek otu yagi ve bir iki kasikta bal .. insALLAH sifasini bulur

Allah rahmet eylesin üzüldüm. .Cok saolun Allah razi olsun agrilari cok dayanamiyoruz bizde ne zor mus...; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…