Korkuyo kendide agridan durumiyorum yannda mutlu takiliyorm ama asiri Üzgünüm yikildim resmen onlari denicem ped filmi umurim temiz cikar da bi an once atlatir cok saolun Allah razi olsunALLAH yar ve yardimciniz olsun canim . insALLAH baban tez zamanda eski sagligina geri kavusur.. öyle koyu verme kendini senin simdi ona moral vermen gerek kanser hastalarinda moral cok önemli ve cok etkili birsey.. morali düzgün oldugunda genellikle kanser hastalari iyilesiyor bunu unutma canim.. saglik okudugumdan biliyorum canim hem molarini yüksek tutsun stresden uzak dursun.. ve önercegim faydali seyler ise tamamen katkisiz petek bali ve cörek otu yagi ikisininde sahte olmadigina emin olun ve hergün yesin icsin .. bir kasik cörek otu yagi ve bir iki kasikta bal .. insALLAH sifasini bulur
Amin cok saolun bide cok aksi ve sinirli sinirlenip duruyor bi keresinde agridan niye beni buldun hastslik diye soyleniyordu ama teshisi bilmeden ben cok uzulmstum; (Allah sifa versin kardesim. Moralinizi yuksek tutun o da korkuyor emin olun. Oyuzden sizi guclu gormesi gerek, nazini size yapacak. Cok sevdigimiz bir komsumuz da gogus kanserini yendi ama o ne evreydi. Cok alingandi ve buldugu her boslukta ağlıyordu niye ben diye. Destek cok onemli.
Hastaliga cok kapilmadan gunleri normal seyrinde gecirin derim hasta kafasina girince insan kendini daha bir saliyor. Cok genc daha Allahim sifasini versin de siz evlatlarina ailesine bagislasin insallah.
Dua edecegim babacigina da tum hastalarimiza da...
İnşallah haklısınızallah yardmcınız olsun, bardağa hep dolu tarafından bakın, başarılı hikayeleri okuyun moral olsun size de babanıza da. bu hastalığı yenen genç yaşlı çok insan var. allah babanızı size bağışlasın.
Cok üzüldüm Allah size de sifa versin oyle yapıcam annemde cok yiprandi inşallah bu hastaligin altindan kalkariz bize ped filminden sonra belli olacak sanirimAynı durumdayım canım. En azından sen Baba'nın yanındasın. Ben Avustralya da yaşıyorum. Babamın kanser olduğunu 2 ay öncesine kadar öğrendim. Dünyam Başıma yıkıldı sandım. Babamın kemiklerine de sıçramış son evre diyor doktorlar. Dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor elimizden. Sonuçta bu can bize emanet. Herkes Birgün bir sebepten emaneti teslim edecek. Yarın ne olacağımız belli mi ? Belki Allah korusun ben babamdan önce öleceğim. Imanını yüksek tut. Allah'a sığın. Herşey Allahtan geliyor canım benim ve lütfen güçlü dur. Bende şu an aynı durumdayım. Ama güçlü olmak zorundayız.
AminnnRabbim sifa versin
İnşallah öyle olur zor dayaniyorumİçmesin sigara artık bir an önce bıraksın.Moralini yüksek tutsun,sizde moral verin ona,sakın yanında ağlayıp,üzülmeyin,yoksa o da umutsuzluğa kapılır.Yaşı genç,iyi bir doktor ve tedaviyle,bol bol dua ile Allah'ın izniyle atlatır inşallah.
Rahmet eylesin üzüldüm ne zormus.Benim baba yarım canım eniştem aynı hastalığa yakalandı. İlk verdikleri şey keçi boynuzu pekmezi ve çörek otu hapı vardı. Doktorlar bile onu önermiş onu kullandı. Akciğer de ki tümöre iyi geldi fakat yaşı genç olduğundan dolayı ve sebebini bilemedikleri bir şekilde hızla yayıldı ve hızlı vücuduna ve beynine yayılmış. Mekanı cennet olsun. Eğer yarın öğrenebilirsem akciğer demini ne küçülttü mutlaka haber ederim. İnşallah ped sonuçları iyi çıkar ve ameliyat olabilir. Allah şifasını versin
Amin cok saolunHic moralini bozma babana destek ol bagisikligini ve moralini yuksek tutmak sizin aile olarak yapacaginiz seyler. Gerisi doktorlara ve Allah'a kalmis. Bol bol dua et. Allah sifa versin babani sana bagislasin.
İnşallah bugün olacak yayılma yoktur inşallahÇok çok geçmiş olsun. sizi üzmek de istemem ama akciğer kanserinin geçmesi gibi birşey söz konusu değil. Sadece; tedaviye iyi yanıt alınıp bir ihtimal gerileyebilir kaybolabilir ancak bu atlattık demek değildir. Hep takipte kalınır.
Opere edilemiyorsa evresi de önemli. Kaçıncı evre olduğu pet sonucu ile belli olacaktır.
İnşallah sorunsuz rahat bir tedavi Süreci geçirir Babanız. Her hastanın Tedaviye yanıtı, yan etkilere direnci farklıdır.
Yaaa ole mi arkadsim satiyor ama radyoterapi alicak baska ilac alabilir mi kiRabbim acil şifalar versin başımızdan eksik etmesin annelerimizi babalarımızı reishi mantarı ölmsüzlük mantarı diyede geçiyor lütfen bir araştırın okadar çok ki kanseri yenen bu ilaçla vücudun tahribatlı bölgesini buluyor ve iyileştiriyor ben kimyagerim bugün satışını yapan bir doktorlada görüştüm ürünün adı gano Excel internette araştırın bunu öneren okadarçok doktor varki Amerika'daki dr mehmet öz bile programında tanıttı bulunduğunuz şehirde bayisi olan birileri muhakkak ki vardır inşallah şifa olur bir araştırın inşallah vesile olurum bilgilenmenizde
İnşallah zaman su gibi gecsinAyni hastaliktan bende babami kaybettim moral cok onemli,bizim son evredeydi ogrendigimizde ve ameliyat riskliydi.Allahim babaniza acil sifalar versin insallah.Yaninda uzulmeyin sakin hep moral verin destek olun iyi oldugunun haberlerini bizlere yazdigin gunleri goruruz insallah cok zor bir durum.Cok gecmis olsun.Alternatif tipida bi arastirin derim ayni seyleri yasadigimizdan sizi cok iyi anliyorum.
Dr ameliyat olmaz radyoterapi alip yara kücültülecek dedi. O yuzden ped filmi istedi inşallah temiz cikar dua edin nolur sastik kaldik agrilari cok corek otu yagini nerede bulurum ki zorla tebessum ediyorum anlatamam yani gözlerim yasli inşallah kurtulur ilerlememistirde 54 yasinda dahaAllah acil şifalar versin.
En zor kanser türü.
Metastaz olmuş ise, ağrısız acısız ve sevdikleri ile beraber morali yüksek günler dilemekten başka çare yok.
Metastaz olmamış ve sürecin 1 ya da 2. evresi ise, hastalığı yavaşlatma, duraksatma biraz daha mümkün.
Radyoterapi dediğiniz ışın tedavisi.
Hastayı yorar. Tüm vücuduna ağrı, ağırlık ve yorgunluk verir.
Ama başka çare de yok maalesef.
Yalnız süreç açısından ilerlemiş ise ve ilk kemoterapiden sonra zayıf, yorgun ve acı içerisinde hissederse kendini kemoterapi almasın. Gerek yok eziyet etmeye.
Moral, hastalık hangi evrede olursa olsun çok çok önemli.
İnancınızı yitirmeyin, moralinizi yüksek tutun.
İçiniz kan ağlarken ve siz inanmamışken babanıza aşırı moralli ve mutlu görünmeye çalışmanız fayda etmez, bunu hisseder. Önce siz sahiden inanacaksınız, sonra da hasta..
Alternatif tıp açısından,
Duyduğum çörek otu yağı.
Bir arkadaştan öğrendiğim ise propolis ve reishi mantarı.
Propolis sahiden önemli. Ayrıntısına girmeyeceğim, faydası çok. Arının ürettiği bir madde.
Çörek otu yağı da öyle.
Ama ülkemizde kahpelik sadece dağlarda değil, her yerde.
Acıları kullanmak isteyen sahtekar çok.
Organik, has, saf, gerçek, hakiki diyen; uydurma kullanıcı yorumları koyan, alakasız sertifikaları sitelerine yükleyen, binbir yalan atan şarlatan ve sahtekarlar var.
Sizin güvenenizi alacak, can alıcı, kalbinizden vuran cümleler kurmakta çok mahirler.
Allah şifa versin inşallah..
Yuregime su serptiniz inşallah iyilesir ped filmini bekliyirz cekilioGeçmiş olsun. Babamın amcası 80'lerde atlatmış. Birdahaki da tekrarlamadı. 5 sene önce yaklaşık 90 yaşındayken vefat etti. Şimdi tıp daha da ilerledi. İnşallah sağlıkla sıhhatle atlatırsınız bu süreci. Allah şifa versin.
Agri ve yorgunluk verirse ilac vermzler mi agirisini dindirecekAllah acil şifalar versin.
En zor kanser türü.
Metastaz olmuş ise, ağrısız acısız ve sevdikleri ile beraber morali yüksek günler dilemekten başka çare yok.
Metastaz olmamış ve sürecin 1 ya da 2. evresi ise, hastalığı yavaşlatma, duraksatma biraz daha mümkün.
Radyoterapi dediğiniz ışın tedavisi.
Hastayı yorar. Tüm vücuduna ağrı, ağırlık ve yorgunluk verir.
Ama başka çare de yok maalesef.
Yalnız süreç açısından ilerlemiş ise ve ilk kemoterapiden sonra zayıf, yorgun ve acı içerisinde hissederse kendini kemoterapi almasın. Gerek yok eziyet etmeye.
Moral, hastalık hangi evrede olursa olsun çok çok önemli.
İnancınızı yitirmeyin, moralinizi yüksek tutun.
İçiniz kan ağlarken ve siz inanmamışken babanıza aşırı moralli ve mutlu görünmeye çalışmanız fayda etmez, bunu hisseder. Önce siz sahiden inanacaksınız, sonra da hasta..
Alternatif tıp açısından,
Duyduğum çörek otu yağı.
Bir arkadaştan öğrendiğim ise propolis ve reishi mantarı.
Propolis sahiden önemli. Ayrıntısına girmeyeceğim, faydası çok. Arının ürettiği bir madde.
Çörek otu yağı da öyle.
Ama ülkemizde kahpelik sadece dağlarda değil, her yerde.
Acıları kullanmak isteyen sahtekar çok.
Organik, has, saf, gerçek, hakiki diyen; uydurma kullanıcı yorumları koyan, alakasız sertifikaları sitelerine yükleyen, binbir yalan atan şarlatan ve sahtekarlar var.
Sizin güvenenizi alacak, can alıcı, kalbinizden vuran cümleler kurmakta çok mahirler.
Allah şifa versin inşallah..