Yaşıda gençmiş aslında.Sigara kullanıyor muydu? Akciğer kanseri riskini yükseltiyor sigara çünkü.Allah büyük bol bol dua edin,atlatsın inşallah.Yaşı gençmiş,ben iyileşir diye düşünüyorum Allah'ın izniyle.Siz hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin,babanıza da moral verin.İnşallah bir an önce iyileşsin.[/QUOT
Eevt sigara iciyor ama bırakacak yoksa durum iyi dil stres ve uzuntuden oldu hep sigara da var tabii inşallah acilarimz son bulur cok zor mus insan basina gelmeyince bilmiyor
Amin inşallah Allah rahmet eylesin; ( cok üzüldümBen babami kaybettim. Allah babani size bagislasin. İnsallah iyilesir.
İçmesin sigara artık bir an önce bıraksın.Moralini yüksek tutsun,sizde moral verin ona,sakın yanında ağlayıp,üzülmeyin,yoksa o da umutsuzluğa kapılır.Yaşı genç,iyi bir doktor ve tedaviyle,bol bol dua ile Allah'ın izniyle atlatır inşallah.Eevt aig
Bugün hayatımın en zor aniyla yüzleştim babam patolji sonucu akciger kanseri olduğunu gösterdi ve ameliyat olamiyor diye pet filmi cekilip radyoterapi olacak olursa dedi doktor lütfen dualar edin benim icin inşallah tümör küçülür de agrilardan duramıyor iyileşir Nasil ne yapacagiz bilemiyorum yüzüm Gülmez iyilesene kadar yanında zorla gülüyorum.iyi gelen bitkisel biseyler var mi bi kötü hastalik atlatilablir mi duaaa edin nolurbi yol gösterin
Bugün hayatımın en zor aniyla yüzleştim babam patolji sonucu akciger kanseri olduğunu gösterdi ve ameliyat olamiyor diye pet filmi cekilip radyoterapi olacak olursa dedi doktor lütfen dualar edin benim icin inşallah tümör küçülür de agrilardan duramıyor iyileşir Nasil ne yapacagiz bilemiyorum yüzüm Gülmez iyilesene kadar yanında zorla gülüyorum.iyi gelen bitkisel biseyler var mi bi kötü hastalik atlatilablir mi duaaa edin nolurbi yol gösterin
Allah rahmet eylesin üzüldüm. .Cok saolun Allah razi olsun agrilari cok dayanamiyoruz bizde ne zor mus...; (Bende babami akciger kanserinden kaybettim 2 buçuk sene oldu ama gel bana sor okurken gozlerim yasardi Allah babani size bagışlasın hiç bir zaman umudu kesme biz hiç kesmedik tek tesellimiz babamın çok az agrısı oldu ama yürüyemedı baban için dua edıcem bide babam baya sınırlı olmustu zor Rabbın sızede sabır versın babanada tez zamanda şifa moral çok önrmlı