Akciger kanserini yenen var mi ?

Korkuyo kendide agridan durumiyorum yannda mutlu takiliyorm ama asiri Üzgünüm yikildim resmen onlari denicem ped filmi umurim temiz cikar da bi an once atlatir cok saolun Allah razi olsun

Amin cok saolun bide cok aksi ve sinirli sinirlenip duruyor bi keresinde agridan niye beni buldun hastslik diye soyleniyordu ama teshisi bilmeden ben cok uzulmstum; (

İnşallah haklısınız

Cok üzüldüm Allah size de sifa versin oyle yapıcam annemde cok yiprandi inşallah bu hastaligin altindan kalkariz bize ped filminden sonra belli olacak sanirim

Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Bol bol dua edin.
Temiz havaya her gün çıkarın mutlaka.

Reactions: tse
İnşallah öyle olur zor dayaniyorum

Aminnn.Allah
Rahmet eylesin üzüldüm ne zormus.

Hic moralini bozma babana destek ol bagisikligini ve moralini yuksek tutmak sizin aile olarak yapacaginiz seyler. Gerisi doktorlara ve Allah'a kalmis. Bol bol dua et. Allah sifa versin babani sana bagislasin.
Amin cok saolun

İnşallah bugün olacak yayılma yoktur inşallah

Yaaa ole mi arkadsim satiyor ama radyoterapi alicak baska ilac alabilir mi ki

İnşallah zaman su gibi gecsin

Rabbim acil şifa versin
Çok kötü hissediyorsundur şimdi rabbime sığın her derdin ilaci ancak ondadir

Allah acil şifalar versin.
En zor kanser türü.

Metastaz olmuş ise, ağrısız acısız ve sevdikleri ile beraber morali yüksek günler dilemekten başka çare yok.

Metastaz olmamış ve sürecin 1 ya da 2. evresi ise, hastalığı yavaşlatma, duraksatma biraz daha mümkün.

Radyoterapi dediğiniz ışın tedavisi.
Hastayı yorar. Tüm vücuduna ağrı, ağırlık ve yorgunluk verir.
Ama başka çare de yok maalesef.
Yalnız süreç açısından ilerlemiş ise ve ilk kemoterapiden sonra zayıf, yorgun ve acı içerisinde hissederse kendini kemoterapi almasın. Gerek yok eziyet etmeye.

Moral, hastalık hangi evrede olursa olsun çok çok önemli.
İnancınızı yitirmeyin, moralinizi yüksek tutun.
İçiniz kan ağlarken ve siz inanmamışken babanıza aşırı moralli ve mutlu görünmeye çalışmanız fayda etmez, bunu hisseder. Önce siz sahiden inanacaksınız, sonra da hasta..

Alternatif tıp açısından,
Duyduğum çörek otu yağı.
Bir arkadaştan öğrendiğim ise propolis ve reishi mantarı.

Propolis sahiden önemli. Ayrıntısına girmeyeceğim, faydası çok. Arının ürettiği bir madde.
Çörek otu yağı da öyle.

Ama ülkemizde kahpelik sadece dağlarda değil, her yerde.
Acıları kullanmak isteyen sahtekar çok.
Organik, has, saf, gerçek, hakiki diyen; uydurma kullanıcı yorumları koyan, alakasız sertifikaları sitelerine yükleyen, binbir yalan atan şarlatan ve sahtekarlar var.
Sizin güvenenizi alacak, can alıcı, kalbinizden vuran cümleler kurmakta çok mahirler.

Allah şifa versin inşallah..

Benım bır arkadsımın babasına da Aynı hastalıgın teshısı konulmustu.. Hala tedavılerı devam edıyor olabilir ama durumu cok ıyı su an.. Allah sıfa versın ..İnşallah iyileşir..

çok geçmiş olsun
metastaz ve evresine göre değişir
atlatan da var tabi ki
ancak dediğim gibi erken teşhis çok önemli
bitkisel tedavilere doktorunuza danışmadan başvurmayın sakın
allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun. Babamın amcası 80'lerde atlatmış. Birdahaki da tekrarlamadı. 5 sene önce yaklaşık 90 yaşındayken vefat etti. Şimdi tıp daha da ilerledi. İnşallah sağlıkla sıhhatle atlatırsınız bu süreci. Allah şifa versin.

Dr ameliyat olmaz radyoterapi alip yara kücültülecek dedi. O yuzden ped filmi istedi inşallah temiz cikar dua edin nolur sastik kaldik agrilari cok corek otu yagini nerede bulurum ki zorla tebessum ediyorum anlatamam yani gözlerim yasli inşallah kurtulur ilerlememistirde 54 yasinda daha

Yuregime su serptiniz inşallah iyilesir ped filmini bekliyirz cekilio

Agri ve yorgunluk verirse ilac vermzler mi agirisini dindirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…